Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Simone G

Simone G

18-12-2010 om 09:58

Welke creme gebruiken jullie

Ik ( vrouw 40 jaar) gebruik sinds een jaar of 5 age re-perfect van L'oreal, met extra calcium. Nu ben ik gisteren bij de schoonheidsspecialiste geweest en ze schrok van mijn huid, ik kom al een paar jaar bij haar en ze kent dus wel mijn huid.
Ze vind mijn creme echt niet rijk genoeg.natuurlijk kon ze mij wel wat aanbieden, maar het was mij echt te duur, kan het nu in deze maanden niet betalen,prijs was vanaf 40 euro. Heeft iemand hier ervaring met een goede creme die ik gewoon bij de drogist kan kopen, nu ben ik ongeveer 25 euro per pot kwijt en meer wil ik er nu ook niet voor betalen.


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
fladder

fladder

18-12-2010 om 10:58

Mwoah

Een gemiddelde schoonheidsspecialiste schrikt zich ook rot van mijn huid Toch doet mijn huid precies wat het moet doen: me beschermen "tegen invloeden van buitenaf" en mijn lijf bij elkaar houden. En ook: zich gedragen als de huid van een 47-jarige. Incl. rimpeltjes, hangertjes, couperosetjes en zo. Daar hoef ik me niet voor te schamen, die heb ik eerlijk verdiend
Af en toe smeer ik er ouderwetse Nivea of lekkere Dove voor oude dames op. Voelt lekker aan! En daar gaat het uiteindelijk om, denk ik

Maxime.M

Maxime.M

18-12-2010 om 11:00

Ooit gelezen

ik heb ooit wel eens gelezen dat ze heel veel cremes hadden getest en dat daarvan de gewone nivea " soft" als beste uit de bus kwam. Dus dat smeer ik nu maar op mijn gezicht. Ik geloof ook nooit zo in die vreselijk dure cremetjes... heb er ook geen geld voor (over)

Elk jaar een andere

Je moet ook vaak wisselen van cremes want niet elke creme heeft alles voor jouw huid en daarbij veranderen de behoeften van jouw huid ook regelmatig (zomer-winterweer).
En ze hoeven echt niet duur te zijn.

angel3

angel3

18-12-2010 om 11:29

Ik zweer bij vichy

Ik smerrde voorheen bij wijze van gewoon met zwitsal of uit pot niveau. Maar huid gaat daar van glimmen. . Dat vind ik eigenlijk belangrijkste dat ik niet met glim hoofd rondloop. Dus in winter als huid trekkerig is gebruik ik vichy rijke variant en in zomer een lichtere. Circa 20 a 25 euro..

Biocura van de aldi

schijnt als een van de beste uit de bus te komen in de diverse tests. Kost niet meer een paar euro. Ikzelf heb 'm daarom een keer geprobeerd (de groene). Alleen, ik vind 'm zelf niet zo lekker ruiken en de geur blijft lang hangen (gebruik nu toch weer m'n dure, vaste crème die wél lekker ruikt).

Je zou die Biocura eens kunnen proberen?

Chris

An

An

18-12-2010 om 11:43

Dermevit

Was laatst weer eens een keer bij een schoonheidsspecialiste en die verbaasde zich over de toestand van mijn velletje. In positieve zin. Ze vroeg zich af wat ik gebruikte. Dermevit dus. Ze raadde mij aan het te blijven gebruiken. Niet erg zakelijkZe had ook wel potten van 40 euro in de schap staan.
Dit kost maar 7 euro of zo. Bij sommige drogisten en reform/natuurgezondheidswinkels. De eerste keren voelt het wat vettig aan maar daarna ben je verslaafd
Groetjes, Angelique

Guinevere

Guinevere

18-12-2010 om 12:05

Olaz

Ik heb Total effects van Olaz. Omdat dat ergens een keer goed getest werd, en het zit ook nog in een pompflacon. Ik vertik het om met mijn vingers door de creme te gaan roeren namelijk.
En het fijne is dat het ook verkrijgbaar is met een tikje zelfbruiner erdoor. Adieu witte winterkop.

Marbert

dat was mijn favoriete creme ik kan het alleen nergens krijgen, ik weet ook niet meer welk potje het was. Dus ik heb nu Lóreal youth code wat ook wel aardig is.

ik heb een erg droge huid.

marbert kost ook iets van 40 per potje.

klaver

klaver

18-12-2010 om 12:31

Tuinen

Ik ken jouw huid niet, maar ga eens kijken bij De Tuinen. heb daar nu I love carrots vandaan. . Doet zoo veel voor mijn huid en kost ongeveer een tientje. Vind hem 's zomers te zwaar, maar s winters heerlijk. Dag- en nacht creme verkrijgbaar! Wat je ook kunt doen is bij elke drogist proefjes vragen en kijken wat bevalt.

ijsvogeltje

ijsvogeltje

18-12-2010 om 12:33

Gewoon goedkoop

Ik geloof absoluut niet in beter = duurder. En ik vind dat ik recht van spreken heb, want ik heb ooit vier jaar bij een cosmeticabedrijf gewerkt, ha ha. Ik zat daar de hele dag tussen de potjes crème, maskertjes, peelings en schoonheidsspecialistes. Heb er heel wat van opgestoken! In die jaren heb ik natuurlijk van alles uitgeprobeerd, variërend van van 'goedkope' crèmes van 30 euro tot 'het betere werk' van 100 euro voor een potje.
Na mijn vertrek daar ben ik gewoon weer overgegaan op de eigen merk crèmes van het Kruidvat of de Etos. En ik heb echt niet het gevoel dat mijn huid wat mist hoor. O ja, me dit koude weer smeer ik ook overdag nachtcrème op mijn gezicht. In mijn cosmetica-bedrijf-tijd had ik trouwens - net als nu - ook bij tijd en wijlen last van geïrriteerde plekjes in mijn gezicht, ondanks alle luxe crèmes die ik toen onbeperkt kon smeren.

Fiorucci

Fiorucci

18-12-2010 om 14:43

Weleda

Niet spotgoedkoop maar redelijk betaalbaar: Weleda.
Vooral fijn omdat het geen chemische troep bevat. Verder let ik zelf altijd op of een cosmeticaproduct proefdiervrij is.

Margriet*

Margriet*

18-12-2010 om 15:37

Proefdiervrij

dus van de Body Shop, al jaren hetzelfde potje roze dagcreme (zou niet weten hoe het heet).

Volgens mij heeft smeren enig zin maar hangt het ook van je huid af. Ik heb een vrij egale huid, wordt ook altijd jonger geschat met mijn 42 jaar. De één heeft nou eenmaal meer rimpels etc. Verrijking helpt daar niet zoveel tegen.
Wat wel goede creme schijnt te zijn (en lekker ruikt en lekker smeert = ook belangrijk) is van Elisabeth Arden, eight hour cream.

Action

Ik heb vanalles al gehad, meestal jaag ik op koopjes. Weleda verdraag ik helaas niet, kan dan gelijk aan de hormooncreme. Wat ik nu gebruik is Q10 van de action, 2.98 en het werkt prima. Mijn huid ziet er goed uit en iedereen is altijd verbaasd erover. Soms heeft de action ook wel merken, en soms haal ik die en soms action eigen merk. Ik wil wel altijd een beetje vettige creme op mijn gezicht. De meeste mensen schatten mij jonger dan 44
muizemeis

Saskia

Saskia

18-12-2010 om 15:57

L'oreal future

vriendin vertelde dat dermatoloog tegen haar gezegd had: het maakt niet uit wat je smeert, al is het ledervet, als je maar smeert. Ik vind l'oreal future lekker smeren en ruiken en ik geloof dat het ongeveer 10 euro per pot is. Zo af en toe is er een aanbieding bij kruidvat of etos.

mar

mar

18-12-2010 om 17:14

Weleda

hier ook Weleda en soms Dr Hauschka.
Voor de oudere huid is er granaatappelcreme, maar ook de rozen is erg goed. Meestal ook te krijgen in kleine tubetjes om uit te proberen.

Massi Nissa

Massi Nissa

18-12-2010 om 17:15

Hier de blauwe biocura

...van de Aldi. Smeert lekker licht uit, stinkt niet (heeft weinig geur) en kwam als beste uit een of andere consumententest. En het moet bij mij ook nog vanaf de plank werken, want ik vergeet het zeker twee van de drie dagen. Heb nog weinig rimpels, wel een vrije droge huid, dus ik zou meer moeten smeren.
En ik ben het helemaal eens met Lidwientje, die mevrouw schrikt van jouw huid omdat ze vermoedelijk dat cremepje van veertig euro aan je wil slijten.
Groetjes
Massi

Lynna

Lynna

18-12-2010 om 18:55

Precies als guinevere + tip

En ter aanvulling: een potje kost 20 euro, maar het is ook nogal eens in de reclame en dan koop ik een paar potten tegelijk.

Laroche posay

Ik gebruik het al jaren. Prima betaalbaar en voor elke huidsoort wat wils.

Zo heb ik een prima creme gevonden voor mijn huid die goed voed en waardoor mijn gezicht lekker aanvoelt.

Te koop bij de apotheek.

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

18-12-2010 om 22:03

Die van de aldi

De crème van de Aldi heb ik onlangs gekocht en in eerste instantie was ik enthousiast. Nu zit ik voor het eerst in mijn leven met knoepers van pussige puisten op mijn wangen. Ik heb nog een dichte pot staan, je mag het zo van me hebben. Hun mascara vind ik wel goed .
Ik ben nu ook op zoek naar een betaalbare crème. Mijn zomercrème is op waterbasis en dat is met dit weer wat minder geschikt. Ik lees dus mee.

Rosa

Tirza G.

Tirza G.

18-12-2010 om 22:17

Creme helpt niet

Ja. het vormt een barriere tussen je vel en de grote boze buitenwereld met al zijn akelige invloeden. Maar echt, je huid wordt niet mooier-beter van een creme-pje. Kies dus vooral iets wat lekker smeert, lekker ruikt en niet glimt.
Er zijn maar twee dingen die echt een aantoonbare invloed hebben op de gesteldheid van je huid: zon en roken. Die zijn beide superslecht.

Tirza

Wel mooier

Mijn huid knapt absoluut op van een creme na het douchen. Ik gebruik Dermalin. Zonder toegevoegde zooi er in en niet duur. Ben ook helemaal blij met de shampoo van dat merk

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2010 om 00:39

Van alles gebruikt

Ik denk dat ik nu zo'n 3 jaar consequent dagcrème gebruik. Ik heb Nivea, Oil of Olaz, Kruidvat, Yves Rocher gebruikt en nu heb ik een potje van de Hema. En het bevalt me prima. Wat ik zo lekker aan deze crème vind is dat mijn huid ook na het douchen nog heel zacht aanvoelt. Ik vind het echt opvallend. 6 euro nog wat, is zo'n potje. Het is een ander product, maar ik gebruik sinds kort ook de 'clay' van de Hema voor mijn haar. Ruim 2 euro en het werkt prima. En dat terwijl ik heel lang iets dergelijks van de kapper heb gekocht à 24 euro...

Sascha2

Sascha2

19-12-2010 om 08:24

Ehhh vrijwel geen

Ik gebruik zelden een creme. Als het echt nodig is gaat er nivea op, de ouderwetse in blauw blik. Maar zeker niet iedere dag. Vind het maar niets, een laag op mijn gezicht

Biene M.

Biene M.

19-12-2010 om 09:08

Olaz total effects

Ik moet al sinds de puberteit iets opsmeren, wegens trekkerige huid na het douchen. Vette cremes zorgen alleen voor veel glim. Jarenlang heb ik allerlei dure cremes gebruikt, maar die Olaz total effects is prima. Inderdaad 20,- euro, maar ik koop hem vooral in de aanbieding wanneer je twee potjes krijgt voor de prijs van een. Die aanbiedingen zijn er vaak bij ETOS en Kruidvat.

Niets

af en toe een likje nivea.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2010 om 11:26

Sascha2

Dat heb ik met mijn handen. Vreselijk zo'n laagje op mijn handen. Maar ik heb het eigenlijk wel nodig, dus als mijn handen weer eens erg winterse trekjes krijgen smeer ik ze toch maar in. Ik heb een pompje handcrème van Yves Rocher wat me tot nu toe het beste bevalt.

Ot handcreme en dagcreme

Voor mijn handen gebruik ik lanettecreme, van de apotheek, hupoallergeen, goedkoop en heerlijk.

Met nivea heb ik ook het idee dat ik een laag op mijn gezicht smeer, met dagcreme niet, dat trekt redelijk snel in.
Muizemeis

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2010 om 13:20

Uit een blikje

Ik verbaas me een beetje dat mensen nivea uit zo'n blikje op hun gezicht smeren. Als het werkt, werkt het, maar ik zou er niet opgekomen zijn. De huid van je handen en van je gezicht is toch anders.

Rieke

Rieke

19-12-2010 om 14:14

Tevreden over;

de creme van oriflame,is er in verschillende prijsklasses. verder gebruik ik ook wel olaz, en ik heb een poos biotherm gebruikt. Wel duurder. Nu gebruik ik al een paar jaar creme van dr.Baumann, ja van de schoonheidsspecialist en ja 35 euro per pot. Ik maak op haar advies wel eerst mijn gezicht een beetje nat en smeer dan de creme erop. Je hebt minder creme nodig doordat het goed uitsmeert op een vochtige huid.
Ik ben er heel tevreden over. En ik zou never aldi creme gebruiken, 1 keer zo'n pot gekocht en pukkels overal. Maar ja, dat is mijn ervaring.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.