Home » Forum » Zonwering 0

Zonwering

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
bertje1
Zonwering

wie weet waar je voor een fatsoenlijke prijs, goede zonwering kunt kopen? Nu bij een plaatselijke winkel, van die 'lammeletjes (horizontaal), van stof, dubbele, die je op alle standen kunt zetten: laag (tegen inkijk), hoog (tegen de zon) of heel. Dus helemaal dicht, niet zoals luxaflex. het is alleen vreslijke duur, ruim 200 euro per raam... iemand nog tips? Het moet wel kwaliteit zijn (jajaja, goedkoop en kwaliteit gaat misschien niet samen, maar we hebben veel ramen, dus iets goedkoper is wel leuk)

Temet
Wat wil je precies

Ik denk dat je eerst ook eens moet bedenken wat je wilt van je zonwering. Alleen zonwering? Moet het koel houden? Donker houden? Is het ook meteen de raambedekking?

Bijvoorbeeld: als het je om schel licht en temperatuur te doen is gaat er niets boven schermen aan de buitenkant. Wil je het raam aan de binnenkant bedekt hebben dan moet je juist weer iets lamellerigs. En dan bedenken wat je belangrijk vindt. Onderhoudsarm, goedkoop, lang meegaand, trendgevoelig of juist niet...

En dan als je bedacht heb wat je wilt hebben het goedkoopste alternatief zoeken.

Succes ermee

Temet

bertje1
Binnen

ik zoek iets wat licht tegenhoudt, warmte binnenhoudt, gezelliger maakt, de kamer minder hol klinkt en dat niet iedereen zo naar binnen kijkt..
heb dit gezien, wat dus beneden, midden, boven, heel dicht kan afhankelijk wat je wilt.

Onderwerp gesloten