Home » Forum » Zijn er nog kortingsacties voor de efteling op dit moment

Zijn er nog kortingsacties voor de efteling op dit moment?

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Emma B
Zijn er nog kortingsacties voor de efteling op dit moment?

Omdat de kaartjes voor legoworld uitverkocht zijn, ga ik met mijn jongste zoon maar naar de Efteling..Maar vaak zijn er kortingsmogelijkheden, zijn die er nu ook, weet iemand dat?
Dat scheelt weer....

MM.
Albert heijn

als je ze koopt krijg je t/m 25 oktober de tweede voode halve prijs, maar je kunt ze nog gebruiken tot de Winterefteling begint (daar zijn ze niet geldig voor).

MM

Bastet
Bij ah

Tot 25 oktober kun je bij AH toegangskaarten kopen,de tweede vd halve prijs.Alle toegangskaarten vd parken uit hun assortiment,overigens.
Veel plezier!
groetjes,bastet

Tijgeroog
Mm

MM: "je kunt ze nog gebruiken tot de Winterefteling begint (daar zijn ze niet geldig voor)"

Dat betekent dat ze nog tot volgende week zondag geldig zijn, want daarna gaat de Efteling dicht tot half december (en is m'n abbonnement afgelopen, snif...)

Mickey
Hou er wel rekening mee

... dat het in de Efteling de laatste tijd vur-schrik-kul-luk druk is. Elk weekend urenlang file. Dat zal in de herfstvakantie dus zeker niet anders zijn, vermoed ik. Wij hebben bedacht dat als we nog een keer gaan, we dat maar met de bus gaan doen :-).

vivo
Inderdaad druk

In de weekende is het momenteel niet leuk druk meer, ik kom er net vandaan en dat heb ik van het personeel gehoord. We waren er zelf -gelukkig- op maandag, wel druk in de Efteling maar leuk druk. Maar bij het vertrek hebben we, -niet normaal-, een uur en 15 minuten in de file gestaan op de parkeerplaats zelf. Wij stonden dan ook helaas helemaal vooraan geparkeerd bij het hek, hadden we gelijk bij de uitgang geparkeerd en dan een stukje gelopen, dan hadden we daar veel minder last van gehad.
Dus mijn tip; parkeer zo dicht als mogelijk bij de uitgang! En neem voor de zekerheid een boterham mee!

Mickey
Gaat niet lukken

De medewerkers zorgen echt wel dat dat parkeerterrein op volgorde vol wordt gezet.
Paar weken terug was het helemáál grijs: toen dachten wij slim de file te vermijden en reden via Kaatsheuvel langs de andere kant op de Efteling af. Helaas kwamen we via die kant het parkeerterrein niet eens meer op. We werden letterlijk het bos in gestuurd, de weg naar Villa Pardoes stond tot voorbij Loon op Zand helemaal vol met geparkeerde auto's, in beide bermen. Dat was nog een takke-eind lopen naar de (geïmproviseerde) ingang aan die kant ook. Voor ons in de rij stond een Haags gezin dat er 4 (VIER) uur over gedaan had om in de Efteling te komen...
Ter compensatie bleef het park wel tot 7 uur open, maar dat ontdekten wij pas toen we er alweer bijna uit waren :-). We hadden ook geen boterhammen meer en geen geld mee, dus we zijn toch maar naar huis gegaan. Na bijzonder weinig attracties te hebben gedaan, want overal stonden rijen van minstens een uur. Maar goed, we hebben ons toch wel vermaakt, speeltuinen zijn immers ook leuk :-)
Nou hebben wij een abonnement dus dan is zoiets geen ramp, maar als je dit als eenmalig dagtochtje doet is het toch niet echt leuk lijkt me. Zeker als je van ver moet komen.
In de krant las ik dat er stemmen opgaan om een soort bezoekersquotum in te stellen (ideetje van GroenLinks in de gemeente Loon op Zand, waar Kaatsheuvel en dus de Efteling onder vallen), totdat er een oplossing is voor de grote bezoekersaantallen en de verkeersoverlast rond het park. Overigens zijn andere partijen het daar niet mee eens, maar het geeft wel aan hoe heftig het momenteel is daar.

Polly Shearman
Rond het middag uur?

vind je dat dan niet gewoon vreselijk zonde van je geld?
met een gezin kost een dagje efteling 100euro als het niet meer is, als je dan op zo;n drukke dag gaat, dat je nergens in kan omdat de wachtrijen overal oplopen tot meer dan een uur. Dan is het toch helemaal niet meer leuk???
Sta je voor 100 euro ongeveer 4 uur per dag uit je neus te eten...?

Wij gaan hooguit 1 keer per jaar naar de efteling, dit jaar zijn we niet geweest.
Maar als we gaan, gaan we midden door de week, en nemen we daar allemaal een vrije dag voor.
Dan is het te doen, en dan vind ik het waar voor je geld. In het weekend en in een vakantie zou ik NOOOOOIT gaan.
voor die 100 euro ( volgend jaar nog meer, want dan betalen we ook voor jongste) wil ik echt van 10 uur tot 18 uur in dat park zijn en zoveel mogelijk doen.

Greot, polly

efteling fan
Mp

Een tip voor wie voor 1 november naar de efteling wil gaan, op MP staan heel veel kaartjes van AH aangeboden voor een lage prijs. Sla je slag, dus.

Mickey
Middaguur? nee

Ook niet doen, dan staat het parkeerterrein inmiddels mudvol. Dan zou ik eerder zorgen dat ik rond 9 uur al in Kaatsheuvel was en voor de poort gaan liggen :-) Moet er wel bij zeggen dat wij dat zelf nog nooit geprobeerd hebben, heel erg vroeg gaan bedoel ik dus.
We hebben een abonnement en wonen vrij dichtbij, dus dan maakt het niet uit om tegen de middag pas te gaan en niet alles te kunnen zien.

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.