Home » Forum » Zwembadje in de tuin

Zwembadje in de tuin

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vic
Zwembadje in de tuin

Misschien een beetje knullige vraag, maar ik heb nog nooit een zwembadje in de tuin gehad (dat is eigenlijk best erg). Ik wil er van de zomer wel een kopen, maar kun je zo'n badje wel neerzetten op klinkers, of moet je er dan iets onder leggen zodat de bodem niet beschadigt?

rodebeuk
Nooit te laat ;-)

Kan gewoon op die ondergrond hoor Vic. Wij doen op het gras en half op stoeptegelterras. Als we goesting hebben controleren we nog even of er iets scherps ligt.

Veel plezier!

Oh ja, tip:
- als de hele buurt komt gebruik ik gastenhanddoekjes voor het afdrogen. Die lijven zijn nog niet zo groot en koud hebben ze het ook niet, dus inhullen is niet nodig.

- leg voor de zekerheid een dweil/handdoek op de vloer van de woonkamer bij de doorgang naar de tuin. Je vloer zal je dankbaar zijn.

Manda Rijn
Elk jaar een nieuwe

van een tientje oid en er is nog nooit eentje stuk gegaan omdat het op de tegels stond (wij hebben van die oude versleten lelijke betontegels met scherpe dingetjes hier en daar).

Hier gaan ze altijd stuk aan de zijkant, dan loopt er een ring leeg maar dan nog zijn ze nog wel te gebruiken.

Picasso
Piepschuim

Wij hebben het bad altijd op piepschuim platen staan (voor een paar euro bij de bouwmarkt gehaald). Niet voor beschadigingen maar wel voor vasthouden van warmte (koelt ook minder snel af 's nachts) en het comfort. Kids laten zich lekker op hun kont in het bad vallen en gieren het uit ;-)

Temet
Warmte

Picasso, die isolatie werkt twee kanten op. Ik zette laatst een klein badje op de stenen die de hele ochtend in de zon hadden liggen bakken. Er ging een laagje koud water in, en dat was onmiddellijk opgewarmd.

Dus als je je bad vult op een terras dat al in de zon heeft liggen stoven, dan zou je eigenlijk die platen er pas aan het eind van de dag onder moeten schuiven - maar dat kan natuurlijk nooit :-)

Maar goed, hoe dan ook zit het natuurlijk altijd prettiger.

Groeten,

Temet

Maxime.M
Tipje

als je toch nog een badje moet kopen, wij hebben er eentje die zit in elkaar met een soort plastic tentstokken. Je maakt een soort 9-hoekig bad, het blauwe zeil zit aan die stokken vast. Dus geen gedoe met oppompen en weer plat krijgen naderhand. Hij gaat voor mijn idee ook minder snel lek.

Maxime

Clo
Grastapijt

Na ieder jaar aan een nieuw badje te moeten, heb ik nu een 3-in-1 gehaald: een springkussen dat ook als badje gebruikt kan worden (deze vuurdoop moet het nog krijgen, springkussen is een succes). Omdat het duurder is, is het ook wat steviger, maar heb ik voor de zekerheid toch maar een vilten grastapijtje onder gelegd. Is ook wat fijner voor de billen als ze in het bad zitten.

ol3
Hier ook

maar een badje gehaald, zo ding van 12 euro bij het Kruidvat maar prima ding! heeft nu 2 dagen op het gras gestaan en gisteren laten leeg lopen (hoeven we het gras ook niet te sproeien haha)
het gras ligt er sinds vorig jaar (nieuwbouwtuin) maar je kan wel goed zien waar het bad gestaan heeft...komt dat gras gewoon weer 'op' ??

en hoe vaak verwisselen jullie het water?
misschien maar een afdekzeil kopen?

pfff een tuinsproeier is eigenlijk makkelijker :-)

ps met deze warmte een badje niet alleen voor de kinderen, ik ben er gisteren ook in gaan liggen haha

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.