Home » Forum » Zonwering in de auto wat hebben jullie

Zonwering in de auto: wat hebben jullie?

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
P
Zonwering in de auto: wat hebben jullie?

We hebben een andere auto met errug veel glas en zoeken nieuwe zonweringen.

We kwamen op dit http://www.kidsplaza.nl/auto_zonneschermen/10100--zonneschermen-zonnefol... maar vooral die 33 is niet hoog genoeg.

En dit: http://www.halfords.nl/zoeken/zoekresultaten?zoekterm=zonfolie maar dat schijnt zeer lastig op te brengen te zijn en ik weet niet hoeveel procent je dan moet hebben.

Wat hebben jullie en bevalt het of hebben jullie andere ideeën?

Vic
Geen

Ik heb heel vroeger wel eens van die zonneschermpjes gehad, maar de laatste 5 jaar niet meer. Gaat prima eigenlijk, ondanks dat ik geen airco heb.

Merel
Geen

Niet meer, ik vind de zwarte die je daar laat zien er wel goed uitzien. Je kan 'm toch verplaatsen zodat het kind in ieder geval met zijn hoofd uit de zon zit? Ik gebruik ze niet meer sinds we een airo-auto hebben en anders is een theedoek tussen het raam klemmen altijd erg afdoende (het is vaak voor toch maar heel eventjes)

Picasso
Hier

In onze vorige auto hadden we niks. Alleen tijdens vakanties deden we een doek tussen het raam voor het kind aan de zonkant. In onze huidige auto zitten zonneschermen ingebouw die je omhoog kunt doen. Stiekem toch wel erg handig en een hele nette oplossing. Misschien is zoiets ook in te bouwen bij je garage? Zal alleen wel niet goedkoop zijn.....

Margriet*
Ook ingebouwde schermpjes

En ik zou mijn auto daar bijna op uitzoeken...
Geen vouwbare schermpjes meer dan liever een luierdoek of theedoek.

Margriet*
Airco helpt

Ook

Puck
Duhhuh p, inkoppertje

De enige gechikte zonwering voor in jouw auto zijn natuurlijk de OOL-zonneschermpjes.

Onderwerp gesloten