Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Jip

Jip

14-07-2012 om 14:12

Anouk of waylon

Misschien interesseert het wel helemaal niemand hier op dit forum maar ik ben toch benieuwd. Enkele dagen geleden kwam in het nieuws dat Anouk graag mee wilde doen aan het songfestival, zelfs de song lang al klaar. Tot ieders grote verbazing bedacht de TROS dat dat zomaar niet kon. Ze moest net als de rest gewoon meedoen aan de zes voorrondes. Anouk bedankte hiervoor, m.i. een gemiste kans. Nu heeft ook Waylon te kennen gegeven dat hij wil meedoen. Nu vind ik hem een prachtige zanger en persoon, maar het songfestival, nee, ik denk niet dat hij daar hoge ogen zal gooien. Is er nog iemand die daar een mening over heeft.

Vic

Vic

14-07-2012 om 14:48

Hmmm

Ik heb het eigenlijk helemaal gehad met dat stomme songfestival. Na het debacle van vorig jaar had ik me voorgenomen om nooit meer te kijken, maar de laatste keer wilde mijn dochter het wel zien. Toch maar mee gekeken ondanks het tenenkrommend genante liedje van Joan. Als Waylon of Anouk het leuk vinden, moeten ze gerust lekker meedoen. We zien wel wat het wordt dan. Laten ze dan ook zelf het nummer uitkiezen, want op de een of andere manier pakt dat nooit goed uit met publieksstemmen en een vakjury.

(Janneke67)

(Janneke67)

14-07-2012 om 16:35

Afschaffen!

Kost veel te veel geld en het is toch maar vriendjespolitiek. Heeft niets meer met zingen te maken.

En anders nog een laatste kans! Maar dan met Anouk....als we dan niet winnen....Ik vind Waylon ook heel goed hoor, maar denk dat Anouk beter zal scoren, die kan zo lekker schreeuwen (positief bedoelt)...heerlijk geluid heeft ze!

Fiorucci

Fiorucci

14-07-2012 om 19:11

Mja

Van mij mogen ze het afschaffen,maar als ik moet kiezen dan Anouk. Ze heeft al een nummer op de plank liggen,dus da's handig..:)

Uberhaupt geen songfestival meer

Kansloos, kost bergen belastinggeld en hopeloos ellendig disvermaak. Maar dit is slechts my humble opinion ;-)

Tirza G.

Tirza G.

15-07-2012 om 16:49

Geen anouk

Die is zo specifiek qua geluid, die gaat het nooit redden tussen de popi-jopi-festival deuntjes uit het oostblok. Kunnen we niet gewoon Dries Roelvink sturen?

Tirza

Kaaskopje

Kaaskopje

15-07-2012 om 17:15

Tirza

Je mag er best aardig wat opnoemen wat mij betreft. Waarom uitgerekend Dries Roelvink??

Kaaskopje

Kaaskopje

15-07-2012 om 17:24

Verder

Tirza, de winnares van dit jaar heeft ook geen specifiek oostblok geluid, maar een heel modern dance-geluid.
"Wij" kenden dit eigenlijk al via de combi Armin van Buuren met Jacqueline Govaerts, vroeger van Krezip:

http://www.youtube.com/watch?v=F57G4emybYw
Het kunstje is nu op het songfestival gedaan door Zweden, dus het zou niet slim zijn om weer met zoiets te komen, maar op de een of andere manier schiet Nederland in een rare kramp als er liedjes geschreven moeten worden voor het Songfestival, terwijl er tussen de bedrijven door genoeg wordt uitgebracht wat succes zou kunnen hebben. Heel apart.

Fiorucci

Fiorucci

15-07-2012 om 18:09

Dries?

Met die vreselijke retro zwembroek? yech.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.