Home » Forum » Verbouwing badkamer loopt uit wat is normaal

Verbouwing badkamer loopt uit, wat is normaal?

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lorwyn
Verbouwing badkamer loopt uit, wat is normaal?

De aannemer is zo'n beetje op 23 juli begonnen met de verbouwing van onze badkamer (wij waren de 1e 3 weken weg, de aannemer is familie dus vertrouwd).
Helaas zat het niet echt mee (aannemer is ziek geweest en op vakantie) en was het echt veel werk (ook een muur verplaatst).
Nu hopen ze zaterdag as de laatste hand te leggen, maar ik heb er zelf zo mijn twijfels over, de lijst met todo wordt eigenlijk alleen maar langer omdat we weer iets ontdekken... (van gebroken tegel tot losse schroefjes)
Ik word er echt knetter van. De loodgieter (onderaannemer) maakt ook meer kapot dan heel heb ik het idee, daar heb ik al over geklaagd, ik krijg gelijk, maar die gast blijft wel komen (hij hoeft nu alleen nog maar een kraan terug te plaatsen die eraf moest omdat hij een tegel brak).
Maar wat ik vooral vervelend vind is dat ik niet weet wie er wanneer komt.
Ik ben veel thuis omdat ik freelancer vanuit huis ben, maar ik moet ook wel eens weg of een telefoontje doen (wat dan niet kan als ze heel veel herrie maken.) Ze hebben al eens voor een dicht deur gestaan en zijn onverichte zaken weer gegaan.
Het was allemaal nog te overzien geweest als ze op de geplande tijd klaar waren geweesd, maar ze lopen nu al 4 weken uit!
Het stomme is dat het werk regelmatig een paar dagen stilligt omdat ze geen tijd hebben :(
Ik wou dat we het zelf hadden aangepakt (helaas zijn we niet erg handig).
Is dit eigenlijk normaal? Of heb ik recht om te klagen?
Ik wil niet zozeer een tegemoetkoming, maar mijn wrevel op een juiste manier uiten (kan de aannemer van leren)
De badkamer wordt overigens wel heel mooi.

ayla
Ons horrorverhaal

bevriende aannemer ingehuurd, die zou alles regelen en doen. eind oktober sleutel huis gekregen en hij begon te slopen. Toen opeens kreeg hij hartklachten en moest hij regelmatig naar het ziekenhuis. Ben toen zelf in de avonduren tegeltjes gaan losbikken. Tegels kwamen na vertraging eindelijk aan bij de leverancier, bleken deze uit verschillende kleurbadden te komen, moesten die opnieuw besteld worden. Aannemer kwam niet als hij afgesproken had om te komen. Tegeld werden kapot en scheef gezet, meubel was kapot. Ondertussen was het bijna kerst en hebben we een aangetekende brief gestuurd dat alles binnen een bepaalde termijn af moest zijn, alles wat niet goed was moest op zijn kosten eruit gehaald worden en door een erkende tegelzetter opnieuw geplaatst worden. Ondertussen kijken we nog steeds aan tegen een muur die slecht gestuct is en waar niets meer aan te doen is. Spijt als haren op ons hoofd hebbenw e van alles

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.