Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

ilsepilse

ilsepilse

31-08-2010 om 15:02

As donderdag expeditie robinson

met bekende vlamingen en nederlanders, ik dacht eerst ohjee daar gaan we weer maar het voorstukje zag er leuk en bij momenten hilarisch uit ...

Ziva

Ziva

31-08-2010 om 19:37

24?

Is dat weer begonnen dan? Welke dag.hoelaat en welk net?
Ik heb er nog helemaal niets van gezien of gelezen.

Zus

Zus

31-08-2010 om 20:32

Ja 24!

Gisteravond gezien op RTL7 om half 11, 2 afleveringen achter elkaar weer en retespannend! Moet ik een samenvatting geven zodat je volgende week zo kan kijken?

Waarom komen er eíndelijk weer leuke dingen op tv

als het tijd wordt om serieus te gaan studeren? Echt jammer hoor!

Zus

Zus

31-08-2010 om 21:36

Pelle

Ja, dat vat het goed samen inderdaad. Balen dat je het gemist hebt, ik heb er ook niet aan gedacht om het hier even neer te zetten, sorry. Ze gaan hierna een film maken trouwens!

tonny

tonny

31-08-2010 om 21:43

Laatste seizoen er

begint op zondag 12 september.

Sascha2

Sascha2

31-08-2010 om 23:33

Zus, 24

Komt er een film? Ik kreeg heel toevallig via een vriendin te horen dat 24 weer zou beginnen. Ik had nergens een voorbeschouwing gezien. Gelukkig heb je alleen het begin gemist, Pelle. Het is weer spannend!

Luna

Luna

01-09-2010 om 12:49

Neee

Is 24 alweer begonnen???!!! sh*t, al 2 afleveringen gemist zie ik. Waarom heb ik dat niet ergens gezien, je wordt normaal gesproken overspoeld met voorstukjes van allerhande programma's.

Weet iemand toevallig of deze afleveringen ergens op internet te zien zijn??? Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gemist....

Sascha2

Sascha2

01-09-2010 om 21:46

Onhandige tijd

Ik vind het wel een erg onhandige tijd voor 24, uitzending tussen 22.20-00.20. Veel te laat voor mij, maaf lang leve de recorder

Eindelijk weer

Ja, eindelijk weer ER! Kim Feenstra was in 71 graden Noord voor mij ook een verrassing, een echt doorbijtertje.

Ik ben heel erg benieuwd naar de mate waarin de ego's van al die bn'ers en bb'ers gaan clashen, want je zag het in de voorstelaflevering al van mijlenver aankomen dat dit mensen zijn die zich op dat eiland allemaal heel graag in de kijker spelen (Maxim Hartman duldt bijvoorbeeld geen andere alfamannetjes in zijn nabijheid). Wordt ongetwijfeld weer leuke tv...

Chris

Tirza G.

Tirza G.

02-09-2010 om 14:36

Jessica5

Ze is waarschijnlijk gewend om heel weinig te eten. Dat scheelt weer.
Het heeft me nog nooit kunnen boeien, ER. Maar dit draadje is wel leuk :-)

Tirza

Dun vs dik 2

Gisteren zag ik in de Metro een foto van de BNérs in kwestie. Ik kende van hen overigens alleen Lange Frans, ik kijk de verkeerde programma's (Expeditie Robinson kijk ik trouwens ook nooit).

Maar wat betreft die opmerking over dunne vrouwen: doet er ook een andere soort vrouwen mee dan? Want het viel me op dat de mannen nog verschillende vormen hadden, en ook verschillende soorten kleding, maar dat de vrouwen allemaal een tamelijk perfect figuurtje hadden dat in een minibikinietje op zijn voordeligst werd getoond. Wat mij dan weer stoort, eerlijk gezegd.

Of zit er misschien iemand met een normale volwassenvrouwenmaat in het Belgische team?

Groeten,

Temet

ilsepilse

ilsepilse

03-09-2010 om 10:57

Shoot

gemist, straks ff uitzending gemist kijken, moest mijn zoon naar training brengen en was pas tegen 22u45 thuis ...
die Serge ken ik van FataMorgana in Belgie wel een gezellige vent , geen idee of hij wel uithoudingsvermogen heeft, speklaagje wel :-)
die Sugar Jackson is een ghanese jongen die het gemaakt heeft als bokser in Belgie , die heeft wel al wat meegemaakt als hij ook nog een beetje sociaal is raakt hij best ver.
Lange Frans ken ik vd nederlanders en kimmetje...

krin

krin

03-09-2010 om 12:26

Dat denk ik ook

dat de wat steviger dames de bikinibui al zagen hangen en bedankten voor de eer. Je maakt mij ook niet wijs dat die vrouwen helemaal uit eigen beweging in bikini's een partijtje gingen zandworstelen. Daar kun je je toch stukken beter op kleden. Er is ze vast gevraagd zich zo uit te dossen, geeft toch spannender plaatjes.

Tirza G.

Tirza G.

03-09-2010 om 12:58

Nou

Ik heb me er door heen geworsteld, ik vond er niet zo bar veel aan. Het is toch hartstikke nep allemaal, dat kan toch niet anders? Er lopen daar hele filmploegen rond, no way dat die geen eten krijgen, ik vind het een zeer wonderlijk concept. Om de hoek ligt gewoon de boot met de presentatoren en de reserve-filmploeg plus de goedgevulde koelkasten. Beetje weird.
Verder heb ik me wild geergerd aan de spannende zandworstel-beelden, tjongejonge, wat ging die camera tergend langzaam over de borsten van die laatste blonde Belgische. Het wás dat ze toch nog ook even haar hoofd meefilmden, maar eigenlijk waren ze dat niet van plan volgens mij.
Die Sergio mogen ze er van mij uit gooien, wat een manipulatief van zichzelf overtuigd etterbakje.

Zo.

Tirza

Vond het juist super

Heerlijk al die grote ego's tegen elkaar. Die kleine Saar van TMF, wat een felle! Ik vond Kim juist verfrissend nuchter en Sergio en Maxim zijn erg grappig. Nee, ik verheug me op meer!! Groet Suus

Jujube

Jujube

04-09-2010 om 00:36

Cool

Ik vind die Serge juist supercool. Zelf niks doen en voor elkaar krijgen dat anderen alles doen, knap gedaan.
Maar ook Maxim Hartman vind ik erg sympathiek, ik kan 'm alleen niet serieus nemen vanwege Rembo en Rembo.
En (lange) Frans lijkt me een vervelend manneke, wat een agressie zit daar in. En meteen pruilen als hij zijn zin niet krijgt, achgossie....

Klein vijvertje

Ik vind wel dat de BN-vijver waarin al die programma's vissen een beetje klein wordt. Regina en Maxim zaten eerder al in Peking Express (bedankt Berber, ik was dat al een beetje vergeten). Regina zat daarnaast ook in WIDM, net als Dennis Weening, die vorig jaar de Mol was.

Ben wel benieuwd wat zijn rol gaat zijn.

Chris

Starry Night

Starry Night

05-09-2010 om 00:47

Tirza

Als ER-volger van het eerste uur kan ik je verzekeren dat er niets nep aan is. Dat zou namelijk onderhand wel doorgesijpeld moeten zijn na bijna tien jaar ER;-) Dat de crew gewoon te eten heeft klopt. Ik herinner me dat er ooit een deelnemer is geweest die voedsel gestolen heeft dat van de crew was, en dat is flink afgestraft toen.

Het spel is zo echt, dat ik me eerder afvraag hoe verantwoord het is. De verhalen die je achteraf hoort betreffen namelijk niet zelden de fikse lichamelijke problemen die mensen eraan overhouden. Er zijn mensen doodziek naar huis gegaan, anderen kwamen bij thuiskomst enorm aan. Het is, kort gezegd, erg ongezond om zo'n tijd zo eenzijdig en haast niet te eten.

Dáár kun je je uiteraard een oordeel over vormen (na het eerste seizoen kan iedereen weten waaraan hij begint, zou je kunnen stellen). Maar nep is het dus niet.

Persoonlijk kijk ik vooral graag naar ER door de intermenselijke ontwikkelingen. Hoe is de mens wanneer hij wordt teruggeworpen op zijn basisbehoeften en sterk afhankelijke is van sociale structuren.

Starry Night

Starry Night

05-09-2010 om 16:10

Links

Ik snap de links niet, Pelle... Ik kom op een soort reclamepagina. Of kijk ik verkeerd?

Tirza G.

Tirza G.

05-09-2010 om 16:14

O okee

Het leek mij alsof ze zeg maar op een bounty-eiland waren gedropt waar dan buiten beeld gewoon een Mac stond waar de crew effe stond te eten. Waar ís die crew dan, op dat onbewoonde eiland? Die hebben dan toch ook wel een hutje ofzoiets? Die zitten toch niet zonder WC en stromend water? Dat vind ik het "onechte" eraan denk ik. Ooooo, wat zitten hier enorm af te zien op een onbewoond eiland - terwijl ze volcontinu worden gefilmd door wel doorvoede filmmensjes.

Tirza

Starry Night

Starry Night

05-09-2010 om 17:59

De crew

De crew verblijft inderdaad op een naburig eiland en komt af en toe langs om te filmen. Het is verre van een verblijf op een Bounty-eiland. Sterker: ik zou er persoonlijk echt niet aan moeten denken. Het is herhaaldelijk voorgekomen dat mensen als prijs een verblijf in een afgelegen hotelletje met maaltijd wonnen en dan vervolgens werden weggestemt, puur door de kift. Dat speel je niet;-)

Luna

Luna

06-09-2010 om 17:08

Dank je wel pelle!

Het is me alleen nog niet gelukt om de gedownloade bestanden te openen, vanavond even op de laptop proberen. En dan een 24 marathon van 4 afleveringen...

Hilde

Hilde

08-09-2010 om 10:15

Leuk

Ik heb met enige vertraging de eerste aflevering gezien en het lijkt wel spannend te worden. Van de BN'ers ken ik niemand, maar die Frans vind ik nu al vreselijk.
Van de BV'ers ken ik Martine, en ik denk dat die het lang zal uithouden. Ze is de oudste vrouw, maar volgens mij heeft ze veel wilskracht en ze heeft ook veel humor en relativeringsvermogen. Anthony is jong, maar kan veel aan. En Sergio, ... ik denk dat we die niet mogen onderschatten. Hij is helemaal niet dom en heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Je moet ook niet alles geloven wat hij zegt, maar hij weet wel wat hij zegt en waarom.
Kortom: het wordt spannend!
Ik snap alleen niet dat alle vrouwen een bikini aantrokken ipv een badpak. Was dat niet handiger geweest? Maar misschien minder camera-geniek? Die Frans liep toch ook met een T-shirt; is dat dan zwemkledij?

Tirza G.

Tirza G.

08-09-2010 om 11:52

En het gekke is

Ze gingen helemaal niet zwémmen. Ze gingen vechten. Ze hadden beter vechtkleding aan kunnen doen.

Tirza

Maxime.M

Maxime.M

08-09-2010 om 12:27

Vechten in bikini

ja ik vond dat ook niet zo'n geslaagd plan. Je zag ook een aantal dames hun bikini's rechttrekken tijdens het worstelen, dat is toch geen doen. Maar ja, ze wisten van te voren natuurlijk niet dat ze dit moesten doen, en ik heb inderdaad nooit badpakken gezien.

Hilde

Hilde

08-09-2010 om 13:33

Vorig jaar

was er volgens mij wel een vrouw met badpak. Het was één van de oudere Vlaamse vrouwen. Maar verder idd niet.

Starry Night

Starry Night

10-09-2010 om 14:32

Vond het ook leuk

Misschien jammer dat Lange Frans eruit is, maar ik kan me eigenlijk wel voorstellen dat de anderen zijn gedrag beu waren. Hij is wel érrug compromisloos. Hoewel ik me realiseer dat het riskant is een oordeel te vellen over Stéphanie, ergerde ze me wel. Ze liet haar hoofd wel erg hangen (wat wil je nou, als je zelfs niet meer eet) en dat er niet eens meer één nachtje af kon... Ze overwoog het niet eens, was alleen met zichzelf bezig. Als ze nog een nachtje gebleven was zat LF er nog in. Maar goed, dit is het spel.

Visser dennis

Ik denk dat de productie voor Dennis speciaal een visrijk plekje heeft uitgezocht. De locals daar weten dat heus wel. Maar goed ook, want een Robinson is het niet. Die doos met eten was eigenlijk best wel hilarisch, zoals hij die meteen openmaakte en ondanks alle goede bedoelingen binnen een paar uur al van de stroopwafels zat te eten. Snap het wel, maar of het handig is? Ach ja, een eiland met alleen echte Robinsons is maar saai.

Chris

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.