Home » Forum » Zwemmen in zee en portemonnaie

Zwemmen in zee en portemonnaie

Winnen! Handboek voor jonge moeders!

Met meer dan 100 onmisbare tips, doe hier mee!

23 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Shifra
Zwemmen in zee en portemonnaie

ik ga volgende week een dagje in mijn eentje naar het strand. Verheug ik me erg op, lekker wandelen en als het even kan ook lekker zwemmen. Alleen....waar laat ik mijn portemonnaie als ik lekker lig te dobberen in het zoute water. Zonder portemonnaie kan ik niet terug naar huis,alles zit erin.
Heeft er iemand misschien een hele slimme tip? Ik kwam zelf niet verder dan mijn portemonnaie begraven in het zand, onder de handdoek of zo. Denk alleen dat ik die dan niet meer terugvindt.
dank voor het meedenken!
shifra

Petra Kappers
Tasje

er zijn in de buitensportwinkel waterdichte tasjes te koop die je om je nek kunt hangen voor in de zee.Niet te veel waardevolle dingen meenemen!

angela
Wat ik dan doe

meestal neem ik alleen wat cash mee. Als ik toch meer mee moet (sleutels bijv) dan vraag ik aan een lief betrouwbaar ogen bejaard stel of gezinnetje of ze mijn portemonee willen 'bewaken'. Is nog nooit mis gegaan. Geniet ervan!

janitha
Boardshort

die dingen zie je steeds meer ook voor vrouwen. (handig, geen bikinilijngedoe meer) Sommigen hebben een zakje dat afgesloten kan worden.

Fleur Mas
Niet doen...

Ik heb ook een keer gedacht slim te zijn en mijn autosleutels even in te graven,water was heerlijk en de vloed kwam op,daaaag sleutel,afgedreven richting Engeland, heb de hele famillie moeten mobiliseren om een reservesleutel te laten brengen

Dorry1
Euhhhh

Ik neem gewoon niet zoveel van waarde mee en laat het gewoon liggen als ik ga zwemmen.Geld en mobieltje in mijn tas dus. Een wat rustig stukje strand opzoeken en het is dan direct duidelijk wie aan andermans spullen zit. Of ben ik te goed gelovig?

Dorry

amk
Zelfde als dorry

ìk neem ook nauwelijks iets mee en laat dat gewoon liggen. Het zit wel onderin de tas.

Zus
Een keer gezien

Een oude lege zonnebrandcremefles openknippen en daar je geld in doen, vermomd. Niemand die op het idee komt die te stelen. Niet te duur merk zonnebrand nemen :-)

Karin*
Beetje vies, maar..

in een vuile zakdoek wikkelen. Daar wil ook liever niemand in graaien, hoop ik dan.

Margriet*
Gewoon

De ouderwetse manier is tas en spullen bij elkaar en je handdoek erover. Vroeger ging ik heel vaak naar zee maar ook in park etc werkt het prima! Of even 'betrouwbaar' iemand vragen.

Polly Shearman
Ja maar

natuurlijk ik doe het ook allemaal zo, ik vertrouw op de goedheid van de mens,
Maar er zou maar iemand daar gewoon rond lopen, je tas pakken en verder lopen.
Wie zou daar achter aan gaan>??

Margriet*
Ja er is altijd

een ja maar. Maar als je je daar allemaal druk over moet maken...

Maxime.M
Goede truc

Ik vind die truc met die zonnebrandfles wel een goede! Tot nu toe ben ik meestal met anderen gegaan, maar ook dan liggen we wel eens met z'n allen in het water. Mijn geld, telefoon enzo liggen dan gewoon in de grote strandtas, tussen de krentenbollen, limonade enz. Beetje onderop gestopt natuurlijk, en ik hou ons plekje dan een beetje in de gaten. Nog nooit wat gebeurd, maar zo'n fles knutselen is natuurlijk een goed idee!

Maxime

albana
In zonnebrilhoesje

Ik stop het kleingeld +de fietsleutels altijd in het hoesje/doosje van mijn zonnebril...
Is ook een soort vermomming dus. Zonnebril kan er zo nog bovenop.
groeten albana

Shifra
Da´s nou precies

...wat ik zocht, van die supergoeie tips waar jullie hier mee komen en die ik zelf van zijn levensdagen niet kan bedenken.Zo´n waterdichttasje bijvoorbeeld: nooit van gehoord. Ga ik opzoeken.Zo´n goedkope zonnebrandfles uitknippen, geniaal.Een vieze zakdoek eromheen, een brillekoker met bril erop,een boardshort, ik ga ze nog even allemaal goed bekijken.
Het praktische punt is dat ik huissleutels(flinke bos),treinkaart,geld,mobiel mee moet nemen.
Dus ik ga nu bekijken welke van de tips het meest handig is,of misschien verdeel ik mijn spullen wel over én een tasje, én een zonnebrandfles én een vieze zakdoek:-).
groet voor iedereen,ik zal aan jullie denken als ik in dat water dobber en vooral errug bedankt!
shifra

amk
Sleutelbos uitdunnen

ik sloop altijd een flink aantal sleutels van mijn bos voor dit soort uitjes, ook voor de vakantie trouwens.
Heb je ze echt allemaal nodig?

Shifra
Amk

weet je dat ik daar gewoon helemaal niet opkwam? Geen seconde aan gedacht dat dát ook nog kan:-). Thanks (weer....).shifra

reina
Zoontip

"In m'n schoenen met onfris uiziende sokken er bovenop" :-)

albana
Ik heb nooit geen sokken aan...

Die tip van die schoenen met niet zo schone sokken erop heb ik al eens eerder gehoord...en hij zal heus wel werken...Maar wie heeft er naar het strand nu sokken aan??? Ikke niet in ieder geval..oudste dochter en jongste ook niet...zelfs man niet. En om nu speciaal sokken aan te doen om eventuele dieven af te schrikken..
groeten albana

mamsavan2
Durf het bijna niet te schrijven...

oplossing van mijn man:"als je met z'n 2en gaat, de ene het af laten geven bij de strandwacht als gevonden voorwerp en de ander het op laten halen ( met als "bewijs" een foto of kenteken bij de voorwerpen)". Hij vond het zelf wel hilarisch..
mamsa

Rieke
Wat ik doe

Als ik met kind ga zwemmen, de kostbaarheden in een zgn 'vieze' luier rollen en tot een bolletje maken met de klitteband alsof het een echt vieze luier is. Pakt ook niemand op. anders zou ik niet te veel geld meenemen en sleutel om de nek met touwtje.

Shifra
Wat creatief

.......en uiteenlopend, als jullie oplossingen!! Hartstikke leuk en erg bedankt!!
Ik heb nu het volgende gedaan, ben vandaag naar Perry Sport gegaan en daar heb ik in de uitverkoop een water (en sneeuw en zand) afsluitbaar plastic hoesje gekocht.Daarin past mijn mobiel, mijn kortingstreinkaart, geld, een sleutel(nee, geen -bos).
Dat hangt aan een koord en daarmee kan je dus zwemmen.
Hoe dat gaat moet ik nog uitproberen , en dat wordt dus pas volgende week. Ik laat het jullie weten!
groet van Shifra

Mien*
Wat ik dan zou doen

is eerst thuis testen met een stukje krantenpapier erin, of die echt waterdicht is (even in de wasbak).....You never know ;)

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.