Home » Forum » Zoon 10 halloweenfeest hoe verkleden

Zoon (10) halloweenfeest - hoe verkleden?

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Prakje
Zoon (10) halloweenfeest - hoe verkleden?

Zoon heeft volgende week een Halloween-feest met zijn klas. Hoe kan hij zich verkleden? Liefst lekker eng en bloederig :-)

Ik ben redelijk handig met naald & draad en heb een naaimachine, heb alleen niet heel veel tijd...

Komt u maar met de ideeën!

dank alvast ook namens zoon

Maxime.M
Dracula?

Hoi,

Een zwarte cape en de binnenkant rood, als het lukt nog een opstaande kraag. En dan van een glanzend materiaal. Daaronder gewoon zwarte kleding (als hij dat niet heeft kan je eventueel een oud setje zwart verven met textielverf?) en dan een draculagebitje. Gezicht wittig schminken en dan op de kin van die bloedstraaltjes/spetters. Haar donker en achterover met veel gel.

Maxime

meg
Kost niet veel tijd...

Scheur oude (of nieuwe, haha) lakens in heel veel lange repen en wikkel zoonlief op de avond zelf helemaal in, beide benen en armen/ handen/ vingers apart natuurlijk, ook zijn hoofd...: Hij gaat als mummie! Evt. met bloeddruppels hier en daar. Strook rond de ogen vrijhouden, evt rond de ogen lekker donkere wallen schminken en houdt een reepje rond de mond vrij ;)
Zoek op 'halloween mummy' bij google afbeeldingen voor ideeën, of op 'halloween costume' voor andere verkleedideeën. Succes en voor je zoon veel plezier

liat
Bij de xenos

verkopen ze Halloween maskers van oa een pompoengezicht, frankenstein enz.

Onderwerp gesloten