Home » Forum » Waar verstelbare rolschaatsen te koop

Waar verstelbare rolschaatsen te koop?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Manda Rijn
Waar verstelbare rolschaatsen te koop?

ik heb een nee-nee sticker op de brievenbus dus ik ontvang geen reclame. Ik zoek verstelbare rolschaatsen (dus geen skeelers) voor schoenmaat 28.

Heeft iemand een winkeltip ? OP wehkamp zag ik het soort wat ik zoek:

http://www.wehkamp.nl/w2/Zoeken/ArtikelDetail.aspx?SC=J09&ArtikelNummer=...

maan.
Intersport/intertoys

Je kunt voor goedkope rolschaatsen gaan dan ben je ik schat 20-30 euro kwijt. Dat zijn rolschaatsen van Nijdam, op zich leuk om mee te beginnen. Ze verkopen ze bij intertoys en volgens mij ook bij bristol.

Als je wat betere skates wilt zou je bij een sportzaak kunnen kijken. Hier bij Intersport verkopen ze voor tussen de 60 en 80 euro merkskates.

Is het om leuk wat te rollen dan ben je met het goedkope alternatief leuk uit. Worden ze fanatieker (dus misschien na het ontgroeien van de kleine maatjes) dan zou ik zeker de merkskates overwegen. Rollen op lange termijn veel soepeler, vanwege materiaalkeus, bovendien zijn lagers (beter) schoon te maken en te vervangen. Wielen zelf gaan ook langer mee en zijn daarna (eventueel) makkelijk te vervangen.

Ik heb even gekeken naar jouw link, dat is dus een moderne uitgave van de ouderwetse rolschaats, ik denk qua stabiliteit dat een vaste schoen misschien toch makkelijker zal skaten? (En misschien wat betreft vriendjes wat minder zal afwijken)

Manda Rijn
Dank maan

meer dan E 30 wil ik niet uitgeven, er moet ook nog een helm en knie en hand beschermers bij (goh die hadden we vroeger niet, dan had je gewoon het grind in je handen en knieen zitten, vreselijke tijd was het ;-)
Mijn dochter is 5,5 jaar en er zal niemand zeggen dat ze afwijkend zijn. Ik zie de grote kinderen wel op skeelers maar de kleuters zie ik weinig op rolletjes.

ik zie net op de website van intertoys dat ze ook rolschaatsen hebben, in de winkel lagen ze niet zoals ik ze hier nu zie.

ok ik ga wel even bellen of ze in het centrum er zijn.

Puck2
Tussenvorm ook goed

manda, Scapino en Bristol verkopen ook sets compleet met helm en bescherming voor knieën, polsen en ellebogen. Het zijn skeelers met 3 wieltjes waarbij je ervoor kunt kiezen om de wieltjes in lijn te plaatsen, maar ook 1 wieltje voor en 2 naast elkaar achter. Uit ervaring bij mijn eigen kinderen weet ik dat ze er prima mee overweg kunnen. Hele set is 35 euro ongeveer.

Manda Rijn
Dank puck

ik ga zeker even kijken waar de scapino of de bristol hier zitten. Maandag ga ik shoppen.

Inge M
Rolschaats is niet makkelijker

Ik kan me voorstellen dat jij een vertrouwde vorm zoekt (rolschaats). Een skeeler (met zo'n rij wieltjes aan een schoen) is echter makkelijker dan een rolschaats.
Bij beiden is het 'gevaar' dat je voorover of achterover valt. Opzij door de enkele rij wieltjes gebeurt niet.
Mijn ervaring is dat je op een rolschaats eerder onderuit gaat (achterover) dan op skeelers.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.