Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Welke steelstofzuiger voor een zwakke rug?

Met een kat en twee kinderen in huis vraag ik me af of een steelstofzuiger zoveel makkelijker werkt dan een gewone stofzuiger. Ik vind een gewone stofzuiger vaak erg zwaar werken voor mijn rug met onder de bank of onder het bed komen. Ik zou het fijn vinden om hem elke dag snel erbij te kunnen pakken, en vooral dat het licht werkt voor je rug. Graag hoor ik welke jullie hebben of aanraden. Als je gaat googelen kom je er zo veel tegen en geen idee welke nou echt goed zijn.

https://www.consumentenbond.nl/steelstofzuiger
https://stofzuiger-info.nl/beste-steelstofzuiger/
https://beautytoko.nl/deze-steel-stofzuiger-van-blokker-kan-elke-stofzuigklus-klaren/

Als iemand goede ervaringen heeft en een aanrader voor mensen met een zwakke rug hoor ik het graag.

Ik zou een robotstofzuiger kopen, deze rijdt zelf rond en komt dus ook onder het bed en onder de bank. Ik heb een Eufy gekocht (ook n.a.v. een bericht hier ooit) en ben daar nog steeds heel erg tevreden over. 

Wou ik ook net zeggen: een robotstofzuiger. Hier een Roomba. Heel fijn voor je rug. Voor je oren iets minder, want geluidloos zijn ze beslist niet, dus ik laat m altijd los in een kamer waar ik zelf niet ben. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.