Home » Forum » Zitzak 3

Zitzak

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sanne
Zitzak

Wie heeft er goede tips voor het kopen van een zitzak. Hij moet natuurlijk lekker zitten! Hij zal vooral door de kinderen gebruikt worden. Natuurlijk zie ik overal de fatboy of varianten daarvan maar die is erg groot, en ook met zo'n gladde stof, glij je daar dan niet vanaf? Ik zie nooit ergens zo'n ronde zachte plof zitzak die je vroeger wel had.
Wie heeft er ervaringen of tips voor mij? Alvast bedankt, groetjes,
Sanne

Savon
Link

http://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/wonen/H1A/C28_8H1_H1A/?BC=GOA&BAC=WES...

Beetje lange link, maar volgens mij zijn dit de gewone plofzitzakken van vroeger. Wij kregen er pas eentje van de oppas en daar vechten ze om, ze willen allemaal in de zitzak.

mari39
Trendhopper

is die toevallig bij je in de buurt? Ik was er laatst en mijn onrustige ASS-zoon plofte in een zitzak,hij was er niet meer uit te krijgen. Zo lekker zat deze!!!
Hij is van het merk TERAPY.

sanne
Mari39

Ik heb net even op de website van trendhopper gekeken maar ik zag geen merk terapy erbij. Er is wel een trendhopper in de stad waar ik woon maar toch redelijk gedoe om er te komen. Kan je iets meer vertellen over die zitzak? Groot/klein, wat voor stof, vorm?
Alvast bedankt!

sanne
Savon

Via deze link krijg ik heel veel verschillende zitzakken bij de wehkamp site. Welke hebben jullie precies?
Groetjes, Sanne

Savon
Sanne

Volgens mij hebben wij die rode (tweede regel, die van 42,45). Ik las in de recensies dat er geen binnenzak in zit en dat er veel stof uit komt. Hij is bij ons gewoon stoffig omdat dat ding natuurlijk op de grond ligt, ik zie er nooit stof uitkomen als er een kind op ploft. Zo nu en dan klop ik hem buiten een beetje uit of zuig ik hem (als ik een huishoudelijke aanval krijg). Je kan hem natuurlijk niet wassen maar die behoefte heb ik ook nooit gevoeld eerlijk gezegd. De stof is in elk geval niet glad.

mari39
Sanne

Je kunt ook beter even googlen op terapy zitzakken en niet bij de website van trendhopper. De zitzakken worden ook online verkocht.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.