Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Maranmat

Maranmat

26-03-2009 om 21:35

25 jaar getrouwd, wat geef je....

Even uitleggen. Buren verderop in de straat zijn volgende week 25 jaar getrouwd en geven 's avonds een feest (buitenshuis). Hun kennende zal het vast geen groots feest worden met alles erop en eraan, en echt veel gaan we niet met elkaar om. Het beperkt zich tot 1 x per jaar bij elkaar op visite te gaan en verder een luchtig praatje als we elkaar toevallig tegenkomen. En zo vaak is dat niet, want we wonen in een buitengebied en er is nogal een afstand tussen de huizen onderling. Maar wat nemen we nu volgende week mee? Het is al een tijd geleden dat we een 25-jarig bruiloftsfeest hadden en ik heb eigenlijk geen idee. Meestal wordt er geld in een envelop gedaan, maar hoeveel dan? Het moet niet krenterig overkomen en ook niet overdone. Iemand suggesties?

tonny

tonny

26-03-2009 om 23:19

Chococadeau

in onze regio is een winkel waar je prachtige chocoladecadeaus kunt laten maken, helemaal passend bij de persoon/personen in kwestie.

Erg leuk!

tonny

Kaaskopje

Kaaskopje

27-03-2009 om 00:54

Ik ben nogal van het geld

Misschien niet het meest fantasierijke, maar dan kunnen ze iets doen of aanschaffen waar ze zelf zin in hebben. Zo gaan wij binnenkort een weekendje weg dankzij de gulle gaven van onze vrienden.

Kaaskopje

Kaaskopje

27-03-2009 om 00:56

Oh ja, hoeveel...

Je geeft natuurlijk wat je kunt missen. Als jij 15 euro kunt missen doe je dat, als je er 25 euro tegenaan kunt of wilt gooien... leuk voor ze. Jij bepaalt het.

Een mooie

grote vaas met een flinke magnoliatak erin, kaartje eraan. Dat zou ik geven.

Cd card van hun trouwjaar

Een leuk kado vind ik: een CD card (kaart met jaarhits-cd) van hun trouwjaar met eventueel nog wat geld erin als je meer wilt geven of een lekker flesje wijn erbij, dat zou ik doen denk ik.
Jonne

Maranmat

Maranmat

27-03-2009 om 21:46

Bedankt!

Bedankt voor het meedenken en de snelle reacties! Met zoveel creatieve suggesties moet het vast lukken om wat origineels mee te nemen!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.