Home » Forum » Taartenwinkel centrum utrecht

taartenwinkel centrum Utrecht

Winnen! Handboek voor jonge moeders!

Met meer dan 100 onmisbare tips, doe hier mee!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Raffie
taartenwinkel centrum Utrecht

Ik ben op zoek naar een winkel waar ik marsepein, fondant en andere taartbenodigdheden kan kopen in het centrum van Utrecht, weet iemand er toevallig een?
Als ik google kom ik alleen maar winkels/banketbakkers tegen waar ik taart kan kopen, maar ik wil er dus zelf een maken.

Alvast bedankt!

AnneJ
Supermarkt

https://www.oetker.nl/nl-nl/onze-producten/decoratie/rolfondant/assortim...

Waarschijnlijk heb je wat je zoekt wel bij een supermarkt bij jou in de buurt. Het wordt ook veel gebruikt voor cakejes met kinderen te maken en te versieren.

Raffie
AnneJ

Ik zoek echt wat meer keus, maak al jaren taarten, en koop de spullen meestal bij een winkel iets meer bij mij in de buurt (20 minuten rijden). Maar aangezien ik deze week niet zoveel tijd heb en morgen wel in centrum Utrecht kom (en ik het wel eens leuk vind een andere winkel te zien), dacht ik: wie weet zit daar ook zoiets!

Viooltje
Jamin

Zit in Hoog Catharijne. Daar hebben ze in ieder geval een redelijk uitgebreide collectie weet ik uit ervaring ;-).
Mocht je ooit nog eens in de buurt zijn, in Voorburg zit een fantastisch winkeltje als je graag taarten en cupcakes maakt, Cake, Bake & Love. https://cakebakelove.nl/. Geen aandelen, maar ik kom er wel graag!

taartenbakker
Xenos, Jamin, Hema

Bij veel winkels kun je taartbenodigdheden kopen: ik heb goede ervaringen bij in ieder geval Jamin, Xenos en Hema. En allerlei online shops.

40er
Tafel van...

Maar ik weet niet of hij in het centrum zit.

En online bestellen? De leukste of bouwhuis?

Kenfan
Met een slag om de arm

want ik ben zelf absoluut meer van de chocola en de noten en aan de frobelbakschappen loop ik meestal voorbij, maar ik denk dat je bij Betsies Kookwinkel op de Vismarkt wel iets van je gading zult vinden.

https://www.betsieskookwinkel.nl/bakartikelen/

Met driedubbele slag, Dille en Kamille, die zitten ook in Utrecht, een paar deuren verderop.

Raffie
Dank

allemaal,

Betsies kookwinkel ga ik proberen, zit redelijk in de buurt van mijn andere bestemmingen. de tafel van 18 niet geloof ik, verbaast me wel, want volgens mij ben ik daar ooit geweest (was ik alweer vergeten).

En anders inderdaad Jamin. Gaat goed komen!

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.