Home » Forum » Zonnebrand zonder uitsmeren

Zonnebrand zonder uitsmeren.

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Salie
Zonnebrand zonder uitsmeren.

Ik zag pas op de reclame dat er zonnebrand bestaat die je alleen op je huid hoeft te sprayen. Weet niet of het wat is, maar lijkt me ideaal. Dat vieze gedoe altijd.
Ik was vannochtend in de winkel en daar hadden ze er twee. Voor kinderen was het er niet.
Weet iemand of dat voor kinderen ook bestaat?

elissa
Haha

Op je huis, dat lijkt me inderdaad ideaal, ik houd niet zo van dat kleffe spul op mijn huid :-)
Maar zonder gekheid: bedoel je gewoon een spray zoals die al een paar jaar bestaat? Ik heb er een maar dat is totaal zinloos: de helft spray je ernaast, zeker bij je armen en zo, en je moet het even goed nog uitsmeren nadat je het gesprayd hebt. Ik spray nu altijd in mijn hand zodat het er niet naast gaat en dan smeer ik het alsnog uit op de gewone manier. Totaal nutteloos dus, tenzij ze nu écht iets goed hebben bedacht!

Salie
Elissa

Nee, ik bedoel niet gewoon die spray die je daarna inderdaad nog moet uitsmeren. Je hebt ook die lekkere groene voor de kinderen.
Ik weet niet of het nieuw is, maar ze noemen het ook wel transparant. Op de reclame is het gewoon even sprayen en klaar. Ben ook wel benieuwd of iemand het al eens gebruikt heeft?

Gr. Salie

Sigrid70
Nivea of ambre solaire

Heb ik altijd, de transparante idd. Na het sprayen moet je het nog wel een beetje uitsmeren maar dat gaat heel makkelijk (en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet de helft ernaast spray hoor, alleen voor mijn gezicht doe ik even op mijn hand eerst). Ik vind het ook supermakkelijk om de kinderen mee in te smeren, het plakt niet en geeft niet zo'n witte waas als het nat wordt.

Ik weet niet of er speciaal een kinderversie bestaat maar er is in ieder geval wel factor 30 (en dat is voor mijn kinderen genoeg als ik regelmatig spray/smeer).

Yta Chalne
Kinderversie

Kinderen hebben geen speciale anti-zonnebrandmiddelen nodig, als de factor maar in orde is.

Salie
Bedankt

Het lijkt me toch wel handig. Wellicht ga ik het proberen. Ik dacht altijd dat kinderen speciale moesten hebben en die voor volwassenen niet mochten gebruiken.
Gr. Salie

Mirage
Verleiden

Wat je ook doet, laat je in de winkel niet verleiden tot het kopen van het eigen merk ivm. de prijs. Jeetje wat heb ik daar een spijt van zeg.....
Vies plakkerig eigen merkt spul, waarvan de helft ernaast spuit inderdaad. gatver.

Onderwerp gesloten