Kinderopvang Kinderopvang

Kinderopvang

Lees ook op
Tijgeroog

Tijgeroog

24-06-2009 om 18:01

Dag van de leidster

Het duurt nog even, en ik weet dat de vraag vaker gesteld is, maar behalve de ideeen uit het archief hoop ik ook op nieuwe ideeen.
Ik zit in de oudercommissie en we moeten iets voor de dag van de leidster verzinnen. Iets wat de ouders/kinderen doen, en iets extra (zoals er in het verleden al een kapper, een kooksessie etc geweest is). Dat laatste voert de organisatie uit, maar we mogen wel meedenken.
Probleem is dat het 17 september valt, en de vakantie duurt hier tot 7 september. De kinderen van de psz (die maar 2 keer per week komen) hebben dus werkelijk maar enkele dagen om iets te maken.
Wie heeft het ultieme idee?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Hier

op 't kdv ideeën:

elk kind 1 of 2 bonbons mee laten nemen, deze leuk laten verpakken. Alles op een leuke schaal.

elk kind een bloem laten maken. Leuke vaas/ vazen kopen en daar de bloemen in presenteren.

Elk kind een recept laten maken, hier een kookboek van maken.

GR Pham

Hier

Hier kreeg elk kind een brief mee naar huis met daarin twee vlaggetjes. Of je die aan beide zijden wilde versieren / beplakken / beschrijven enz. Binnen een (kleine) week in laten leveren (even rekening houden met kinderen die de brief pas laat krijgen vanwege hun dagen) en dan in een avondje al die vlaggetjes aan lijnen nieten en door het gebouw heen hangen. Kan per groep of gewoon alles door elkaar.
Heb je zelf niet zoveel werk aan en het is erg feestelijk!

amk

amk

26-06-2009 om 15:20

Denk goed na bij chocola of ander eten

want wij kregen vorig jaar de opdracht iets van chocolade mee te nemen. Leuk maar van de 4 leidsters op dochters groep mochten er 3 geen chocolade eten. En dat was men even vergeten te checken. Dus zij kregen elk een mand vol chocola waar ze niets mee kunnen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.