Home » Forum » 40ste verjaardag vieren

40ste verjaardag vieren

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
bijna 40
40ste verjaardag vieren

Ik word binnenkort 40 jaar1 Dat wil ik vieren met 4-5 vriendinnen. Ik vind het moeilijk om iets leuks te verzinnen om te gaan doen zonder in cliches te vallen. Ik woon in Amsterdam, afstand is geen probleem, het mag met een overnachting, geen duizenden euro's.
Wie heeft er een goed idee? Ik kom niet verder dan winkelen en eten, beetje saai. Museum liever niet, spa en sauna achtige dingen ook niet. Wie weet er iets ludieks, of gewoon leuk? Het is in de zomer dus buiten kan ook.
Alvast bedankt voor jullie ideeen!
Sanne.

Rosa van der Zanden
Zeilen

Zeilen op het IJsselmeer, meegaan op een vissersboot, buggyvliegeren in IJmuiden, comedydinner. Zoiets?

Silone
Waarom ludiek?

Wat wil je met die groep? Veel kletsen, lol maken of juist dansen, sportief bezig zijn? Het ligt een beetje aan jullie chemie. Persoonlijk zou ik veel willen bijpraten als je zo'n clubje bij elkaar hebt, dus een uitgebreide high tea zou perfect zijn. Wat maakt het uit dat het niet origineel is.

rodebeuk
Heel lekker gaan eten

.. dat heb ik gedaan. Idd dezelfde groepssamenstelling.
Ik vond het superleuk.
Voordeel van gaan eten is dat je niet veel gedoe en geregel hebt. De groep is klein genoeg zodat iedereen elkaar kan spreken. En er is veel rust.

Tis maar net waar je zin in hebt. Ik proef een klein beetje dat het speciaal moet zijn, zorg dan dat het iig speciaal is met iets dat bij jou persoonlijk past. Ben jij ludiek, tsja, dan moet het ludiek. Maar heb je nog moeite met 40 worden, ik weet niet of ik daar mijn dag mee zou vullen. Het is toch rijkdom, gezond veertig worden? Dat mag je ook serieus vieren.

Temet
Stadswandeling

Iets als een stadswandeling (Gilde) en daarna lekker gaan eten.
Bijvoorbeeld een wandeling door de Nieuwmarktbuurt, bezoek met toelichting aan de tempel aldaar en Dim Sum na.

Ik zie de noodzaak van originaliteit ook nooit zo, eerlijk gezegd.

Groeten,

Temet

Ekeim
High tea

Ik heb op mijn 40ste aantal vriendinnen uitgenodigd en we zijn chique gaan high tea-en n Den Haag. Binnenkort wordt ik 44 en ik had weer zin om iets te doen dus nu ga ik met paar vriendinnen uit eten. Ik verheug me er nu al op. Lekker eten en een beetje kletsen

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.