Kinderopvang Kinderopvang

Kinderopvang

Lees ook op
mar-ank

mar-ank

04-09-2009 om 17:33

Hoe werkt dat? [BSO en clubjes, sport en zo]

Toen mijn eerste kind werd geboren ben ik gestopt met werken. En tot nu toe heb ik geen baan buitenshuis gehad. De kinderen zijn dan ook nooit naar de BSO of iets dergelijks geweest. Nu zit ik er over te denken om weer een studie te gaan volgen en te gaan werken (waarschijnlijk combinatie). Waarschijnlijk komt dat neer op 32 uur per week. Dat betekent dat de kinderen voor het eerst in hun leven (ze zijn 10 en 8) voor meerdere dagen per week naar de BSO moeten. Nou zitten ze op allerlei clubjes; turnen, hockey, zwemmen, Spaans. Hoe gaat dat als ze naar de BSO gaan? Moeten we dat dan allemaal gaan opzeggen? Het is allemaal wel in de buurt, dus ze zouden misschien wel zelfstandig er naar toe kunnen gaan, maar mag dat tijdens BSO? En kunnen ze dan voor en na bv turnen wel naar de BSO?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

04-09-2009 om 17:44

Ja hoor

In overleg met de bso is dit allemaal mogelijk, maar vaak wel alleen als de kinderen er zelf naartoe kunnen gaan en weer terug kunnen komen. Er is simpelweg niet voldoende personeel om alle kinderen te halen/brengen naar hun clubjes.
Leg met de leidsters vast hoelaat welk kind waarheen moet, en of het terugkomt naar de bso of dat het daarna doorgaat naar huis.

Linda99

Linda99

04-09-2009 om 19:18

Oppas

Is een oppas wellicht niet handiger in jullie situatie? Die kan dan alle clubjes beter in de gaten houden qua planning. In een drukke bso groep loop je denk ik toch een risico dat kindlief lekker speelt en de tijd vergeet, als de juf dat ook doet......

Bso tijd is ook vaak vrij kort, na school tot 18.00. Als er sport-tijd vanaf gaat dat betaal je in verhouding erg veel voor de bso. Met een oppas kun je daar afspraken over maken.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.