Home » Forum » Winkelen in duitsland 1

Winkelen in Duitsland

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Christel
Winkelen in Duitsland

Ik ben in Drenthe en wil volgende week een paar uur winkelen in Duitsland. Ik zoek een leuke plaats waar in elk geval een grote speelgoedwinkel is. Een winkel waar ze wol verkopen zou ik ook leuk vinden. En een mega supermarkt natuurlijk! Waar moet ik heen?

Jessica O
lingen?

Lingen misschien? Redelijk grote plaats, ik weet alleen niet hoever het voor je rijden is.
Ben er zelf de laatste jaren niet meer geweest, dus verder geen tips.

Anders Nordhorn?

Christel
Jessica

Ik heb even gegooid en Lingen lijkt erg leuk!

Jessica O
fijn!

Bij een grote supermarkt (real, kaufland, marktkauf) verkopen ze ook speelgoed. Vaak ook lego en playmobil, toch nog goedkoper dan bij ons.

Veel winkel plezier!

Temet
speelgoed niet per se goedkoper

Net terug van vakantie in Duitsland en volgens mijn zoon van 9, toch redelijk onderlegd op dit gebied, is er geen prijsverschil - althans, iha - in lego en playmobil tussen Nederland en Duitsland. Hadden we wel verwacht, maar helaas.

Groeten,

Temet

Jessica O
oh

Wij hebben andere ervaring Temet.
Bij de supermarkt de kleinere doosjes van lego of playmobil vaak al 50 cent goedkoper. Grotere dozen schelen een paar euro.
Is niet veel, maar als je er toch bent...

mirreke
Aanbiedingen

van lego of playmobil kunnen enorm schelen. Dan gaat er zomaar de helft af. Of Nerf-pistolen kunnen ook enorm zijn afgeprijsd. Verder vind ik speelgoed hier in Duitsland niet spectaculair goedkoper, maar vooral drogisterijspullen wel. En spullen bij de kantoorboekhandel zoals goede pennen en potloden ook. Oh, en die dieren van Schleich zijn hier ook veel goedkoper en er is vaak ook een enorme keuze.