Home » Forum » Verloren jasje

Verloren jasje

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
iris rijks
Verloren jasje

wie heeft een tip, wij zijn gister met een fietstochtje op Tholen een jasje van mijn dochtertje verloren, was een kadootje van vakantie, dus heel vervelend. Wie heeft een tip hoe we dit terug gaan vinden. We hebben de weg terug gefietst en we hebben het met de auto nog een keer gedaan, maar waarschijnlijk heeft iemand het gevonden en mee genomen. Wat nu?? Heeft de politie eigenlijk nog gevonden voorwerpen??

Het is een heel mooi turkoois shoft shell jasje van Skogstad, een noorsmerk.

Groeten,

Iris

Guinevere
Oproepje

Misschien kun je een oproepje plaatsen in het lokale krantje? En je kunt natuurlijk even bellen naar de politie, je weet maar nooit! Geen idee of die nog gevonden voorwerpen, anders dan portemonnee's bewaren.

iris rijks
Politie

toch erg he dat wisten wij ook niet wat de politie eigenlijk nog doet op dat gebied. Mijn man fietst er morgen even langs, je weet nooit. Goed idee ik ga donderdag even advertentje zetten in de lokale krant.

Groeten,

Iris

Saartje
Gemeente

Hoi Iris

Vorig jaar zijn deze taken verhuisd naar de gemeenten. Niet alle gemeente hebben hier al uitvoering aan gegeven.
Maar je kan ze wel bellen om te weten waar je dit kunt aangeven.

groet

saar

iris rijks
Zeelandnet

we hebben het op prikbord gezet, is er nog een andere plek op zeelandnet?? Tot nu toe nog geen reactie gehad, dus we balen erg.. ons dametje is erg bleek en het was een tur

iris rijks
Foutje

ik wilde dus zegen ons dametje is erg bleek een het was een turkooise$ jasje en dat maakt haar wat pittiger, maar we wachten het maar af.

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.