Home » Forum » Waterkoeler

Waterkoeler

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
(Janneke)
Waterkoeler

Ben op zoek naar een kleine waterkoeler (en dan ook voor een redelijke prijs)?

Weet iemand waar ik die kan halen? Kan hem via internet wel op verschillende adressen halen, maar wil hem graag eerst zien (in levende lijve:-)) voordat ik hem koop. Dit ivm de grootte ed.

Het moet een waterkoeler zijn die niet al te veel ruimte inneemt.

Groetjes Janneke

(Janneke)
Niemand?

gt

Triple
Fles in koelkast?

Waarom niet gewoon een fles water in de koelkast? Of heb je geen koelkast daar waar je koel water wilt? Staan er geen ervaringsverhalen voor dat soort apparaten op www.kieskeurig.nl?

Andrea
Kleine waterkoeler

Wij hebben er een gehad.
Nadeel, maakt lawaai, en de hoeveelheid gekoeld water was klein. Na 2 glaasje kwam er geen koud water meer uit.
De kleine waterkoeler viel ontzettend tegen.

(Janneke)
Natuurlijk

kan een fles water in de koelkast, maar dat willen we niet.

Ten eerste was de fles altijd leeg als je hem wilde pakken, dan heb je eigenlijk al 2 flessen nodig. En daar heb ik geen plek voor in mijn koelkast. Watercooler is veel handiger, altijd ijskoud water.

Andrea, maar als ik jou nu zo hoor, dan is het geen succes?! Jammer...had eigenlijk positieve berichten willen horen.

Bedankt voor jullie reactie.

Mien*
Bij miss etam

staat hier vaak zo´n watercooler, voor al die zuchtende partners die moeten wachten terwijl vrouwlief zich in allerlei leuks hijst.

Ze lijken mij redelijk groot (liter of 20? )

Ik weet niet hoeveel water jullie consumeren, maar het lijkt mij een energieverbruikende sta-in-de-weg. Dan zou ik eerder kiezen voor ´s nachts een paar flessen water in de koelkast en dan overgieten in een thermoskan, hou je een fles in de koelkast, rest in thermoskan (evt. met een paar extra ijsklonten)

Scheelt geld, ruimte en stroom!

IngridT
Nieuwe koelkast?

Wij hebben zo'n alerikaan, met ingebouwde koele watertap die op de waterlweiding is aangesloten. Erg lekker, vooral 's zomers.

Misschien wel een rigoreuze oplossing, maar als je tzt eens een nieuwe koelkast moet is het misschien het overwegen waard!

Ingrid

(Janneke)
Ja

Nieuwe koelkast is inderdaad een serieuze optie. Alleen gaat dat niet in mijn keuken. Mijn keuken is voor het gedeelte waar muur staat helemaal volgezet met keukenkastjes en aan de andere kant heb ik allemaal ramen en deuren (achterdeur en tuindeuren).

Ik heb dus geen plek om een grote amerikaanse koelkast te zetten. Wel een hoekje voor een watercooler.

Zouden ze echt zoveel energie vreten? Daar had ik nog niet bij stil gestaan. EN ja Mien, wij drinken veel water en het liefste ijskoud. Dus vandaar dat we op het idee kwamen een watercooler aan te schaffen. Maar als ze zo energieverspillend zijn en ook nog eens veel lawaai maken, dan pas ik ervoor.

Dan maar flessen water in de koelkast. (maar die staat al zo vol)

Bedankt voor het meedenken,

Groetjes Janneke

albana
En zo'n ijszak erom?

's zomers hebben wij zo'n ijszak-geval om de fles met water heen en zetten 'm gewoon op 't aanrecht. 's nachts gaat de ijszak+fles gewoon in de diepvries (met vers water) en 's morgens eruit. het heet officieel een 'champagne-cooler' en is een blauwe zak met touwtjes met een soort gel erin. zoals de moderne kruiken ongeveer. of die zakken die de ehbo gebruikt voor kneuzingen. ooit die zak gekocht bij blokker voor een euro ofzo. ik heb er nog 1 en die ligt altijd in de diepvries stand-by voor als we gaan zwemmen (om de aangemaakte ranja in fles heen). ideale dingen.de hele dag koud water (oke als het erg warm is tot 20.00 uur).
groeten albana

IngridT
Janneke,

Je kunt ook nog overwegen om standaard een grote hoeveelheid ijsblokjes op voorraad te houden. Neemt in elk geval minder ruimte in beslag dan een watercooler of tig flessen water in de koelkast

Ingrid

(Janneke)
Albana en ingrid

Albana, dat vind ik een goede tip!! Die ga ik halen. Dat is geen gemodder met bakjes water om ijsklontjes te maken en zo. Veel gebruiksvriendelijker! Bedankt.

Ingrid, die ijsklontjes werken nu ook niet echt. Dan moet ik naar de schuur lopen (en het wordt nu steeds kouder) Niet dat hij zover wegstaat, maar toch..niemand gaat 's avond graag de kou in... En om die klontjes te maken is ook geen succes, we hebben ijsblokbakjes (dan de helft water al verloren onderweg. Of als ik het vul bij de vriezer ligt de helft van het water uit het bakje in de vriezer...nee, en ijszakken zijn ook geen succes, aangezien daar wel eens gaatjes inzitten en dus het water langzaam uit de zak loopt (die pech had ik weer)

Ik vind die champagnecooler een hele goede....ik ga morgen naar de blokker (volgens mij hebben zie die daar wel)

Groetjes Janneke

Temet
Janneke

"Dan moet ik naar de schuur lopen (en het wordt nu steeds kouder) Niet dat hij zover wegstaat, maar toch..niemand gaat 's avond graag de kou in.."

Dan zet je toch gewoon een paar flessen water buiten de achterdeur? Worden ze vanzelf koud...
Heb zelf afgelopen vrijdag nog voor het bezoek de witte wijn buiten gekoeld wegens te volle koelkast. Ging prima.

Groeten,

Temet

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.