Home » Forum » Steunpantykousjes die niet afzakken

(steun)pantykousjes die niet afzakken

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Arawen
(steun)pantykousjes die niet afzakken

In de categorie 'klein ergernissen'; het lukt me maar niet om pantykousjes te vinden die om mijn benen blijven zitten en niet binnen 1 uur om mijn enkels hangen. Nu heb ik lange maar ook hele brede benen.. beetje trechtervorm, dus geen 'echte' kuiten en geen enkels..;-) Dat maakt het lastig voor de kousen om te blijven hangen. En dan wil ik ook nog graag iets steun gevends. Dus ik zoek een speld in een hooiberg denk ik..

Maar ik blijf proberen een merk te zoeken dat mij past en daarom gooi ik het hier maar eens in de groep. Iemand enig idee? Las op internet iets over Solva Care, een merk dat het Kruidvat zou voeren? Kent iemand dat? Of een ander merk? Hema werkt althans niet..

Vic
Waarom?

Waarom wil je pantykousjes? Die dingen zijn zo vreselijk lelijk en onpraktisch. Ik zou een steungevende panty aan doen, of gewone kniekousen.

neteret mut
Als je

kniekousjes bedoelt. Ik draag altijd die van de hema, 50 of 60 dernier ofzo. Hebben een behoorlijk brede band en zakken bij mij pas af na heel vaak wassen. Maar goen je zult deze wel niet bedoelen, zijn geen steunkousjes maar gewone pantykniekousjes

Hanne.
Houd me aanbevolen

Ik ga dit draadje maar eens volgen want ik kan ze ook nooit vinden (en onder een lange broek met pums vind ik het wel zo netjes).

Bij mij komt het door de lange benen waardoor de elastieken band net onder het dikste deel van m'n kuit zit...

nathalie
Daarom

Ik draag ze ook wel Vic. Als er nette schoenen onder een broek moeten dan staan dikkere sokken niet mooi en daar zijn mijn nette schoenen ook een halve maat te klein voor. Blote voeten vind ik niks en koud, en een panty onder een lange broek vind ik vreselijk zitten. Pantykniekousjes dus. Niemand ziet het verschil tussen kousjes of een hele panty aan de buitenkant bij dat streepje zichtbare enkel.

albana
Bij winkels voor ouderen

Je kunt zulke pantykousjes kopen bij winkels waar ouderen hun ondergoed kopen. Ik weet er hier ter plaatse wel 1 maar niet hoe die bij jullie heet of waar die is....Meestal zijn dat particulier gevestigde ondernemers, dus een keten hiervoor die overal in het land is bestaat volgens mij niet. Dus geen ondergoedwinkel waar wij onze lingerie kopen, maar écht van die ouderwetse onderbroeken. Op de markt zie je ze ook wel eens staan. De pantykousjes zijn dan 'bijproduct' daar hebben ze ook ondersteunende pantykousjes en kousjes met een erg brede rand en die extra elastisch zijn.
Dat is toch wat jullie bedoelen niet?
Misschien je oudere buurvrouw of je moeder ofzo vragen, die weten wel of er zo'n winkel in jullie buurt is.
groeten albana

Arawen
Bedoel ook panty-kniekousjes

Sorry als ik niet duidelijk was dames.. Ik vind panty's onder een broek veel te benauwd en rokken draag ik eigenlijk bijna niet.
Ik heb voor mij gemaakte 'echte' steunkouzen maar die dragen niet zo fijn dat ik ze elke dag aan wil en ze zien er zeker niet charmant uit..;-( vandaar dat ik wel eens een alternatief wil. Maar de standaard kniekousjes zakken af.. te lange en te dikke benen, ze hangen bij mij dus ook halverwege de kuit.
Hema verkoopt over ook steunpanty's en -kniekousjes maar die zakken dus af. Vandaar dat ik een (groter/langer) alternatief zoek. Ander merk misschien? Dames??

GS
Grotere maat?

Heb je mss allang geprobeerd: de kousen in een grotere schoenmaat kopen? Dan kun je de kousen hoger optrekken. Verder zag ik in Frankrijk (vakantie) van het merk DIM panty kousjes die aan de binnenkant van de rand een beetje rubberig waren zodat ze bleven plakken. Die kun je mss nu ook in Nederland krijgen?

Tigress
Bij ah!

Ik koop steunpantykousjes bij AH! Het zijn wat dikkere en steviger dan die van 20 denier en niet zo ondoorzichtig als die van 60 denier. Ze hebben ook een mooie brede band. Ik ben 1,74 en gezet maat 41 van voet en toch komen ze bij mij tot net onder de knie en zakken niet af! Ook die van de Jumbo bevallen goed maar ik vind ze van AH steviger.

Arawen
Bedankt!

Dank voor de tips Tigress! Ga beslist daar eens kijken!

Onderwerp gesloten