Home » Forum » Waar uitnodigingen laten drukken

Waar uitnodigingen laten drukken?

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Goudhaartje
Waar uitnodigingen laten drukken?

'We' weten hier altijd alles, dus ik stel hier maar eerst mijn vraag ;-). Dit jaar zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd en wij als kinderen organiseren een feest. We willen graag een leuke uitnodiging maken, dus ik heb op internet een beetje gezocht naar een drukker, maar mèn, dat zijn er een hoop! Ik zie door de bomen het bos niet meer.
Heeft iemand van jullie een (recente) goede ervaring? Of juist een slechte? Prijs maakt me niet eens zo heel veel uit, ik wil gewoon zeker weten dat het goed geregeld wordt. Liefst ook met een optie om meteen een adressenbestand aan te leveren, zodat we niet zelf postzegels hoeven plakken. Maar het is ook geen probleem om dat zelf te doen.
Dank alvast!

Marie
Greetz

Laatst uitnodigingen gemaakt via Greetz.
Ging prima.

Flavia
Poobies

Ik heb ze diverse malen gemaakt via Poobies, ging ook prima.

clowntje
kaartje2go

Snelle service, bestel er regelmatig iets.

Wilgenkatje
Kaartje2go

Prima ervaringen mee!

m.e.a.
Vistaprint

Ik heb vaker kaarten bij Vistaprint besteld. Ze hebben heel veel keuze. Je krijgt de kaarten en enveloppen thuis geleverd, je moet dus nog wel zelf de adressen er op schrijven.

Ruth
Adressen

Je kunt ook zelf de adressen printen op (adres)stickers. Hoef je ze alleen nog maar op te plakken.

Biebel
wat voor iets wil je?

Onze recente ervaringen: De kaarten voor het "samen 800"feest van mijn moeders familie kwamen van kaartje2go: makkelijk zelf maken en doordat je er meteen een excel adressenbestand bij kunt leveren, versturen ze ze meteen. Op de site zelf gemaakt. Prima ervaring, was ook niet al te ingewikkeld.

De uitnodigingen voor hun gouden bruiloft heb ik (na heel lang google-n) bij DeKaartenDrukkerij.nl besteld. Dat waren nl kaarten die op een specifieke manier gevouwen moesten worden (zeg maar 1/3 - de achterkant - 2/3) en in een afwijkende maat. Zij stuurden vooraf een gratis proefdruk + proefvouw toegestuurd kreeg, om te zien of ze mijn uitleg goed begrepen hadden. Daarna heb ik het papier nog veranderd. Ouders waren erg blij met het resultaat en leverde veel complimenten op. Overigens heb ik daar aangeleverd in de vorm van een .jpg: zelf gemaakt in PowerPoint en daarna "opslaan als afbeelding".

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.