Home » Forum » Wasmachine afkoppelen hoe doe ik dat

Wasmachine afkoppelen? hoe doe ik dat?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lynna
Wasmachine afkoppelen? hoe doe ik dat?

Ik heb gister een prachtige nieuwe wasmachine gekocht omdat mijn oude het begeven heeft. Dinsdag komen ze de wasmachine brengen. Mijn oude nemen ze mee, die moet ik alleen eerst wel afkoppelen. Hoe doe ik dat?????? Het is een Bosch Exclusive....

Minet
Simpel

trek de stekker uit het stopcontact, draai de waterkraan dicht, draai de slang los van de kraan (let op, handdoek bij de hand, want er komt natuurlijk nog wat water uit de slang), afvoerslang uit de afvoerpijp halen, en afgekoppeld is de wasmachine :)

Veel plezier met de nieuwe!
Minet

SuusMaria
3 dingen

Eerst t makkelijke gedeelte: stekker uit het stopcontact, afvoerslang uit het afvoerbuis en dan het moeilijkste (denk ik) de wateraanvoer eraf halen. Hoe dat precies moet weet ik net, maar dat kan volgens mij nooit heel moeilijk zijn. Goed kijken hoe de slang vastzit en dan losmaken. Veel succes!! Suus

Lynna
Dat is snel: dank!

Ik ga het straks proberen, ik ben zo ongelooflijk onhandig in dit soort dingen. Maar met jullie duidelijke uitleg moet het lukken!

Genista
Lynna (ot)

Is het nog gelukt met de matras?

Lynna
Genista (ot)

Ik hoorde net van mijn zoon dat er inderdaad een matras is gekocht bij Ikea. Heel handig, een matras van 220 waar pootjes onder geschroefd zijn zodat het nu een compleet bed is. Kan hij tenminste goed slapen bij zijn vader. Ik krijg morgen mijn nieuwe wasmachine en je hebt geen idee hoe ik me daarop verheug:-)

Genista
Lynna

Ik wens je een avond vol voorpret!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.