Home » Forum » Zweet tussen borsten

Zweet tussen borsten

26 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Merel
Zweet tussen borsten

Tijdens warme dagen heb ik zoveel last van zweet tussen mijn borsten. Onder mijn borsten en oksels heb ik daar niet zo'n last van, dat wordt wel opgenomen door bh of kleding en op het eind van de dag gaat alles in de was. Maar gedurende de dag blijft het zo tussen die borsten nattig. Ik heb cup D dus die twee borsten zitten tegen elkaar aan geplakt, huid tegen huid. Ik doe er al telkens keukenpapier tussen om het droog te wrijven en op dagen dat ik alleen thuis ben laat ik dat keukenpapier er maar gewoon tussen zitten (je ziet het alleen zo gauw uit steken als je een open truitje draagt) dus ik moet er wel op letten dat ik het weghaal als er iemand langskomt.
Herkent iemand dit, zijn er tips...vind het zo warm en klef....bah

Triple
Push-up?

Draag je een push-up bh? Die drukt je borsten inderdaad tegen elkaar. Ik graag meestal een gewone beugelbh en dan zitten mijn borsten gewoon naast elkaar (mt 80D).

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Biene M.
Andere bh

Mijn borsten zitten alleen in beugelloze voedingsbeha's tegen elkaar, in een gewone goedzittende bh niet. Mocht je het probleem niet kunnen oplossen met een andere bh, dan kun je misschien syneo 5 of een andere antitranspirant tussen je borsten aanbrengen? Ik ken iemand die het op zijn voorhoofd en rug doet, dus he kan ook ergens anders dan onder je oksels :-)

Titia
Ja heb ik ook

ja, dat heb ik ook, ik heb wel eens syneo 5 gebprobeerd, maar dat hielp ook niet echt. Heel lastig vind ik het. Maar helaas geen oplossing. Ik draag geen pushup, heb 75 D. (wel een mooi decollete dus, maar wel plakkerig)

Merel
Nee geen push-up

Nee ik draag geen push up, borsten zitten gewoon dicht bij elkaar denk ik. Ik heb ook helemaal geen ruimte tussen de ene borst en de andere borst als ik mezelf zonder bh bekijk. Het is gewoon borst 1, dan 1mm huid en daar begint borst 2 al. Ik vind het inderdaad bij bh's altijd al zo onhandig dat ze daar een tussenstuk aan de onderkant hebben van 1 cm, is bij mij helemaal niet nodig.

Kaaskopje
Dan toch een bh waarbij

de borsten zoveel mogelijk uit elkaar geduwd worden. Ik zou er eens een uurtje bij een lingeriewinkel voor uit trekken.

dirksmama
Babypoeder

Gewoon poederen. Doen vrouwen in de tropen ook.

Hanne.
Ook andere bh

Ik zou toch een keer gaan kijken of een andere BH het probleem oplost. Ik heb ook een D cup en herken het helemaal niet. Ik heb echt 2 'losse borsten' als ik m'n BH aan trek. Het is dus zeker niet zo dat als je een D cup hebt je borsten 'dus' tegen elkaar zitten

Yura
Poeder ja

Ik heb het dat mijn bovenbenen tegen elkaar komen. Ben weliswaar te dik, dus een paar kilo kwijt zal wel iets oplossen, maar als kind had ik het ook al, dus zal ook wel bouw zijn. Als het warm weer is, zodat je meer zweet en je hebt een leuk jurkje aan, is het soms eind van de dag bijna open geschuurd. Doe er ook talkpoeder op en heb het ook bij mij in mijn handtas, poeder ik na toiletbezoek weer even bij.

Yura
Oh ja

Ik doe die talkpoeder ook onder mijn oksels, als ik denk dat ik erg ga zweten. Ik weet bijvoorbeeld dat ik op crematies/begrafenissen altijd enorm ga zweten, zal wel door de zenuwen komen. Dan poeder ik me gek vantevoren en tussendoor ook weer als ik naar het toilet ga.

bromvlieg
Broekje met pijpjes

Oh ja, da's gewoon een kwestie van bouw, daar hoef je echt geen enorm overgewicht voor te hebben.

Ik heb jaren geleden van een jupon een soort broekje met pijpjes genaaid. Dat doe ik aan in pantyloze tijden.

Inmiddels ben ik wat zwaarder, dus dan koop ik zo'n corrigerend broekje met pijpjes. Maar dat ding van toen doe ik ook nog wel eens aan.

Merel
Hanne

Welk merk BH heb jij? Ik moet inderdaad maar eens gaan kijken. Hier zitten ze beiden tegen elkaar aangeplakt, ook als ik de sluiting op het wijdst zet. Maar goed, en dan moet ik, heb ik gemerkt, ook nog eens hele losse shirtjes gaan dragen, ik had gisteren een wat strakker bloesje aan (stretch) en die duwt ze ook tegen elkaar.

gruffalo
Tip

ik heb ook een 80D/DD, en ik heb net weer een goede bh gekocht van Marie Jo (L'aventure serie, ik ben niet zo van kant enzo). Voorgevormde cups en zitten goed stevig, geen zweet, niet tegen elkaar aan. Ik vind het perfecte bh's, ze blijven heel lang heel mooi (-tig jaren). Als je googled kun je zien waar je ze eens kunt passen.

Hanne.
Even kijken. (merel)

Ik heb geen idee, maar ik zal even kijken

< trekt BH uit>

Helaas, labeltje is afgescheurd, maar het maakt ook niet zo veel uit. Het wisselt ook regelmatig. Ik ga naar 'mijn' lingerie zaak en geef aan wat ik wil, nl een goed passende BH zonder kantjes etc waarin ik 2 aparte borsten heb.

Dan graait ze eea uit een bak ik pas er 2, soms 3 aan, en binnen 20 minuten sta ik weer buiten. Een BH rijker en ettelijke euro's armer. Maar ik heb het er echt met alle liefde voor over

Tirza G.
Een topmerk

en niet zo achterlijk duur: Syldesign. Geweldig. Ik wil nooit meer wat anders.

Tirza

Valkyre
Hier

Prima Donna. Zitten bij mij echt geweldig. Wel een rib uit m'n lijf elke keer...

Merel, ik durf er bijna om te wedden dat je niet de juiste bh draagt. Laat je eens helpen bij een goede lingeriewinkel. Geen vrouw verdient het om een oncomfortabele bh te moeten dragen!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Merel
Hanne en de anderen

Bedankt voor het checken!!!
Tja inderdaad ik moet maar eens naar een lingerie winkel, alleen dat vind ik net zo erg als naar de kapper of tandarts gaan. GEEN ZIN! Gedoe, ik moet zo'n mevrouw hebben die me helpt maar alle bh's die ik leuk vind (geen frutsels, kant en franje. Liefst heel zacht zonder naden enzo) die zijn er meestal niet in mijn maat, voor zover ik weet wat mijn maat is. Iets van 80D, 80E, 85D ofzo. Enfin, ik ben wel eens naar Hunkenmoller geweest, daar ga ik dus nooit meer naartoe. Ik kreeg alleen maar lelijke bh's om te passen en nog paste er geeneen, dus ben ik maar weer onverrichter zake weggegeaan.

Hanne.
Echte winkel

Ik durf ook wel met enige zekerheid te zeggen dat je niet de goede maat draagt. Tussen 80D en 85D zit een wereld van verschil. En als ik de 'samengeperste borsten' uit de eerste post er bij denk gok ik dat je een cupmaat te klein en een omvang te groot koopt. Been there done that.

Zou dan wel meteen naar een echte lingerie winkel gaan. Niet naar de hunkenmoller. Daar hebben ze vaak net zo veel verstand van BH's als mijn man.

Ik bedoel zo'n klein zaakje 1 max 2 dames achter de toonbank, die bij binnenkomst al zien wat voor maat je nodig hebt.

Echt ik ben binnen 20 minuten klaar, en heb dan alleen BH's gepast die (bijna perfect) passen. En soms bieden ze iets aan wat ik niet wil, maar dan met reden. Zo heb ik nu een zwart kanten BH aan. Zou ik zelf nooit gekozen hebben, vind 'm niet geweldig mooi, maar hij zit fantastisch! En doordat ik een goed passende BH aan heb zit de rest van m'n kleding ook beter.

Triple
Zacht?

Echt, een zachte naadloze bh lijkt prettig te zitten. Maar met een relatief grote cupmaat heb je echt een stevige en goed passende bh nodig. En als je echt een goede maat hebt zit dat ook nog eens fantastisch comfortabel! Het zal in het begin vast even wennen zijn, maar ook in stevige beugelbh 's zijn leuke vlotte modellen zonder kant en frutsels! Ik ben al de zoveelste: ga naar een èchte lingeriewinkel (geen livera/hunkemuller/V&D/Hema) en laat je goed adviseren.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

mar
Lingeriezaak

"Ik bedoel zo'n klein zaakje 1 max 2 dames achter de toonbank, die bij binnenkomst al zien wat voor maat je nodig hebt. "

mijn laatste ervaring met zo'n winkel:
- Kan ik u helpen?
- ja, ik zoek een gladde bh maat 75 F
- Oh, moeten we de maat nog even nemen
- Nee hoor
Vervolgens passen, zegt de dame die komt checken :
- Oh, u heeft echt 75 F. Dat had ik nu nooit gedacht.

Ze zien het dus niet altijd in een oogopslag ;-)

Verder prima geholpen en tevreden weggegaan (met bh)

Ik kan heel slecht tegen kant (schuurplekken en zo). Maar de duurdere bh's hebben ook meestal zachter kant en dat gaat wel. Ik ben zelf gek van prima donna (past bij mij goed), maar niet alle bh's daarvan vind ik mooi. Ze hebben ook gladdere/simpelere types.

Vic
Grappig

Ik weet nog wel de eerste keer dat ik in zo'n speciaalzaak kwam. Daarvoor kocht ik altijd bij Livera en Hunkemoller enzo, en bh's zaten nooit goed. Toen had ik een zwangerschapsbh nodig, dus ik pakte een 75A (mijn normale bh-maat). Zegt die dame 'oh nee, je hebt zeker een C nodig. Waarschijnlijk een D'. Ik viel bijna ter plekke om, maar die 80D zat inderdaad een stuk lekkerder dan mijn eigen 75A. Toen ik na de zwangerschap weer nieuwe bh's nodig had, ging ik (eigenwijs) toch weer naar Livera. En kwam weer met 75A ofzo thuis. Vervolgens naar zo'n 'echte' winkel, waar ik met 70C de deur uit ging. Echt een verademing, bh's die op hun plek blijven zitten als je je armen beweegt ;-)

Merel
Oke

Kent iemand zo'n winkel in de omgeving Hilversum toevallig?

Rosa van der Zanden
Vlak bij de kei

Vlak bij de Kei, als je richting C&A loopt (ben even de naam van de straat kwijt) zit een goede lingeriezaak.

Moppeke
Merel:

Neuweg 255, recht achter de Gijsbrecht thv de Irisstraat. Daar zit een wat oudbollig uitziend zaakje (oranje/groene luifel aan de buitenkant).

Stap er naar binnen en een oudere dame (een echte schat) zoekt de passende bh voor je. Laat je niet foppen door de oudbolligheid van de winkel en de zooi, ze heeft de mooiste bh's van allerlei merken en ze weet precies wat je nodig hebt.

Topadresje. Ik sla al jaren de Livera, Hunkemoller enz. over.

Merel
Super

Super ik ken beide adresjes, echt inderdaad van die winkeltjes waarvan ik dacht, laat maar, zo oud ben ik nog niet. Maar ik zal er eens langsgaan!

Moppeke
Hahaha merel!

Het ziet er inderdaad niet spectaculair modern uit, maar de eigenaresse heeft goed inzicht en helpt je goed.

Het is een lief mens. De paskamer is een beleving, je worstelt je soms door allerlei doosjes met BH's. Ze knipt speciaal een lampje voor je aan, gordijntje gaat dicht, voila. Heerlijk.

Ik ben er ooit eens terecht gekomen door een tip. En ik kom er nu al jaren. Toen ik voor het eerst de winkel binnenstapte was ik zeker niet overtuigd van mijn slagingskansen. Het is gewoon geen Livera of Hunkemoller met bijpassend interieur. Het doet wat oudbollig aan. Maar ik vond het een verademing. Wat een rust, goed advies en begeleiding.

Ik ga nooit meer elders shoppen, ik slaag altijd bij haar.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.