Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Polly Shearman

Polly Shearman

03-06-2009 om 21:34

Baal dag dus even van me afpraten

dat heb ik nl nodig, heb mijn vriendinnen al zovaak lastig gevallen de afgelopen tijd, dus nu zijn jullie aan de beurt.
onderwerpen deze bespreking:
reuma ruud,
oudste met koorts
gebroken teen
en man's nieuwe afdeling incl tijden

ok ruud zijn reuma gaat gelukkig goed, maar juist omdat het goed gaat zullen ze binnekort in zijn gewrichten prednison gaan spuiten, dat doen ze onder narcose, maar toch vind ik dat dood eng,

oudste was vandaag thuis, met koorts, niks aan de hand gewoon gezellig, hangen op de bank, dutje doen, tv kijken enz... maar wel steeds: mama mag ik wat water, mama mat ik wat soep enz enz

ik heb een gebroken teen: vond het wel grappig maar het begint nu toch wel zeer te doen, ik mag ook zeker 10 dagen niet hardlopen, jammer daar ben ik nou net zo verslaafd aan, afkicken dus. Vandaag te veel gelopen voor ruudje, en oudste op en neer, net toen ik voet omhoog wilde leggen riepen ze me weer.

en nu man, fantastische nieuwe afdeling, maar werktijden van 5 tot 4... ai.. dus vroeg naarbed.. heel vroeg ( om 9 uur) en heel vroeg weg, ( half 5 is hij weg)
vandaag was hij om half 5 thuis, ik was OP mijn teen deed zo zeer, dus ik met mijn pootje omhoog, kon hij nog gaan koken! daarna alle avond rituelen met de kids en daarna ging hij naar bed... prima! maar ik wil niet langs elkaar heen gaan leven...
het is gelukkig niet voor altijd, waarschijnlijk maar voor een half jaar of een jaar, dus dat is wel te overzien, finacieel komt zijn nieuwe rooster ons heeeeeeeeeeel goed uit.....!

zo... dat was lekker...
groet, polly

Ach polly toch

Ik weet niet veel te zeggen, wat krijgen jullie veel over je heen de laatste tijd!
Heel veel sterkte meid!

Polly Shearman

Polly Shearman

03-06-2009 om 22:12

Sanneke

lief dat je reageerd ( met een t of een d?), ik zie je gezicht zo voor me!
ik weet dat het allemaal niet zo veel voorsteld, maar soms komt het allemaal tegelijk en dan voel ik me heeeeeeeeeeeeeel even zielig... gelukkig niet lang...!

dank je wel voor je steun! je bent lief!

Ik jouw gezicht ook!

Grappig zo'n meeting. Ik heb heel veel gezichten gezien, maar vooral dat van jou is bij me blijven hangen. Geen idee waarom, maar je sprak me aan.
Als ik nu alle narigheid lees, dan leef ik op 1 of andere manier toch extra mee.
Hou je taai!

Jet Burg

Jet Burg

03-06-2009 om 22:19

Ow polly

Kusje voor je zere teen, kusje voor je kleine mannetje, kusje voor oudste zieke man, kusje omdat je man vroeg op moet staan, kusje voor de middelste zodat die nog gezond blijft, en een laatste kus gewoon omdat het effe *** is!
Of wil je er ook nog een snoepje op? ;-)

Polly Shearman

Polly Shearman

03-06-2009 om 22:21

Oh jet!

jou vergeet ik mijn leven niet meer!!!!!!!!
whahaha geen snoepje, maar een glaasje port en een stukje brie helpt wel!

Jet Burg

Jet Burg

03-06-2009 om 22:29

Oeh polly toch, haha

Je laat mij nog blozen! :-) Maarre jij blijft ook in mijn herinneringen bestaan hoor ;-) *proost*

amk

amk

03-06-2009 om 23:04

Nog een flesje paracetamol?

of een heel bad misschien? ;-)) hielp vorige keer ook zo goed bij die teen.

Ik zou je zo graag even een knuffel geven. Weet precies wat je bedoelt. Ik voel me nu net een geplette pingpongbal. Dus zullen we dan samen op de bank gaan hangen? Nu nog een lekker ding dat ons verder vertroetelt. Mij een beetje meer als jou want jij hebt mannen genoeg om je heen haha. Ach die schuiven we ook gewoon lekker op de bank. Koppie thee, wijntje, lekker kaasje. Grote glazen limonade. Waterijsjes doen ook wonderen.

Dikke knuffel.

Angela

Polly Shearman

Polly Shearman

03-06-2009 om 23:09

Oh angela!

Kom dan als je weer eens een kinderloos weekend heb, bij mij logeren! of met kind kan ook, lekker even samen rennen, ik 1 rondje jij 2 whahah en dan lekker op de bank hangen, met al mijn mannen om je heen.... je bent van harte welkom hoor.. we deuken die pingpongbal wel weer uit !!!

liora

liora

04-06-2009 om 00:02

Polly

Hoi Polly,

Wat enorm balen die teen! Toevallig heb ik maandagavond ook keihard mijn kleine teen gestoten. Na koud water erover en een cold pack erop, zeker nog een kwartier echt jammerpijn gehad. Kon de nacht erna bijna niet slapen van de pijn en gisteren was de teen heel dik, blauw-rood etc. Wilde ook al posten op OOL, maar dacht: acht dan zegt Tinus toch dat ik heu naar de huisarts moet.

En vandaag was de teen ineens niet meer pijnlijk en ook niet meer dik. Dus de mijne is denk ik niet gebroken... Dus jij hebt nog meer pijn gehad, zo zielig!!

Veel sterkte van mij. En een virtuele fles wijn met zelf gebakken kaaskrakelingetjes van Willemijn.

Liora

Morgana Fata

Morgana Fata

04-06-2009 om 00:10

Ziekenbank

*****knuffel*****
omdat je dat wel even verdient.

Daarnaast kruip ik erbij op de bank voor mensen met een zere teen, samen met mijn virtuele fles alcohol en schenk iedereen even bij. Vandaag weer eens onhandig geweest en tegen een openstaande deur gelopen.... Wou er ook al niet over posten :-)
Nog meer mensen met een zere teen?

Polly

Er staat al een bankje met een boel verwennerij voor jou op de camping.

Liora!

Die houden we erin: "Dan zegt Tinus toch dat ik heu naar de huisarts moet." Ik rolde van mijn stoel van het lachen en heb gelukkig niet mijn teen gestoten...

Asa Torell

Asa Torell

04-06-2009 om 20:20

Rot allemaal!

Ook speciaal je mans nieuwe werktijden, bah dat lijkt me echt helemaal niet leuk!

Ayanna

Ayanna

04-06-2009 om 20:35

Let op, want je blijft hem stoten!

Ik heb vorig jaar mijn middelste teen (of hoe noem je dat?) gestoten aan een plastic glijbaantje.... In no time was ie pimpelpaars, maar ik kon hem nog wel een beetje bewegen dus ik ging ervan uit dat hij niet gebroken was. Ik dacht bij mezelf: heu, heeft toch geen zin om naar de huisarts te gaan, want die kan er niets aan doen, en heb echt een paar weken lopen strompelen. Nu ben ik een jaar verder en het blijft een zorgen-teentje...ach gosj. Als ik dan zo nodig mijn voet moet stoten dan is het natuurlijk net DIE voet en uiteraard net DAT teentje! En je gelooft niet hoe vaak je je stoot in een jaar tijd....ouch! Heb ook niet het idee dat het ooit nog goed komt met dat teentje, hij blijft gevoelig.... Hmmm, zou een 'prutje' nu nog helpen????

Chocolade

ik weet het, je wilt het niet...toch blijft het een goed medicijn. Mond open en happen maar. Heerlijk toch zo'n dikke reep Toblerone!

knuffel van Purk

Polly Shearman

Polly Shearman

05-06-2009 om 13:14

Mijn henk

het gaat al beter met mijn henk ( hij heeft gewoon een naam, zie onder) ik kan er redelijk mee lopen, als ik in een stevige schoen zit.
de paracetamol werkt wel degelijk, trekt in je huid en verdoofd de pijn heel plaatselijk, maar met een openwondje zoals doen mijn nagel eraf was werkte het beter.
Nu gebruik ik het niet, omdat ik anders gewoon ga rennen en vliegen als ik hem niet voel dus dat is niet goed voor de genezing.
En chocolade is alleen een optie bij pms en liefdesverdriet, bij mij dan........henk heeft me in de steek gelaten... tja.. dus eigenlijk toch liefdesverdriet...

Polly

Ja zeg he, jij breekt Henk doormidden. Wie heeft er dan wie in de steek gelaten? :-)

Klaartje

Klaartje

07-06-2009 om 12:05

Ja polly

Dat is duidelijk een geval van de schuld afschuiven. Henk heeft er ook niet om gevraagd. Je mag wel iets liever tegen m doen, hij moet nog je hele leven mee. Scheiden is geen optie :)
In ieder geval veel beterschap, ook voor Ruud.
Klaartje

Polly Shearman

Polly Shearman

07-06-2009 om 14:41

Het is wel degelijk de schuld van henk

Ik dacht gewoon lekker mijn schoenen uit te doen,en door het gras te lopen en toen Henk die grote sneaker zag begon hij te roepen "hé grote.... pak me dan als je kan... kom maar op.. joehoe" en toen BOEM... dus ja het is wel degelijk de schuld van Henk!!

:-)))) het gaat gelukkig al een stuk beter met mij en henk, ik geloof nooit dat hij echt gebroken was, want anders had ik toch niet nu al normaal kunnen lopen?

amk

amk

07-06-2009 om 21:37

Tenen gaan best snel

is mijn ervaring. En ik kan het weten, de huisarts wilde niet meer tapen, dat moest ik zelf maar doen. Ik kwam te vaak met dit akkefietje.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.