Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Lady Grey

Lady Grey

25-09-2008 om 11:08

Vaatwasser probleempje

Onze (Siemens) vaatwasser van 5 jaar oud pakt tijdens het naspoelen niet genoeg water, waardoor het programma door blijft draaien. Is simpel op te lossen door er een liter water bij te gooien maar kan iemand me vertellen of hier een simpele oplossing voor is?

Telefonisch had de servicemonteur het over de warmtewisselaar tot hij eindelijk begreep dat het alleen het water van het naspoelen is, toen wist hij het zo niet te vertellen. Dus voor ik minstens hondervijftig euro uit ga geven voor voorrijkosten en in-en uit bouwen graag jullie advies.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Mamvantwee

Mamvantwee

25-09-2008 om 11:21

Gratis advies

Wij hebben een paar maanden geleden een 'mannetje' laten komen die gratis komt kijken wat er aan de hand is, en indien nodig ook de reparaties uitvoert, nadat hij een offerte heeft gegeven. Dit soort eenmanszaakjes heb je overal in het land, moet je maar even zoeken op internet.

Bij ons heeft hij zonder voorrijkosten (en ook in de avonduren, dus je hoeft niet vrij te nemen) eerst een diagnose gesteld en daarna de originele merkonderdelen besteld en vervangen. Vaatwasser doet het sindsdien weer prima.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.