Home » Forum » Yuck

Yuck! :(

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
fladderbeestje
Yuck! :(

We hebben te maken met zoiets goors :(

Iets of iemand piest regelmatig in de lift... Steeds vaker treffen we 's morgens een stinkende (echt goor) plas aan in de lift. Een hond, dachten we eerst. Maar laatst zat het tegen de wanden op... En zulke hoge honden hebben we niet :(
Een medeflatbewoner heeft al briefjes opgehangen met vriendelijke toon, maar vanmorgen lag er weer een plas te stinken! Vooral prettig als je afhankelijk bent van de lift, maar het is sowieso ranzig...!
Ik ben het zo zat! Vooral omdat de mensen medeflatbewoners met een hond (en dat zijn er maar 3) scheef beginnen aan te kijken: dat zijn mensen met een oude hond die vast wel onzindelijk is, dat is een Surinaamse en die zijn sowieso asociaal, en onze hond wordt door de kinderen uitgelaten en die zullen dus wel doen alsof ze gek zijn...
Ik zit er, als hondenbezitter, erg mee in mijn maag.
Maar ook wordt een gezin met pubers er voor aangezien: de jongen is nogal hangjongere en zal-dus-wel-straalbezopen-in-de-lift-piesen (er lagen laatst ook drankflessen bij de ingang, geen idee van wie)... De sfeer wordt er niet leuker op...

Woningbouw bellen? Tja, die komen zeker een monstertje nemen om te kijken wie het gedaan heeft *duh!*
Kortom... Ik weet het niet meer. En intussen kan de dader ongestraft doorgaan :(

Wat jullie met de mededeling moeten? Geen idee... Maar ik zit hier weer te kokhalzen, zo goor is het, en me enorm op te winden om dergelijk asociaal gedrag!

Manda Rijn
Ik denk eerder

dat het een kind is. Ik moet namelijk direct denken aan een buurjongetje van vroeger, die heeft tijden lang tegen de wielen van alle auto's in de straat geplast, geen idee waarom hij het deed maar het moest elke dag.

Temet
Misschien

Kan iemand een nepcameraatje knutselen en dat in de lift ophangen met daaronder een officieel ogende mededeling over cameratoezicht? Wie weet helpt het? Je kan natuurlijk ook de woningbouw (?) aanschrijven en vragen of er, gelet op het taaie ongerief, te spreken valt over een echte camera.

'Zwakstroom erop' roep ik altijd als ik dit soort verhalen hoor - dat zal ze leren - maar ik vrees dat dat onuitvoerbaar is.

Erg goor inderdaad. En dat iedereen elkaar zo scheef loopt aan te kijken helpt natuurlijk de verhoudingen ook niet vooruit (een aardig argument overigens als je inderdaad zou besluiten de flateigenaar aan te schrijven).

Sterkte ermee

Temet

Tinus_p
Toch wbv

Fladderbeestje:
"Woningbouw bellen? Tja, die komen zeker een monstertje nemen om te kijken wie het gedaan heeft *duh!*"
Toch doen. En blijven doen. Want je weet niet hoe een koe een haas vangt.
Als het idd een medehuurder is, kan dit onderdeel worden van een dossier huisuitzetting, bv.

Temet
Fladder

ik had je openingsposting niet goed genoeg gelezen en over het hoofd gezien dat je inderdaad huurt van de wbv.

Ik zou dit zeker bij de Wbv aankaarten. Maar ik zou het schriftelijk doen (bewaar kopieën), en ik zou ook proberen om dat met meerdere bewoners tegelijk te doen (brief met handtekeningen van velen ofzo).

Het probleem zal inderdaad zijn om te achterhalen wie het heeft gedaan.Maar niet geschoten is altijd mis. Misschien heeft de wbv nog wel een aanpak paraat, dit probleem zal zich vaker voordoen. Nogmaals, een camera zou een idee kunnen zijn (ik hou niet van cameratoezicht, maar hier zou ikzelf geen ander middel weten eigenlijk)
De wbv staat ook veel sterker tegen de onverlaat (als dit een huurder is) dan de buren dat doen.

Kortom: roep je Grote Broer erbij!

Sterkte ermee

Temet

Dendy Pearson
Hier

in de buurt speelt het ook. En daar komt het door hangjongeren die door een rooster van buiten naar binnen piesen. Geen idee of dit bij jullie ook het geval kan zijn?

Dendy

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.