Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

MRI

MRI

05-01-2009 om 21:36

Alternatief voor de aloude stoel-om-schaatsen-te-leren

Hallo daar,

Morgen ga ik met mijn dochter naar een vaartje zodat ze kan leren schaatsen. Ze was eerst een beetje bang voor schaatsen maar wil het toch proberen. Ik heb easy glides n.a.v een draadje hierboven.
Nu het volgende: het vaartje ligt een eindje buiten de binnenstad waar ik woon. Dus ik kan geen stoel meenemen op de fiets. Hebben jullie vindingrijke alternatieven? Ik dacht al: ik schroef gewoon een kruk van ikea uit elkaar, poten+zitting+schroevendraaier in een tas en bij het ijs weer in elkaar.
Ja natuurlijk kan ze zich ook vasthouden aan mij. Maar daar is ze niet zo dol op.
Ben benieuwd of jullie nog tips hebben.

Bedankt alvast. MariaRosa

angel3

angel3

06-01-2009 om 10:11

Kruk is te laag

denk ik..... een klapstoel is handig volgens mij. Vasthouden is echt niet handig. Dat deden wij ook maar je komt echt in de knoop met elkaar en jij krijgt de schuld als kind valt ha ha.... :)

Suk6.

Mariarosa

Een buggy???

MRI

MRI

06-01-2009 om 19:41 Topicstarter

En het is geworden...

moeders zelf, ik dus. Ja een buggy was ook een goeie en later dacht ik een looprek maar ik kreeg het allemaal niet georganiseerd qua fiets en zo. Maar ik had de opmerking dat ik de schuld krijg als zij valt me terharte genomen en van te voren al ingecalculeerd. Maar we zijn geen een keer gevallen! Ik ook niet, lopend op mijn schoenen op het gladde ijs. En het ging wondergoed, op een heel klein slootje van tien meter. Ze luisterde heel goed naar mijn instructies en vind het nu superleuk. Nog wel veel oefenen hoor, maar het enthousiasme is er.

MR

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.