Home » Forum » Sim only kaart

Sim only kaart

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lilian1
Sim only kaart

hoi!
Ik heb een sim only kaart gekocht voor een oude telefoon die hier nog lag maar nu geeft die (siemens) telefoon meteen; "toestel geblokkerd! netwerk-CODE" aan.
Ik heb geen idee wat ik nu moet doen? Het was een pre-paid van UPC en de PUK code helpt ook niet?
Wie weet het wel?
Dank je!

Puck2
Toestel nog met sim-lock?

Wanneer je een pre-paid toestel hebt dan is de kans groot dat hij een sim-lock heeft. Dat kun je laten deblokkeren door de originele provider (UPC in jouw geval denk ik?). Na gebruik van een jaar doen ze dat gratis. Is het korter dan een jaar dan kun je via internet of de markt je toestel laten deblokkeren voor een klein bedrag.

Lilian1
Ga ik even uitproberen

het toestel is meer dan een jaar oud ik schat 4 jaar?
Het is wel een tijd niet gebruikt.
Ik zal eens kijken bij upc, dank je.

albana
Niet kijken maar bellen

elk toestel heeft een andere code om te unlocken, die code moet je hebben, daarvoor kun je niet 'kijken', tenminste ik neem aan op de site, dat je dat bedoeld?
je moet of naar een winkel of bellen.
als het een al oude telefoon is kan het ook wel even duren. die moeten ze aanvragen bij de technische dienst en daar zit vaak wat tijd tussen. als ze je bellen met de unlockcode moet je je toestel bij de hand hebben, dan volg je gewoon alle stappen die hun vertellen.
duurt dat je te lang of vindt je dat teveel gedoe dan kan je ook naar een telefoonwinkel. die doet het in een handomdraai, die hebben ook oude unlockcodes meestal gewoon in de computer staan.kost meestal rond de 10 euro.
groeten albana

Lilian1
Heb gekeken op de site

en ik heb een mail gestuurd met alle info die ze vroegen9 duurde wel even voor ik de goede pagina had....wat een omslachtige site) en als het goed is dan moet het zo lukken en anders via de post....al kon ik nergens een adres vinden...
Ik heb al wel een bevestigingsmail gehad en wacht nu even op een reactie.
Dank je!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.