Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

sinas

sinas

30-07-2012 om 21:09

Tuinverlichting op zonne-energie

We zijn druk bezig met de tuin en moeten ook nieuwe verlichting. Straks hebben we allemaal tegels en kunnen dus niet meer de oude lampen neer zetten, die hebben van die steekpennen. Andere tuinverlichting is allemaal met kabels en die moeten we dan meteen al in de grond klaarleggen als de tegellegger komt. Nu dachten we aan lampen op zonne-energie, maar de goedkope lampjes die we bijv op de camping hebben staan geven nou niet heel veel licht. Zijn er ook betere die wel een "normaal" licht geven?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Domme vraag

Misschien een heel domme vraag, maar waarom wil je je tuin helder verlicht hebben?

Voor sfeerverlichting en 's avonds buiten zitten zijn die zonne-energie lampjes prima. Dan wil je toch ook door hebben dat het gaat schemeren en donker wordt, dat hoort bij de sfeer en het buitengevoel voor mij.
Wil je goed zien waar je je fiets parkeert en hoe de poort op slot moet, dan heb je waarschijnlijk meer aan een lamp die je op 2 meter hoogte aan je huis bevestigd en schuin naar beneden je tuin in richt, liefst met bediening vanaf binnen wat mij betreft, want dan kun je hem aan/uit doen zo het uit komt.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.