Home » Forum » Zijn hier lippenstift experts

Zijn hier lippenstift-experts?

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ans67
Zijn hier lippenstift-experts?

Het lukt mij niet om een goede lippenstift te vinden. Dan is 'ie weer te droog, dan glimt 'ie juist weer te veel, dan is 'ie na 1 kopje thee verdwenen naar de randen van mijn lippen. Hebben jullie Dé Lippenstift??
groetjes,
Ans

mix
Wat ik ideaal vind

zijn de lippenstiften die "24 uur" blijven zitten. Zelfs mijn make up-loze moeder is ze gaan gebruiken. Diverse merken, goedkoop tot duur.
Het ziet er uit als een lipgloss, maar dan met 2 kanten. De kleur breng je op met de ene kant en laat je drogen, het droogt mat op. Daarna open je de andere kant en daar zit een cacaoboterstift. Daarmee breng je wat gladheid en zachte glans op je lippen.
Dit laatste kun je af en toe wat bijsmeren als je wilt.
Deze heb ik. De tweede stap glimt niet zo alsop het plaatje, het is minder nattig om te zien, net echte labello en dat glanst ook niet zo.
Uiteraard is dit niet het enige merk dat ze verkoopt. Hier blijft het toch minstens 4-6 uur zichtbaar, daarna een pietsje bijtippen.
http://www.beautyaddicts.nl/2011/02/testjes/review-maybelline-superstay-...

mix
Ik vind

.

Belle Époque
Mix, die had ik

Van Rimmel. Kleurtje 140. Helaas is die hele serie eruit. SIndsdien zoek ik tevergeefs naar een alternatief. Max Factor (apart stiftje en gloss-stiftje) kruimelt nogal snel, en er is er ook eentje met een irritant fruitsmaakje. VOlgens mij die Maybellene?

dirksmama
Lip ink

Body shop had een aantal jaar geleden een soort viltstiften 'lip ink' om je lippen te kleuren. Helaas uit de collectie, maar ik heb iets vergelijkbaars in Australië gevonden.

Daarnaast ben ik blij met de 24 uurs Maxfactor. Zit meteen ook een spiegeltje op.

mix
Belle

je moet het ook niet opeten ;-)
Ik heb zojuist even zitten snuffen aan de stay 24 van maybelline en hij ruikt idd wat zoetig (zal voor de ene sterker overkomen dan voor de ander), maar na het drogen merk ik er persoonlijk niets meer van.

pilsje8
Huismerk

Eigen merk van Etos verkoopt ze ook, deze zijn wat goedkoper dan de andere merken en bevallen mij goed.

Belle Époque
Ik denk dat ik gewoon een verwend kreng ben ;)

Maybellene ruikt naar goedkope kinderlipstickjes, Etos bevalt ook al niet... Ik ben óf een verwend kreng, of zwáár in de rouw omdat mijn allerlaatste Rimmel kleur 140 bijna leeg is...! ;-)

Carmen
Belle

Heb je al eens op ebay gekeken? Daar heb ik mijn favoriete Rimmel mascara gevonden die ook uit het standaard assortiment is. En meteen vier gekocht natuurlijk :-)

jippa
El

Estee Lauder, niet de goedkoopste maar ik zweer erbij.

Ans67
24uur

Heb wel eens zoiets gehad met eerst mat laagje en dan gloss maar vond het eerlijk gezegd niet fijn. De gloss voelde je zitten zeg maar... Of hebben de merken die jullie noemen dat niet. Estee Lauder, hmm morgen eens even kijken. Nog een speciaal 'type'?
Bedankt in ieder geval voor jullie reacties!
Ans

jippa
El

Je hebt verschillende typen lipstick van EL. Ik heb zelf signature, als je even googelt zie je de typen en de eigenschappen. Hangt er o.a vanaf of je dekkende kleur zoekt of halftransparant.

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.