Home » Forum » Zonwering inkijkwering niet helemaal tot bovenaan

Zonwering / inkijkwering niet helemaal tot bovenaan

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jitske de Graaff
Zonwering / inkijkwering niet helemaal tot bovenaan

Onze badkamer is vrij donker. We hebben nu luxaflex hangen, maar die is dicht anders hebben we inkijk.
We dachten nu aan nieuwe inkijkwering, maar dan met de bovenste 50 cm vrij. Alleen vanuit een helikopter of luchtballon kijk je dan naar binnen :-)

Maar, hoe???? Iemand tips, ervaring?

Hanne.
Plisségordijnen of matglas

plisse gordijnen die kan je verstellen van heel hoog tot helemaal omlaag. Weet alleen niet zeker of het in een natte omgeving kan. < google even> Ja, hema heeft ze in badkamerkwaliteit, nog met 20%korting ook.

of anders mat glas (plakfolie?) een een lichbron vlak bij je glas. Hadden wij ook, en doordat de lichtbron tussen jou en het glas zit heb je geen inkijk

Petr@
Duette

Wij krijgen binnenkort nieuwe gordijnen/zonwering: Duette. Om een idee te krijgen: http://www.multiraamdecoratie.nl/?product=42000&gclid=CO3Opf-_u6ACFRks3g...

Het leuke hieraan vind ik dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Dus niet alleen helemaal dicht, maar ook een strook in het midden van het raam én wat mij helemaal geweldig lijkt: van onder naar boven, dus geen inkijk, maar wel lichtinval door het bovenste gedeelte van het raam! Er is de komende maand een actie bij Decorette: 25% korting.

ChrisH
Luxaflex

Als je weer luxaflex wilt, wij hebben luxaflex in de wc, over de hele lengte van een raam dat van boven naar beneden loopt. Het is een type waarbij je de lamellen per deel van ca. 30 cm naar keuze open of dicht kunt laten door aan de optrekkoorden te trekken (als je het nog snapt ;-).

Verder zou je natuurlijk plakplastic kunnen overwegen, of van die shades waarmee je alleen een deel van het raam afdekt?

Succes ermee!

Chris

Jitske de Graaff
Hanne / petra

Duette ziet er mooi uit. De kleuren van de verduisterende variant vindt ik alleen niet geweldig.
Ik zal eens verder kijken.

Plisse gordijnen lijken me niet anti-inkijk? Te transparant? Wel mooi.

Jitske de Graaff
Chris

Enig idee waar je die luxaflex kan kopen? Ik snap wat je bedoelt :-), en het lijkt me precies wat ik zoek.

Groetjes,
Jits

Hanne.
Plisségordijnen verduisterend

de hema verkoopt zelfs verduisterende plise gordijnen.

ChrisH
Hier

Jits, wij hebben die Luxaflex gekocht bij een winkel die gespecialiseerd is in raambekleding bij ons in de buurt. Het lijkt me dat elke dealer van Luxaflex ze zou moeten kunnen leveren, misschien kun eens advies vragen bij een goede zaak bij jullie in de buurt?

Die ik bedoel zijn trouwens deze:

http://www.luxaflex.nl/nl/nl/exploringourproducts/venetianblinds/variozo...

Chris

Picasso
Folie

Ook wij hebben op het onderste deel van het badkamerraam plakfolie. Daarbij gewone luxaflex die we overdag helemaal omhoog doen en 's avonds dicht. Vind het een ideale (en goedkope) oplossing!

Onderwerp gesloten