Home » Forum » Waar maken jullie je plinten mee schoon

Waar maken jullie je plinten mee schoon?

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
lottie
Waar maken jullie je plinten mee schoon?

Ik had vandaag een ijverige poetsbui. En wat ik anders niet zo vaak zie, zag ik nu allemaal wel. Mijn plinten waren wel toe aan een schoonmaakbeurt. Dus ik ging met mijn natte microvezeldoek (met allesreiniger) over de plinten heen, maar tot mijn grote schrik werd het er nog erger van, zwart en grijze troep bleef op mijn plinten en kon ik er niet afhalen. Op de volgende slaapkamer deed ik het met een droog doekje dat ging beter. Waar maken jullie je plinten mee schoon en hoe vaak doen jullie dat? Het gaat hier om plinten die moeilijk te bereiken zijn, dus een stofzuiger is geen optie. Ze zitten achter de verwarming en je moet ervoor op je knieeen.

Temet
Niet

en zeker niet achter de verwarming, daar wonen geen mensen.

Groeten,

Temet

Merla
Plinten

De plinten? Die neem ik elke keer mee. Daar verzamelt zich altijd behoorlijk wat stof, dus ik vind dat vrij logisch. En als ik dan toch bezig ben neem ik de plinten achter de verwarming e.d. ook gelijk mee.
Ik neem ze wel zoveel mogelijk droog af ivm de muur erboven. Die wordt op den duur heel goor als je daar elke week met een vochtige doek bij langsgaat.

sus-anne
Eh...........viespeuk?

ik stofzuig de plinten die ik zien kan,de rest doe ik nooit..........wat ik niet zie is er niet;-)

Sancy
Pelle

heeft zo'n handige manier, wat was het toch.... je zoon gebruiken om de plinten te reinigen? Zoiets?
;-)

*Sophie*
Iedere keer met stofzuigen

haal ik dan het mondstuk eraf en haal die ijzeren buis langs de plinten, ook die achter de verwarming. Ik kan daar niet echt zien wat ik doe, maar als er losliggend stof op ligt dan neem ik aan dat dit wel in de buis verdwijnt. En zo niet, dan is dat maar jammer. Idd, wat je niet ziet... er zijn grenzen aan ijverigheid hoor, hahaha! Dan heb ik mijn best gedaan, zal maar zeggen.

O, en vwb de andere plinten, die je wel ziet: hier alleen een stofzuiger met ook een ronde-borstel-mondstuk (anders hadden we hem niet gekocht), daar stof ik alles mee, dus ook de plinten! Enorm handig!

groetjes, Sophie.

sharon*
Temet

'en zeker niet achter de verwarming, daar wonen geen mensen.'

LOL

Ach ik ben ook zie, wat ik niet zie is er niet. Het is eigenlijk nog nooit in me opgekomen om de plinten achter de verwarming schoon te maken. Zitten daar plinten dan? Ik zie ze niet.

Andere plinten neem ik zo af en toe mee met een overijverige stofzuigbui..

Kaaskopje
Hihi

ik heb geen radiatoren, maar heteluchtverwarming. Gauw schoon dus.

Onderwerp gesloten