Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Kinderopvang Kinderopvang

Kinderopvang

Lees ook op

Taxi naar nso

Wij zijn al een jaar op zoek naar NSO voor mijn dochter van 5. De NSO bij haar school zou vanaf augustus plek hebben, maar dat blijkt dus toch niet zo te zijn.
Nu beginnen ze op het KDV waar de jongste 2 kinderen zitten een NSO. Dat is niet bij school. Er is wel plek voor m'n dochter (omdat ze net beginnen). Ik vind het fijn dat het een vertrouwde plek is, en dat het erg rustig is omdat er nog weinig kindjes zijn.

Maar.... mijn dochter moet dan wel alleen in de taxi naar de NSO. De NSO heeft dit geregeld, en het is gespecialiseerd vervoer (wat houdt dat in?). Maar ja, ze is nog maar net 5 en er gaan geen andere kindjes van haar school naar die NSO.

Heeft er iemand ervaring mee? Hoe ging het bij jouw kind? Ik ben heel benieuwd.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Linda99

Linda99

04-08-2009 om 23:20

Vervoer

Gespecialiseerd vervoer is gewoon een busje van een taxibedrijf. Tenzij de NSO organisatie zelf busjes heeft. Je zou kunnen informeren welk bedrijf het vervoer doet. Je kunt ze dan gewoon bellen en vragen hoe zij het vervoer regelen. Is er een vaste chauffeur/chauffeuse of niet bijvoorbeeld. En hoe ze met gordels/kinderzitjes omgaan.

(ben opgegroeid in een bedrijf dat ook school-vervoer deed)

wiggie

wiggie

06-08-2009 om 15:49 Topicstarter

Dank

bedankt voor jullie reacties. ik ga inderdaad de ouders op school (van m'n dochters klas) mailen dat er daar NSO is, en ik zal tegen de NSO zeggen dat ze een briefje ophangen op school.

en ik ga ook informeren bij het taxibedrijf hoe ze het precies regelen.

vandaag bracht ik de kleintjes naar het KDV en toen heb ik nog even gepraat over de NSO. Mijn dochter is in de maand september waarschijnlijk nog de enige op de NSO op donderdag. dan kan de leidster haar halen of die kan meegaan met de taxi. dat ga ik maandag met de kennismaking met de NSO-juf bespreken.

mijn dochter gaat trouwens alleen op donderdag naar de NSO, en ik denk dat ze het heerlijk vindt om alleen te zijn aan het begin.

mocht er nog iemand zijn met andere tips over de taxi dan hoor ik het graag.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.