Home » Forum » Antwoord op opmerking

Antwoord op opmerking

33 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Stoepkrijt
Antwoord op opmerking

We hebben hier in de buurt een buurman, type bierbuik met altijd een halve liter in zijn hand, die elke discussie met een vrouw afkapt met de opmerking "Je moet gewoon eens een goede beurt hebben, trut." Wij buurvrouwen roepen dan natuurlijk wie hij dacht daarvoor mee te nemen of dat het met zijn minipiemel vast niet gaat. Maar er moet toch iets beters te verzinnen zijn op zo'n seksistische opmerking? Wie heeft de gouden tip?

Stoepkrijt
Haha

Ik ben ook heel benieuwd, ik wil gewoon iedere keer een nieuwe snedige opmerking kunnen maken. De jouwe is vast opgeslagen!

Vic
Apart

Wat een rare buren heb jij toch allemaal.
Ik zou zeggen 'mevrouw Trut voor jou'. Of eigenlijk zou ik helemaal niets zeggen maar mijn schouders ophalen en weglopen. Toedeloe, hersenloos wezen.

Stoepkrijt
Gebeurt vooral

Het gebeurt vooral als een vrouw het durft hem aan te spreken op het feit dat zijn hond in haar tuin schijt, dat zijn kinderen de boel slopen enz. Het is overigens de vader van belletjetrek-meisje, dus het lijkt misschien dat hier alleen maar idioten wonen, maar ze wonen voor het grootste deel bij elkaar in huis :-)
Ik heb het zelf al een paar keer meegemaakt en nu kwamen ook twee van de leuke buurvrouwen met het verhaal. We weten heus wel dat hij niet verandert, maar voor ons eigen plezier willen we eens lekker onverwachts uit de hoek komen.

krin
Vol in de aanval

Dus: "Bedankt voor de tip, buurman, dat zal het zijn. Ik ga er gelijk werk van maken. Kun je vanmiddag om drie uur? Dan neem ik buurvrouw A en buurvrouw B ook mee, of wordt dat je te veel?"

Stoepkrijt
Nou

Waarschijnlijk staat hij dan om drie uur op de stoep, met zijn halve liter in zijn hand en een tentstokje in zijn broek. God's gift to women.

Manda Rijn
Gewoon niet discussieren

en hem volledig negeren. Kom zeg, je gaat toch niet telkens met zo'n figuur praten. Dus echt helemaal 0,0 contact maken.

Belle Époque
Waarschijnlijk heel onverstandig :)

Ik ben zo'n "trut" die dan peinzend naar de buik kijkt, vervolgens minstens peinzend naar de halve liter, en dan net iets te hard in mezelf zeg: "Volgens mij krijgt hij hem niet eens overeind..."

(been there, done that en kwam ermee weg, maar het was geen buurman maar een toevallige passant, dus of ik het jou aanraad...?)

Stoepkrijt
Discussie aangaan

Het liefst zou ik ook niet met hem in discussie gaan, maar stel je de volgende situatie voor. Man komt aangewaggeld met zijn loslopende hondje. Het hondje loopt mijn tuin in en gaat daar een fraaie drol draaien. Ik vraag vriendelijk maar dringend of bierbuik soms een zakje wil om de drol op te ruimen en of hij hondje volgende keer op de hondenuitlaatplek 100 meter verderop wil uitlaten. Bierbuik: "Jij moet gewoon een keer een goede beurt hebben, trut!" En dan ik dus weer...

Sarcas
...

Vragen of hij het tegen z'n hondje heeft?
of
*naar hondje kijkend*
Volgens mij verstaat/begrijpt ze je niet.

S.

Stoepkrijt
Haha

Die onthoud ik ook!

Fiorucci
Ah nee he

Dat doet mij denken aan mijn buurman, hij draagt een shirt met een pijl naar benden waarop staat: Pas op, zwenkt uit! Zucht...
Maar antwoorden, ok,ehm..
- volgens mij kun je 'm nooit meer terugvinden (en dan peinzend naar zijn kruis staren)
- Nee dankje, ik geef de voorkeur aan mannen
- Die lol gun ik je niet
- Leuk geprobeerd
- Wat denk je zelf?
- Verzin eens wat anders? Deze ken ik al
-

Stoepkrijt
Zie je?

Ook andere mensen hebben dus rare buren!

Triple
Deze?

"Ga je nog wachten tot je andere hersenhelft indaalt, of moet dat operatief gebeuren?"

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Kaaskopje
Of

Met die beurt zit het wel goed, maar bij jou is het alweer een paar jaar geleden volgens mij.

Fiorucci
Stoepkrijt (ot)

Hou op schei uit....zucht....

Temet
Of

"Nee, ik heb nieuwe buren nodig"

Die van Sarcas vind ik overigens veel leuker :-)

Groeten, (en sterkte)

Temet

Genista
Of

"Ach, góede beurten krijg ik wel, daar had ik jou niet bij nodig."

Tirza G.
Of

mijn lievelingsdooddoener uit mijn jonge jaren, mijn dochter gebruikt hem nu met verve: ach man, het zou je dóód wezen. Inclusief inschattende blik op de kruis-area.

Tirza

Belle Époque
Tirza

Jij wint! :-D

*thee uit laptop schudt...*

Laminaat
Of

"Gossie, kom je thuis tekort dan?"

Polly Shearman
Bloedserieus,

: "en waarom denk je dat"
En doorvragen: hoe kom je aan dat inzicht, kan je daar wat meer over vertellen.
Herken je dat gevoel ook wel eens bij jezelf? enz enz

dus echt heel ernstig ingaan op de "problematiek" dan is zo;n op merking maken namelijk helemaal niet leuk meer. Hij wil daarmee het laatste woord hebben, en met 1 one-liner tegen gas kan hij nog wel overweg, maar met een heel gesprek daarna vast niet meer.

en NIET LACHEN!

Starry Night
Peinzend naar zijn buik kijken en dan zeggen:

"Zeg, wanneer heb je hem eigenlijk zelf voor het laatst gezien?"

Stoepkrijt
Okee!

Ik geloof dat ik voorlopig weer even vooruit kan! Ik zal een mooi lijstje voor de buurvrouwen maken, dan kunnen ze ook kiezen. Bierbuik heeft alleen in het weekend (na meerdere halve liters) een buuf bedreigd omdat hij het niet eens was met de klachten die zij over zijn dochter had, dus misschien is negeren voorlopig toch een betere optie.

Miepje
Zoiets?

Kijk hem eerst doordringend aan, schud dan langzaam je hoofd heen en weer en zeg heel rustig: " bijzonder".
Daarna blijf je hem nog 2 seconden aankijken, draai je je om en loopt weg.

skik
Dat dacht ik nou ook berber

Misschien is buurman van mening dat jij een goede beurt nodig hebt, maar misschien denkt hij er wel achteraan: als ik het alstjeblieft maar niet hoef te doen.

Beetje arrogant, denken dat de buurman wel bereid is tot een potje sex met jou ;)))

skik

Clo
Als polly

Zie ik mezelf ook wel reageren. Uitgestreken smoel is heel belangrijk dan! En de reactie van Miepje is ook heerlijk droog. Sorry Stoepkrijt, voor jou is het natuurlijk helmaal niet leuk, zo'n buurman, maar ik vind dit een heel grappig draadje :-) (want zelf niet zo ad rem helaas).

Geerke
De leukste

vind ik die van sarcas, haha!

Engeltje
Gewoon negeren

en vervolgens de drol uit je tuin halen en bij hem voor de voordeur deponeren. Heb ik ook eens gedaan met een dame die standaard haar hondje in het speeltuintje liet poepen. Na vier keer vragen of ze op wilde ruimen (of liever nog, niet wilde laten gebeuren) heb ik gemeld dat ik het de volgende keer bij haar in de tuin zou leggen. En zo geschiedde. Ik heb het hondje nooit meer in de speeltuin gezien.
Met zulke mensen valt toch niet te praten, al ben je nog zo gevat.
Engeltje

Stoepkrijt
Goede vraag

Door de blik van bierbuik van mijn kruin tot mijn tenen, lang rustend op borsten en kruis, nam ik aan dat bierbuik het klusje graag zelf wilde klaren. Misschien was mijn oorspronkelijk opmerking - "wie zou je daarvoor willen meebrengen" - zo gek nog niet. Misschien noemt hij Leonardo di Caprio wel en dan zeg ik natuurlijk geen nee.
Drollen en blikjes Red Bull (die zijn zoon altijd in mijn tuin gooit), gaan inderdaad zo over zijn hek zijn tuin in. Grappig dat hij de enige is met een joekel van een hek met punten, terwijl de rest gewoon iets laags heeft.

Ireth
Issie getrouwd?

Indien ja, dan antwoorden met "Daar hoopt je vrouw ook nog steeds op..."

Pagina's

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.