Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Zomerjurk

Zomerjurk

12-07-2013 om 09:27

Zomerjurk

Gisteren de stad in geweest maar niet gevonden wat ik zocht dus ik wil de internetwinkels eens proberen. Maar welke? Ik zoek een leuke zomerjurk van het type "aantrekken en klaar" Iets waar je alleen nog leuke slippertjes onder aan moet. Maar ik heb een beetje apart model lichaam en veel staat me niet. Ik ben nogal smal van boven maar heb wel een behoorlijke buik. Bij mijn winterjurken staan die overslagmodellen me vaak mooi. Dat camoufleert goed die buik. Maar in zomerjurkjes vind ik dat model niet. Iemand een idee?

Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

12-07-2013 om 09:56

Sugar lips

Ik was een tijdje geleden bij een outlet-achtige versie van Sugar Lips en daar hadden ze dat soort jurkjes. Ze hebben maar enkele modellen, maar in diverse kleuren (veel bloemen, maar niet altijd). Gewoon leuke makkelijke jurkjes.

Oh, en ik heb ook die behoorlijke buik :-) maar deze jurkjes zijn geweldig!

http://onlinemerkkleding.nl/sugarlips-m-461.html

(deze zijn duurder dan in de outlet, o.a. in Kampen)

amk

amk

12-07-2013 om 10:10

Art

Zelf ben ik groot fan van ART-fashion. Vriendin en ik schelen nogal in maat qua breedte maar ook in lengte en toch staan de jurkjes van dit merk ons beiden goed. Hangt ook van de print af natuurlijk.

Links

Links

12-07-2013 om 11:57

Expresso

Www.expresso.nl heeft die overslagmodellen wel in de zomer. Niet allemaal echt overslag maar wel dat model, dat het in taille schuin gerimpeld is en aan 1 kant in taille opgenomen.

Vic

Vic

12-07-2013 om 12:06

Esprit

Ik heb wat jurkjes van Esprit die strak zitten tot onder de borsten en daarna wat wijder. Ik heb er ook zo een bij Zalando gekocht van een ander merk (kan nu even niet nakijken, want zit in de was).

Links

Links

12-07-2013 om 12:58

Dat model

Dat model flatteert niet als je buik naar voren komt, Vic. Dan toont het teveel als een zwangerschapsbuik(je) en krijg je van die genante vragen :-)

Vic

Vic

12-07-2013 om 13:24

Hmmm

Dan alleen als je echt een soort van zwangerschapsbuik hebt, want bij mij verhult het mijn buikje en zadeltassen. Het andere jurkje is trouwens van Joules, deze: http://www.zalando.nl/joules-marilyn-jerseyjurk-blauw-4jo21c00l-503.html?wmc=AFF31_NS_NL.97_..

ijsvogeltje

ijsvogeltje

12-07-2013 om 19:06

Lien & giel

Echt superleuke jurkjes! Geen idee hoe ze bij jouw postuur passen overigens. www.lienengiel.nl

Vic

Vic

12-07-2013 om 19:40

Mint & berry

Die van Lien en Giel zijn leuk. Heeft wel wat weg van Mint & Berry. Die hebben verschillende modellen dus vast wel iets wat past bij een appelfiguur.

Zomerjurk

Zomerjurk

14-07-2013 om 11:14

Geslaagd

Heel onverwacht in een klein boetiekje een superleuke jurk gevonden.Jullie links heb ik bekeken en daar zit ook een aantal leuke dingen tussen. Alleen zo jammer dat de voorwaarden van die Onlinemerkkleding niet zo best zijn. Ik begrijp het van hun kant uit wel maar ik bestel graag een aantal dingen tegelijk om te passen en dan wordt het a) nogal begrotelijk en b) ligt het risico geheel bij mij. Nog er van afgezien dat hun voorwaarden een beetje onduidelijk zijn opgesteld maar dat kan aan mij liggen http://onlinemerkkleding.nl/shipping.html Maar ik heb veel inspiratie opgedaan. Dank daarvoor :)

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden