Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

angel3

angel3

09-08-2010 om 09:53

Wie kent bloomings in bergen aan zee?

wij gaan binnenkort naar hotel bloomings in bergen. Dit schijnt ook leuk te zijn voor kinderen (in elk geval superleuke kamers!), maar is er ook speelgelegeneheid? m.a.w moet er iets van speelgoed mee of is er zat te doen in en rondom het hotel? Ben benieuwd!
Ook andere tips om de doen in Bergen zijn zeer welkom (bij heel mooi weer lekker naar het strand, maar anders?)
dank!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Kaaskopje

Kaaskopje

09-08-2010 om 15:49

Angel

In Bergen aan Zee is het Zee-aquarium. De moeite waard. Voor de kinderen is richting Alkmaar een speeltuin, de Batavier. Je kunt daar ook minigolf spelen en roeien. Ik weet niet hoe oud de kinderen precies zijn, als ze al wat ouder zijn vinden ze de nieuwe attractie bij Sportcomplex De Hoornse Vaart misschien wel leuk: http://www.outdoorparkhoornsevaart.nl/pg-23870-7-32348/pagina/welkom.html
Op een slecht-weer-dag is het zwembad van De Hoornse Vaart ook een mogelijkheid uiteraard.
In Tuitjenhorn kun je een dierentuin bezoeken: http://www.blanckendaellpark.nl/site/home.html
Voor kinderen t/m 11 jaar heb je daar ook een speelparadijs: http://www.hollebolleboom.nl/
Het hotel zelf ken ik niet. Te dicht bij huis

Shoppen?

Bij rotweer kan je nog gaan shoppen, bij olliewood bijvoorbeeld voor kinderkleding (www.olliewood.nl) of bij Sissy Boy. Lekker eten bij Zilte Zoen of bij Fabels.

Ook geweest

Hoi Angel,

Ik ben er een paar jaar geleden ook geweest met 't gezin. En inderdaad... leuk ingericht allemaal. Er is een speciale speelkamer voor de kinderen, marketingtechnisch handig gesitueerd bij de bar natuurlijk... En er zijn activiteiten voor kinderen waar ze zich voor kunnen opgeven. Buiten is 'n plek met hangmatten waar ze lekker kunnen ravotten (maar toen wij er waren was het slecht weer). Er is een binnentuin waar je 's avonds wat kunt drinken... ik weet niet hoe oud jouw kinderen zijn, maar wij durfden het aan om de kinderen alleen te laten (ze hoefden immers maar uit het raam te kijken en daar zaten wij...).
Dit over het hotel... maar de omgeving is ook hartstikke leuk/mooi. Tips zijn al gegeven... ik hoop eigenlijk dat het zulk mooi weer is dat je de hele dag op het strand zit!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.