Home » Forum » Rode eastpack rugtas zwart verven hoe doe ik dat

Rode eastpack rugtas zwart verven. hoe doe ik dat?

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
lottie
Rode eastpack rugtas zwart verven. hoe doe ik dat?

Onze dochter heeft vorig jaar een rode Eastpack rugtas gekregen voor school. Nu vindt ze het niet meer leuk dat er van alles op geschreven staat (zwart) en nu wil ze graag dat de tas zwart wordt. Wie heeft er ervaringen met het verven van dergelijke tassen?

SuusMaria
Geen idee

Maar ik denk niet dat het lukt... Gewoon proberen denk ik maar. En dan met de koudwater-verf. Verder geen echte tips, sorry. Suus ;)

babymama
Ervaring

ik heb welleens broeken die geel waren zwart geverft met van die zwarte textiel verf gewoon bij kruidvat gehaald. het werkte goed alleen de naden bleven de orginele kleur ma is wel grappig gezicht verder was tb goed gedekt

wel goede ervaring mee dus,
succes

Manus
Kan dat?

Volgens mij lukt verven alleen bij natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen e.d. Daarbij is de stof van een Eastpackrugtas behandeld. Ik betwijfel of de verf wil pakken. Misschien is het een idee om de rugtas met allerlei lapjes stof te 'bekleden'. Bijvoorbeeld met lapjes met een herinnnering of simpelweg omdat ze mooi ziijn?

Manus

anna nomien
Schoenmaker

Hoi,

Bij de schoenmaker hebben ze spul om oa schoenen en gympen zwart te maken ik dacht van het merk tana ik weet niet of het erg duur is want misschien lukt het niet met een flesje.
succes

anna

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.