Home » Forum » Zonnebrand creme

Zonnebrand creme

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Fleur Mas
Zonnebrand creme

Omdat ik positief wil blijven en denk dat het mooie weer nog gaat komen ben ik me aan het orienteren op een zonnebrand creme die goed bruint, mijn benen willen maar niet bruin worden, een beetje googelen leverde twee cremes op t.w australian gold en tropical hawaiian, hier schijn je dus *echt* superbruin van te worden,zijn er dames op eht forum die ervaring hebben met één van deze twee cremmetjes?

Groet

Kaar
Beide

ik wil niet zeggen dat het niet werkt, maar ik ben er geen spatje bruiner of sneller bruin mee geworden dan normaal

Vic
Vroeger

Vroeger gebruikte ik Pigge Bruin, gekocht bij Van der Pigge in Haarlem. Ik weet niet of het nog bestaat, maar daar word je echt heel bruin mee.

Chippie
Australian gold

Je wordt er echt niet sneller bruin door dan die andere, maar dat geurtje: Heerlijk, als ik dat ruik bij deze herfstige temperaturen dan is het toch een beetje zomer...

nathalie
Ik snap het niet

De zon maakt je bruin, door straling die ook schade kan doen. Zonnebandcrème is om je huid te beschermen tegen zonnestraling. Hoe hoger de factor hoe beter de bescherming dus hoe minder de doorlatendheid, en hoe minder je ervan kleurt.
Zoek je nu spul wat de zonnestraling nog extra versterkt? Dus nog bruiner worden dan wanneer je geen spul zou smeren, een soort brandglaseffect?
Is een zelfbruiner nog een idee, daarmee worden mijn melkflessen in het voorjaar wel toonbaar onder een rokje.

+ Brunette +
Fleur, ik weet niet hoe snel je verbrandt, maar

Hawaiian Tropic heeft bakolie in het assortiment.
Afgezien van huidkankerkansen geloof ik trouwens dat een beschermingsfactor beter is want het helpt tegen vervellen zodat de bruine kleur langer blijft.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.