Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

janneke-c

janneke-c

20-01-2010 om 10:58

'schoonheids'specialiste

Omdat ik dit weekend een feest heb ben ik gisteren maar eens naar een schoonheidsspecialiste geweest.
Het resultaat is niet geweldig, sterker nog, ik zie er nu merkwaardig uit.
Bij de gezichtsbehandeling ging ze na het stomen 'oneffenheden' verwijderen, oftewel allerlei meeeters uitknijpen waar ik het bestaan niet van wist. Dit gebeurde met harde hand, en met name mijn neus werd zo'n beetje fijngeknepen. Mijn gezicht ziet er nu, een dag later, zeer vlekkerig uit, met overal rode plekjes.
Ze ging ook mijn wenkbrauwen epileren. Op mijn oogleden deed ze hete was, die er vervolgens ruw weer werd afgetrokken. Als resultaat zijn mijn oogleden nu opgezwollen en er zit ook een klein wondje van het epileerpincet. Ik zie er gewoon raar uit!
Is dit normaal na een schoonheidsbehandeling??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
tonny

tonny

20-01-2010 om 13:56

Morgen nog even afwachten

en dan bij haar langsgaan en opmerken dat dit resultaat nou niet echt was wat je verwachtte.

Misschien kan ze de hele zaak volgende keer dan vakbekwamer aanpakken.
Of je gaat naar een andere mevrouw?

angel3

angel3

20-01-2010 om 14:23

Vlekkerig e.d

is wel normaal. Je huid wordt wel aangepakt bij het verwijderen van mee eters e.d Inderdaad is het advies een week vantevoren te gaan. Ik denk dat het nog wel bijtrekt, alleen dat wondje...? mmmmm

Yep, hier ook

De schoonheidsspecialiste radde mij daarom ook aan om een week van te voren te gaan als het om een feest ging (toen mijn eigen trouwdag).
Bij mij trok het met een paar dagen weg.

Tirza G.

Tirza G.

20-01-2010 om 16:51

Eerste keer?

Ik heb een onderhoudsabonnement zeg maar bij de schoonheidsspecialiste. Ik reageer heftig en heb een paar dagen rode vlekken en inderdaad hier en daar puistjes. Ik spreek meestal sowieso de rest van de dag niks meer af Als het de eerste keer is dat je gaat, dan heeft ze ook flink wat werk aan soms jaren oude verstopte dingen enzo. Dat is dan wel een soort van slachting ja

Tirza

Jade

Jade

20-01-2010 om 23:08

Wax op de oogleden?? Nog nooit van gehoord.....

Ik ben toevallig gistermiddag weer geweest. Mijn gezicht is dan ietwat "vlekkerig", maar dat trekt gauw weer weg (soms krijg ik nog een puistje of 2). Sowieso wordt er bij mij niet gewaxt, daar reageer ik heftig op.

Als ik daarna nog een afspraak heb staan laat ik me lichtjes opmaken, dan zie je het vlekkerige niet meer. Maar ik vind het heerlijk en heb net als Tirza een onderhoudsabonnement

Rembrand

Rembrand

20-01-2010 om 23:44

Nooit last van.

Ik ga al jaren om de zes weken en je ziet het nauwelijks bij mij. Hier worden de wenkbrauwen ook deels met hars behandeld en mijn bovenlip ook. Terwijl ik toch een erg gevoelige huid heb ( roodharig en blank ) zie je bijna niets daarna. Ik moet wel zeggen dat mijn schoonheidsspecialiste erg zachtaardig is, maar harsen kan niet zachtaardig. Blijkbaar werkt het verzachtende spulletje wat ze na het harsen gebruikt bij mij wel erg goed.
M.

Guinevere

Guinevere

21-01-2010 om 10:52

Conclusie?

Mag ik de voorzichtige conclusie trekken dat je van een bezoek aan een schoonheidspecialiste dus lelijker wordt, in plaats van mooier? Waarom ga je dan eigenlijk?

Tirza G.

Tirza G.

21-01-2010 om 12:18

Guinevere

Diepte-investering voor de lange termijn . Het mot effe optrekken, zeg maar. Het is inderdaad anders dan naar de kapper gaan, als je daar naar buiten stapt zit je haar prachtig. Na de schoonheidsspecialiste niet, of je moet alleen voor make-up gaan.
Mijn dochter heeft nergens last van, die gaat zo uit de stoel door naar haar volgende afspraak, dat kan dus ook Als je een huid hebt die snel tekent (zoals ik), dan ben je de klos. Dingen uitdrukken enzo, tja, dat zie je

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.