Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Yoghurt-maker van Severin: ervaringen?

Dag
Op de vrije markt heb ik een yogurt-maker van het merk Severin gescoord. Nooit gebruikt zo te zien en wordt goed warm, doet wat het moet dus. Maar mijn yoghurts niet De eerste batch is redelijk gelukt maar gemaakt met magere roer-yoghurt als kiem dus ook roer yoghurt waar ik dikkere yoghurt had gewild. Gisteravond stand yoghurt gebruikt en vanochtend trof ik onderaan de potjes roer yoghurt en boven wei ... Wat is het geheim van dikke romige yoghurts maken????

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

03-05-2013 om 09:58

Enkele tips

Gebruik je melk die handwarm (rond de 40 graden) is?
Roer je de yoghurt (1-2 lepels) eerst wat los met een beetje van die melk?
Hoe lang laat je de yoghurtmaker aan staan? (6-7, soms 8 uur)

Sinilind

Sinilind

03-05-2013 om 13:42 Topicstarter

Antwoorden

Ja dat doe ik allemaal Heb je nog meer ideeen?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

03-05-2013 om 15:02

Nee...

Maar pakweg een maand geleden stond hier nog een topic over de yoghurtmaker. Ik weet niet of je die al hebt gezien?

Anders weet ik het ook niet... :/

Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

04-05-2013 om 08:44

Oh bah...

Er moet vast iets in de lucht zitten...! Mijn yoghurtje van gisteren is ook niet gelukt...

+ Brunette +

+ Brunette +

05-05-2013 om 18:30

Langer laten staan?

Ik laat de yogurtmaker wel een uur of tien aan staan. Heb je wel genoeg yoghurt door de melk geroerd? Ik zag ergens staan dat een eetlepel genoeg zou moeten zijn mar ik doe voor de zekerheid altijd twee. Fabrieksyoghurt, niet de yoghurt uit je zelfgemaakte voorraad.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.