Home » Forum » Zoon wil legerkamer

Zoon wil legerkamer

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
sharon*
Zoon wil legerkamer

Onze zoon van bijna 7 krijgt een nieuwe kamer, althans de inrichting dan. Hij wil graag een legerkamer. Vind ik prima, ben alleen helemaal niet creatief. Verder dan een dekbedovertrek met camouflageprint en een legergroene muur kom ik niet. De muren worden geverfd, komt nieuw tapijt. Het enige dat blijft staan qua meubels is zijn witte halfhoogslaper. Kamer is ongeveer 4 bij 3.20. Oja, heel belangrijk is dat het niet druk wordt.
Iemand ideeen? of weet iemand een leuke website met ideeen / voorbeelden? Kan zo gauw zelf niks googlen

Mummie
Dump

Ga eens naar een dumpzaak. Hier hebben ze vaak van alles en nog wat in camouflageprint.

Maxime.M
Toch leuk?

Hoi,

Ik vind het al leuk klinken zo hoor, je kan nog een camouflagenet aan het plafond hangen, maar ik zou dat zelf nogal druk en rommelig vinden. Wel is het misschien leuk, als dat kan qua constructie, om een klimtouw op te hangen (bij een stormbaan in het leger hebben ze dat ook). Misschien nog gewoon wat losse accessoires kopen bij de dumpshop en klaar ben je denk ik hoor.

Maxime

Suzanne
Posters aanvragen

Zit er een legeronderdeel bij je in de buurt? Ze hebben vaak een info-centrum waar je van alles en nog wat kunt krijgen, leuke posters en zo. Je kunt ze evt. ook aanvragen, maar ik weet niet of ze de grote posters ook opsturen. Maar een brief naar zo'n infocentrum met het verhaal dat je wat leuke platen zoekt voor je legerkamer levert meestal wel leuk materiaal op!

sharon*
Bedankt!

Dumpzaak ja, da's een goeie. Neem ik zoon wel mee naar toe. Kan hij wat dingen uitzoeken. Goed idee hoor Suzanne: posters aanvragen. Er woont iemand van het leger bij ons in de straat, maar ik zal hem maar niet om posters vragen aangezien hij een keer in een boze bui een emmer water over zoon heeft heengegooid ;)

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.