Home » Forum » Welk wasmiddel ruikt lekker en is goedkoop

Welk wasmiddel ruikt lekker en is goedkoop?

26 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Febe74
Welk wasmiddel ruikt lekker en is goedkoop?

Net 2 voordeelpakken Witte Reus en Bonte Reus in gebruik genomen. Ik ruik er niks van!
Voorheen had ik nog weleens Ariel (uit de aanbieding). Hiervan ruik ik het zelfs nog als de was droog is. (en schoon)
Maar wie weet een goed ander wasmiddel dat lekker ruikt en niet duur is??
(Waar een mens al druk mee kan zijn :-))

Bedankt en groetjes Febe

MCS
C1000

Laatst had ik per ongeluk Ariel tabletten meegenomen, mijn hemel, wat rook dat sterk. Ik hou wel van een luchtje aan mijn was, maar zo erg... Nu heb ik C1000 wasmiddel meegenomen, voor kleur, en dat vind ik erg lekker ruiken, niet te overheersend.

reina
Febe?

Ik heb nooit Witte en Bonte reus, maar kocht het dit keer ook in die aanbieding en vindt het juist heel (lees: te) sterk ruiken! (???)

Maxime
Ook nooit

Hoi,

Ik heb ook altijd witte en bonte reus en ruik ook nooit wat. Ik dacht altijd dat het een soort gewenning was,net als bij parfum, dat je dat bij je eigen was niet ruikt. Ik ruik het inderdaad bij anderen wel eens, maar bij mijn eigen wasgoed nooit. Dus ik volg het draadje eens, wil ook wel eens heerlijk ruikend wasgoed ;-)

Maxime

Roos
Ariel

Ik vind Ariel echt het lekkerste ruiken, blijft inderdaad lang hangen en ik hou van de geur van schone was. Heb pasgeleden in de aanbieding 2 grote pakken Dash gekocht maar kan niet wachten tot ik weer overkan naar m'n vertrouwde Ariel. Dash ruik je ook wel lang, maar vind ik minder naar wasmiddel ruiken, meer parfumluchtje.
Roos

sharon*
Reina

Ik was meestal met Witte of Bonte reus, juist omdat het niet ruikt. Een tijdje hebben ze een nieuw parfum gehad en rook het ineens heel sterk. Maar dat ik nu geloof ik weer verleden tijd.

EsmeePF
Ook witte en bonte reus

en ik vind het juist lekker ruiken en inderdaad niet te sterk!
Veel keus heb ik ook niet, ben allergisch voor heeeeeel veel merken maar witte reus kan ik dus wel hebben en ik heb er nu zelfs allesreiniger en afwasmiddel van.
Ariel heb ik ooit geprobeerd maar afgezien van de uitslag die ik eraan over hield vond ik hem veel te sterk ruilen. Dus misschien is dat dan wel iets voor jou?

reina
Sharon

dan had ik vast een oude verpakking!

*Sophie*
Esmee, fijn!

Kijk, daar heb ik wat aan! Ik ben ook allergisch voor allerlei soorten en mijn handen gaan ook stuk als ik de boel ophang of opvouw, gewoon van dat spul dat er dan nog inzit. Heb zelfs een extra spoelbeurt ingesteld op de wasmachine en gebruik niet te veel, eerder pietsje minder, maar toch.
Witte reus ga ik dan ook kopen als de ontzettend priemende en in je neus prikkende Ariel hier op is. Tjeetje! Wat een overheersende lucht! Niet lekker, vind ik. Maar tja, was in de aanbieding he :-(

Soms komen hier kinderen spelen/hangen en dan kan ik direct ruiken of ze iets schoons aan hebben, want dan gebruiken die ouders duideliojk ook van dat overheersende spul. Dan moet er altijd even iets open anders trek ik het niet, hahaha, lekker overdreven he?

Woolite vind ik wel lekker ruiken, heel subtiel. Gebruik ik voor de wolwas. Neutral heb ik ook geprobeerd, maar als je die was dan uit de machine haalt, lijkt het net alsof je hem al 2 dagen nat erin hebt zitten, dan stinkt het naar oud water! Klok gaat ook goed, maar dat heb je naar mijn weten alleen in poedervorm en dan krijg ik weer van die witte strepen op de spijkerbroeken.
Zucht, het is ook nooit goed he ;-)

groetjes, Sophie.

bibi63
Wat ik lekker vind ruiken

is het AH eigen merk voor de zwarte/donkere was.
Groetjes
Bibi

Bastet
Tip

Er is witte reus met marseillezeep-geur,die is echt heerlijk en niet te overheersend,ook in vloeibare vorm.
Het is echt mijn favoriet!
Bastet

reina
Bibi :-)

En dat koop ik juist niet meer vanwege de stank :-) Grappig, hoe verschilend mensen die geurtjes ervaren!

Guinevere
Omo

Ben ik hier dan de enige die zweert bij Omo vloeibaar? Dat vind ik dus pas naar schone was ruiken. Geen idee of het duur is, ik kijk nooit naar de prijzen omdat dit toch het enige is wat ik lekker vind ruiken.

Jons
Bastet - mee eens!

die ruikt inderdaad heerlijk. Niet zo overdreven. Ik gooi mijn wasgoed en handdoeken bij voorkeur in die Witte Reus!

Jons

margje van dijk
Klok

Klok is de enige fabrikant die, naast Ecover, biologisch afbreekbaar wasmiddel maakt (voor zover mogelijk), terwijl je dat niet zou zeggen (zo'n onooglijk doosje tussen de grote wasmerken).

Ik ben hierop overgestapt nadat ik van de Ecover af was (het was me te vaak niet schoon).

Ik heb in de tussentijd een tijdje Neutral gehad omdat ik niet van geurtjes bij de was houd, totdat ik erachter kwam dat het neutrale geurtje er kunstmatig aan toegevoegd is (er is een geurstof aan neutral toegevoegd om het naar niks te laten ruiken). Dat ging me te ver ;-)

Nu neig ik dus weer naar 'milieuvriendelijk' ten koste van de geur. Want Klok ruikt wel ergens naar. Veel mensen zullen het vast lekker vinden. Ik stoor me er inmiddels niet meer aan.

Dus wil je ietsje meer dan alleen maar schone was, neem dan Klok ;-)

Margje (al zo'n 5 jaar zeer tevreden).

Bastet
Jons

Bij action hebben ze spotgoedkope allesreiniger met marseillegeur.Ik zag in Wallonie overigens zelfs wasverzachter met die geur..:))
Bastet

Jons
Bastet, dank

bedankt voor de tip! Ik ga daar zeker heen als ik weer eens de stad in 'moet'.

Heerlijke geur!

Jons

Bastet
Pas op jons!

Met al die marseille dampen in huis wordt je wel ijverig hoor,op het enge af..:)))
Bastet

Jons
Bastet

weinig kans op, hoor ;-)
zo schoonmakerig ben ik niet, vraag maar aan mijn man en moeder! haha

wie weet wordt het juist wat beter, dan?

Jons

Anneja
Jons

je kan ook gewoon zelf allesreiniger van marseillezeep maken natuurlijk :P (stukje marseillezeep raspen, kopje soda en ongeveer 2 liter heet water erbij, roeren tot alles opgelost is en in oude wasmiddelfles oid gieten, dikt vanzelf een beetje in, ruikt uiteraard naar marseillezeep, en maakt verrassend goed schoon)

anne

Bastet
Leuk anne

Grappig,dat ga ik eens proberen.
Bastet

Jons
Leuk idee

maar waar vind ik een gewoon stuk marseillezeep?

Jons

*Sophie*
In frankrijk!

bij zowat iedere supermarkt! Maar ook in Nederland bij Dille & Kamille

http://www.dille-kamille.nl/assortiment/schoonmaken/01fe1497780f16504/00...

Ik gebruik hem als vlekverwijderaar op kleding. De beroerdste vlekken (bv smeerolie uit apparaten enzo) gaan er mee uit.

Ik had uit Frankrijk ook een fles wasmiddel met Marseillezeep gekocht, lekker ruiken! Maar wat een jeuk!!! Dat doen we dus maar niet meer ;-)

groetjes, Sophie

Temet
Jons

Ik weet niet of ze bij jou in de buurt zitten (maar allicht dichter bij dan Frankrijk), maar Turkse en Marokkaanse winkels verkopen vaak marseillezeep.

Groeten,

Temet

Amarins
Wat leuk!

... dat die heerlijke marseille-geur z'n weg heeft gevonden naar het noorden. Jaren vanalles uit Italie meegenomen, dat hoeft dus niet meer! Behalve de vloeibare handzeep dan...

Margriet*
Het allerlekkerste

is niet het wasmiddelluchtje maar de was die een hele dag in wind en zon heeft gedroogt. Dat vind ik pas een lekker luchtje.

Onderwerp gesloten