Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Cupje

Cupje

30-12-2010 om 23:09

Waar kan ik kleine bh's kopen?

Dames. Ik ben de inhoud van mijn ondergoedla een beetje zat. Wegens aanwezigheid van cupje AA draag ik voornamelijk mooie hemdjes en geen BH's. Maar de hemdjes waarvan ik het model leuk vind zijn er alleen in zwart of wit. Wat zou ik willen: Of mooi, of erotisch, of gekleurd. BH's of hemdjes, maakt eigenlijk niet uit. Maar geen beugels en geen softcups of andere vulmiddelen. Waar kan ik terecht? Wie heeft de gouden tip? Ik heb me al "verlaagd" tot de tienerafdeling van de C&A. Maar de grootste maat tiener BH (nee, geen Hello Kitty motief is qua cup wel goed maar de omvang is iets te klein.

Cupje.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Marie

Marie

30-12-2010 om 23:53

Livera?

Hallo
Ben je al bij de Livera e.d. geweest? En de Hema?
Groetjes

Fiorucci

Fiorucci

31-12-2010 om 08:41

Lastig

AA is moeiljk te krijgen, dat wordt elke winkel aflopen en hopen dat ze iets hebben zonder Snoopy.
Ik slaag met A nog het beste bij Wehkamp en dat soort bedrijven.

Vic

Vic

31-12-2010 om 11:12

Welke omvang?

Bij de lingeriezaak hier in het dorp hebben ze een redelijk groot aanbod in AA. De omvang gaat volgens mij tot 85. Volgens mij is dat dan wel voor tieners(ik zoek voor mijn dochter juist 60 of 65, wat ook heel lastig is), maar ze hebben ook gewone witte en zwarte bh's zonder frutsels en bloemetjes. Mijn ervaring is dat je bij een gespecialiseerde lingeriewinkel meestal wel kunt slagen. Ik heb daar (met 70C) i.i.g. een stuk meer keuze dan bij Livera e.d.

Vera*

Vera*

31-12-2010 om 12:55

V en d

De v en d heeft op de tienerafdeling ook verschillende kleine behaatjes, met en zonder beugel en met en zonder padding. Ik vond ze ook mooie hemdjes hebben. Ze hadden ook effen zwart en witte topjes. Succes ermee.
Bij ons op de markt hebben ze ook mooie hemdjes en topjes in allerlei kleuren (sorry, in tienermaten)

Vera

amk

amk

31-12-2010 om 14:14

H&m

bij de H&M hebben ze veel heel veel keus, (ze hebben aparte lingerie winkels)
Betaalbaar en geen Hello Kitty gedoe.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

31-12-2010 om 14:40

Hemdjes

King Louie heeft mooie hemdjes vind ik:

https://kinglouie.nl/c-21-tops.aspx

Fiorucci

Fiorucci

31-12-2010 om 14:50

Maaar

Alle hier genoemde zaken hebben best leuke lingerie in A of AA, mits je omvang niet wijder hoeft te zijn dan 80! Bij 85 wordt het echt een stuk lastiger, is mijn ervaring.

Vic

Vic

31-12-2010 om 15:19

Ja precies

Als je echt een ongebruikelijke maat hebt, slaag je niet bij een doorsneematenzaak als C&A en H&M. Ik weet er helaas alles van, niet alleen qua ondergoed maar ook voor normale broeken en jurken ;-( Ik baal daar wel eens van, ik ben altijd minimaal 40 euro kwijt voor een bh.

Speciaalzaak

Je kan prachtige bh's kopen maar dan moet je echt in de speciaalzaak zijn. Ik weet niet in welke regio je woont ? Ik geef meer dan 40 euro per bh uit maar dan weet ik ook zeker dat mijn maten weer goed opgenomen zijn, de winkel niet alleen de goedverkopende maten in huis heeft maar ook de mijne en er volwassen keuze is. En deskundig advies ! Ze zitten lekker. Ik heb een paar of 3 en koop elk jaar in de uitverkoop 1 a 2 paar bij.

Cupje

Cupje

02-01-2011 om 22:35

Reactie

Bedankt voor jullie reacties!
H&M en HEMA hebben alleen maar spullen met beugel en vulling, HEMA heeft een paar hemdjes, maar niet veel. En de tienerdingen van H&M zijn te klein. Ik heb omvang 85 inderdaad. Een goede lingeriezaak? Ik dacht dat Livera en Hunkemoller dat waren, maar blijkbaar niet Weet iemand een goede lingeriezaak regio Amsterdam?
Het aanbod van Wehkamp, King Louis en V&D ken ik niet, ga ik bekijken.

Cupje.

Marie

Marie

03-01-2011 om 08:53

Hema - my first bra

Hallo
Voor dochter heb ik een tijdje terug bij de Hema bh's gekocht van "My first bra". Deze zijn niet gevuld en zijn zonder beugels. En die gaan volgens mij wel tot 85 cm omvang.
Succes

Tweets

Tweets

03-01-2011 om 09:49

Gewoon

naar een chique winkel gaan ? En eens je vraag voorleggen ? Of eens alle lingeriezaken in je stad afbellen en dan gaan kijken ?

Vic

Vic

03-01-2011 om 10:14

Lastig

Ik heb eens online rondgekeken en ik vrees dat het een lastige onderneming wordt. Op de meeste lingeriesites hebben ze helemaal geen AA. Gek genoeg kun je H of I op elke straathoek kopen De meeste kans heb je toch bij een goede lingeriezaak (en dus niet Livera of Hunkemuller). Overigens heb je ook speciale 'verlengstukjes' voor je bh-band om de omvang te vergroten. Die heb ik ook wel eens bij Livera zien liggen. Waarom wil je trouwens geen opvulling of beugels? Dat beperkt je keuze natuurlijk ook.

Fiorucci

Fiorucci

03-01-2011 om 11:48

Vic

Ik heb een maat A, en waarom zou je dan vulling willen? Ik vind het heel vervelend, zeker in de zomer om met een prop vulling rond te lopen. What you see is what you get, is mijn motto..
Geen vulling of voorgevormde ellende willen beperkt je keuze zowiezo, is kennelijk in ofzo.

Vic

Vic

03-01-2011 om 11:57

Fiorucci

Ik heb altijd voorgevormde cups, en vaak ook opgevuld met een soort van siliconenkussentje. Dat zit heel prettig en helemaal niet zweterig ofzo. Het is ook weer niet zo dat het net lijkt of je veel grotere borsten hebt. Het blijven theekopjes, maar dan wat beter gevormd dan in van die dunne bh'tjes.

Tweets

Tweets

03-01-2011 om 12:49

Ik hoef ook geen

vulling, ik ben blij met mijn kleine B en vind grote borsten bij een klein mens zoals ik niet in verhouding. Ik zie er overigens ook een stuk dikker uit als ik wel die ene pushup-gevulde bh aan doe, dan zitten mijn bovenstukjes er ook meteen zo strak/trekkend.

(goh wel lastig deze nieuwe nick, misschien moet ik maar weer overstappen op mijn oude, die te nieuwsgierige moeder van school komt er zo toch ook wel achter... zucht).

Tweets

Tweets

03-01-2011 om 13:37

Grutjes cobi

Ach ja inderdaad, sinds ik niet meer online vloek (en daarmee alle grevo's beledig) ben ik overgegaan op grutjes, iets wat massi ook enig vindt dus dat ben ik voor haar maar blijven doen.

Ja een volle cup, woonachtig in zuid limburg en pvv stemmend.

Ik ben ook niet geschikt voor een nieuwe nick, eens kijken hoe lang ik dit nog vol hou.

Puck

Puck

03-01-2011 om 13:44

Ha ha tweets

Ik ben erg slecht in nieuwe nicks achterhalen, maar die van jou had ik ook al door na je grutjes. Tja, en nu maar hopen dat die nieuwsgierige moeder niet alle draadjes leest.

En ik

Ik had je vanochtend al gevonden na je postings in Vakantietijd. Jij bent namelijk financieel en organisatorisch altijd zo heerlijk gedetailleerd Als 'the exact opposite' mag ik dat altijd graag lezen.

Chris

Cupje

Cupje

03-01-2011 om 21:52

Beugels en vulling

Waarom niet? Nou, die beugels zijn veel te groot, er rust niets op en het zit voor geen meter. En vulling of voorgevormd? Dan zijn mijn borsten ineens twee keer zo groot! Das toch geen gezicht

Voorgevormd/ push up

Ik draag wel iets voorgevormde bh`s. Anders heb ik enorme punten in een strak truitje. Dus een beugel en met een heel dun laagje in de b.h om een mooi glad geheel te krijgen.
Geen vullingen, dikke kussens of push up. Bij Hennes kan je de verschillen goed zien. Ik heb dus graag een t-shirt b.h. Ook in het hesje van een bikini vind ik dat prettig. Anders loop ik in het zwembad en ziet iedereen dat ik het koud heb.
Alleen voorgevormd heeft niets te maken met "het meer laten lijken". Het gaat puur om de vorm. Ik ben geen twintig meer en heb wel wat vorm nodig.

Vic

Vic

03-01-2011 om 22:21

Tja

Toen ik 20 was wilde ik ook geen beugelbh en zeker geen opgevulde/voorgevormde. Toen ik eenmaal twee kinderen had was mijn vorm zo veranderd dat ik nergens meer een goed zittende bh vond. Toen heb ik me een keer laten adviseren bij een goede speciaalzaak, en dat was echt een verademing. Bleek dus dat ik gewoon steeds de verkeerde maat had (75A i.p.v. 70C). Zelfs met vulling heb ik echt geen enorme borsten en past het prima bij mijn tengere figuur.

Fiorucci

Fiorucci

04-01-2011 om 11:50

Dat kan

Oh je kunt het uiteraard prettig vinden en nodig voor jezelf. Maar het zou ook fijn zijn, dat er gewone bh's te krijgen zijn zonder vulling etc. voor vrouwen die het niet nodig hebben of nodig vinden.
Want nogmaals, ik vind het gewoon niet prettig, en ik draag de goede maat.

Cupje

Voor een BH met een 'andere maat' moet (zoals al eerder gezegd is) naar een speciaalzaak. De leukste zit (volgens mij) op de Haarlemmerdijk:
http://www.maryannlingerie.nl/
De vrouw die je daar helpt is wat ouder en zéér deskundig. Een heel klein volgepropt zaakje waar je terecht kan voor cup AA t/m cup H. Het enige nadeel is dat ze alleen duurdere merken verkopen en je dus al snel €60,- of meer kwijt bent!
Gr Suus

T-shirt b.h.'s al geprobeerd?

De hema heeft ook t-shirts-bra's die wel van iets dikker matriaal zijn en zo enigzins 'vorm' geven, maar niet push-up zijn en ook naadloos zijn. Die zijn er ook in A-maat. En ook in de normale breedtes. Mijn vriendin heeft die altijd. Of er een beugel inzit weet ik eigenlijk niet. Maar die kan je er toch ook uit prusten? (doet mijn dochter ook)
groeten albana

Fiorucci

Fiorucci

05-01-2011 om 12:28

Albana

Die zijn er in A maten en met wat zoekwerk (niet bij hema) ook t/m 85, maar niet in AA85.

zwemster

zwemster

06-01-2011 om 10:01

Verlengstukje

Als iemand alleen een probleem heeft om het clipje achter dicht te krijgen, dan kun je daar een verlengstukje tussen doen.
Zwemsters zijn vaak plat en breed. Een collegazwemster heb ik eens gezien met zo'n stukje ertussen met een paar extra haakjes.
Ik weet niet waar ze het vandaan had, maar het was niet zelf gemaakt.

amk

amk

06-01-2011 om 12:10

Die stukjes

kun je gewoon bij hunckemuller en consorten kopen.

Vic

Vic

06-01-2011 om 12:52

Dat zei ik al, dagen geleden

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.