Home » Forum » Wasdrogervraagje

Wasdrogervraagje

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
meg
Wasdrogervraagje

Hoi
ik heb eerst even in het forumarchief zitten bladeren, maar niet echt gevonden waar ik antwoord op zoek. Ik vraag me af of ik me zorgen moet maken over mijn wasdroger i.v.m. brand. Ik heb een AEG, is nu 11 jaar net als de wasmachine, beiden werken nog prima, maar het is misschien nu wel een 'brandgevaarlijke leeftijd' aan het worden. Zijn er voortekenen waar ik op moet letten? Ik gebruik hem 3 á 4 keer in de week, maak na elke droogbeurt de zeef schoon en hang de slang uit het zolderraam. Missen kan ik de droger niet, moet ik al uit gaan kijken naar een nieuwe of kan deze nog wel even mee. Kan of moet ik iets doen om brand te voorkomen of maak ik me onterecht een beetje zorgen? Wie kan me er wat meer over vertellen? Groetjes meg

Tirza G.
Achterkant

Het gevaar bij de droger zit meestal aan de achterkant, daar verzamelt zich heel veel pluis en stof wat op de snoeren en contactjes kan gaan zitten. Af en toe van zijn plaats trekken en stofzuigen :-)

Tirza

Triple
Brandmelder

Een droger levert natuurlijk altijd een zeker brandrisico ongeacht de leeftijd. Een brandmelder in de buurt installeren kan zeker geen kwaad!

branca2
Idd

de achterkant losschroeven en van binnen stofzuigen en rommel eruit halen je schrikt wat er in zit ( hebben wij net vorige week gedaan)

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.