Home » Forum » Vacuumzakken 2

Vacuumzakken

Winnen! Handboek voor jonge moeders!

Met meer dan 100 onmisbare tips, doe hier mee!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ruimertje
Vacuumzakken

Ik wil graag mijn kledingkast opruimen. En ben daarom niet alleen kleding aan het wegdoen maar heb ook een vacuum kledingzak gekocht. Bij de HEMA. Lekker groot, voelt degelijk aan.
Maar natuurlijk krijg ik hem niet vacuum;-( Wel voor eventjes maar na een paar uur zit er allemaal lucht in. Het zal door de afsluiting komen, dat is een blauwe band die vast gewreven moet worden. Maar daar gaat ongelooflijk makkelijk lucht tussen uit.

Iemand tips? Voor deze kledingzak of voor een betere?

Temet
misschien

Blokker had vroeger vrij goede. Nog betere vind je waarschijnlijk bij een buitensportzaak, maar die zakken zijn vrij klein.
Neem in elk geval niet de zakken die je vacuum moet zuigen met de stofzuiger.

Groeten,

Temet

Joy
<a href=”https://www.carellurvink/”>hergebruik</a>

Ik weet alleen dat je de zak niet zo vaak kan hergebruiken want dan komen er gaten in. Ook is het aan te raden om het niet bloot te stellen aan zonlicht.

Jasmijn
bij mij ook niet

Ik had die je moet vacuum zuigen met de stofzuiger en dan inderdaad zo'n band die je vast moet wrijven. Volgens mij van "Handy" ook van Blokker. En nee, die werkten ook niet. Maar ik deed die zakken dan in een goed afsluitbare bak, en daar zetten ze dan wel uit, maar namen tóch minder ruimte in dan geen vacuüm zakken. Maar ik vraag me inderdaad af welke dan wél goed werken. (merk en winkel)

Martje
De wit

Bij De Wit in Schijndel hebben we vacuümzakken gekocht.
De lucht druk je eruit door ze op te rollen. Wij gebruiken ze al 10 jaar voor elke zomervakantie. Ze zijn nog steeds goed.

Aagje Helderder
Die van mij die met stofzuiger

vacuüm getrokken moeten worden doen het prima. Niet eindeloos, maar gaat gewoon goed een aantal keer.

Ze worden eerst dichtgemaakt met een dubbele strip waar een plastic dingetje (soort van clipje) langs geschoven moet worden. Daarna de stofzuigerslang op het juiste gat dat met een dop dichtgemaakt wordt en dat blijft best lang goed.
Wij bergen de wintersportspullen ermee op. En ik neem de skikleding er in mee op wintersport. Zak kleding in de tas, stofzuiger er op en dan past ‘ie erin. Ideaal.

Aagje

Vogel
Aagje

En de stofzuiger mee om het op de terugweg weer zo gecomprimeerd mee te nemen? Daar gaat je ruimtewinst.... ;-)

Aagje Helderder
Nee joh Vogel!!!!

Nog nooit een stofzuiger meegenomen. Die regel ik ter plekke. In appartementen staat bijna altijd een stofzuiger. In een hotel kun je er een lenen. Nooit een probleem gegeven.

Aagje

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.