Home » Forum » Zomer bh

Zomer-bh

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
astrid68
Zomer-bh

Wat gebruiken jullie als bh voor onder zomerkleding? Ik zie zoveel leuke hemdjes en jurkjes, maar ik vind het niet mooi als de bandjes er onderuit komen. Benieuwd hoe jullie dat oplossen.

Lilian1
Ik heb altijd

Een gewone mooe bh aan onder een topje. Met mooi bandje in een zachte kleur wat er bij past.

40er
Of

Een strapless bh.
Maar het liefst met als Lilian, bijpassende kleur.

Guera
Mooi bandje

Ik vind een bhbandje niet storend behalve als het een bibberend verwassen bandje is. Je hebt tegenwoordig mooie bhs met dito bandjes

Lilian1
Ja dat klopt

Niet zon vergeeld ding... brr...ik kan tegen weinig stofjes,kantjes etc dus moet t echt hebben van de kleurtjes. Die heb ik dan t liefste mooi😉

Knurf
Geen hemdjes

Ik draag geen kleding met spaghettibandjes, juist vanwege mijn bh.

Tamar
uniqlo

heeft kleding met de bh ingebouwd. Maar de cups zijn helaas niet groot genoeg voor mijn meiden en voor mij al helemaal niet. Als je niet te groot geschapen bent, valt het te proberen.

Doenja
geen

Geen BH dragen? Ik vind het echt ondingen. Zitten vreselijk, welk model ik ook probeer. Heb nu hemdjes met ingebouwd stevig top stukje met elastiek net onder de borsten. Die zijn fijn. Of elastische topjes, halve hemdjes zeg maar. Houd het een beetje op z'n plaats. Heb geen kleine maat; 85 D of E. Ik kan die BH revolutie wel snappen zo eind jaren '60 begin jaren '70. Waarom moeten we iets verbergen of afdekken? Iedereen moet het zelf weten, maar voor mij geen BH meer. Had op een gegeven moment gewoon wonden onder mijn borsten van het schuren. En heb de la vol liggen, en heb me op wel 5 plekken laten meten en weer een 'super BH' gekocht en nog zit het niet.
Onder een topje met spaghetti bandjes zou je ook een zgn. bandeau top aan kunnen doen: https://bit.ly/2Ru1T8G
Als je wil he, en anders gewoon niks.

Guppie
Diverse soorten

Bij sommige bh's zitten de bandjes wat meer naar de zijkanten. Zal uitmaken hoeveel ondersteuning je boobs nodig hebben. Draag zelf wat van Forever 21, met gekruiste bandjes, die je juist wel ziet.
Zou wat verder kijken dan de hele bekende lingerieketens.

Paasei
Clips

Er bestaan van die clips waar je bh bandjes mee bij elkaar kunt trekken op je rug, zodat je onzichtbaar kunt dragen onder racerback hemdjes. Hoewel dat natuurlijk ook gewoon met een paperclip of zo kan. En dan bestaan er ook nog doorzichtige plastic bh bandjes, die je aan sommige type bh's kunt vast maken. Die vallen wat minder op maar je ziet ze wel..

Ik snap je Doenja, maar ik moet er niet aan denken om mijn F cup 'los in de kooi' te laten, zeker niet onder alleen een t-shirt. Dat geslinger en gewiebel voelt niet fijn, buiten alle blikken die het trekt. Als ik echt ff mijn stevige steungevende beugel bh's niet wil, kies ik voor mijn Ahh Bra's. Tis net ff meer dan helemaal niks en de bandjes zien er uit als een (gekleurd) hemdje.

Guera
Top kan ook

Maar echt niks??? Geen bh geen top?en dan naar je werk? Sorry dat kan echt niet
Net als blote oksels, slippers, eelt hielen in open schoenen. Dat k a n alleen als je in het archief werkt.

Paasei
Plak bra

Die bestaan natuurlijk ook nog. Ik vond op internet de 'sneaky vaunt' (Google!). Schijnt goed te blijven zitten en prima te werken (hoewel ik mijn cup F er niet aan waag..:-)

skik
Plak bh

Zo'n plak bh is juist helemaal niet geschikt voor de zomer. Ik had er eentje voor onder een halterjurkje met lage rug. Maar als je gaat zweten laat hij langzaam los en gaat hij echt niet meer plakken. Voor je 't weet valt hij op de grond.

skik

Lilian1
Skik...ik zie je al lopen

Duwen aan je BH om mterig te plakken, nee das voor mij ook geen optie. Ik zweet raar geneog alleen erg onder mn rand v d beugel.
Ik ga dus echt niet alleen in een shirt of top naar buiten. Thuis wel maar zo gauw ik naar de winkel ga of zo zal ik een BH aan doen. Een topje vind ik net zo vervelend dus dat maakt niet uit.