Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ise

Ise

23-06-2010 om 14:37

Bizar verhaal [man ligt 4 jaar dood in kamer]

Vol verbazing net het volgende bericht gelezen:
http://www.nu.nl/binnenland/2276179/man-ligt-vier-jaar-dood-in-kamer.html
Man wilde even met rust gelaten worden op zijn kamer en wordt nu vier jaar (!!!!!!!!) later door gevonden op zijn bed? Hoe kan zoiets gebeuren vraag ik me af????

Ilva

Ilva

23-06-2010 om 14:58

Inderdaad

Bizar, echt. 4 Jaar dood op bed. Na een week (of twee) kijk je toch echt wel. Vraag je toch aan elkaar hebben jullie ... nog gezien? En dan nog, je ruikt het toch als iemand al een tijdje dood ligt. Ook wat vreemd hoor, 3 broers en 2 zussen die samenwonen. Ja, daar moet toch meer achter zitten.

ishtar

ishtar

23-06-2010 om 15:35

Nou 3 broers en 2 zussen

die samenwonen is niet zo bizar. (het verhaal wel trouwens)
Mijn 2 oudtantes en oudoom (dus 2 zussen en 1 broer, van 2 verschillende moeders zelfs (vader was na de dood van 1e vrouw hertrouwd met haar zus))woonden ook samen. Niks bizars aan.

Bastet

Bastet

23-06-2010 om 19:08

Nee

natuurlijk is het samenwonen niet bizar,maar het feit dat je niet door hebt dat je broer al vier jaar niet beneden komt en boven dood ligt.
Ik bedoel,na een paar dagen van kennelijk niet beneden komen en dus niet eten ga je toch kijken?
Bastet

Polly Shearman

Polly Shearman

23-06-2010 om 19:58

Euh?

Ik ga dan gelijk twijfelen aan het verstandelijke vermogen van die mensen. Die hebben daar altijd al gewoont, en zijn daar waarschijnlijk gewoon gebleven toen hun ouders kwamen te overlijden. Hun leventje ziet er waarschijnlijk nog net zo uit.
Maar dat zijn allemaal aannames.

Nou ja zeg

Raar verhaal! Je gaat inderdaad toch denken zo van hee waar is Henk, zou hij niet weer eens wat moeten eten na 2 dagen???
Ze wonen er al vijftig jaar maar die ene zus is 44 LOL hoe zit dat?

Femke:-)

Femke:-)

24-06-2010 om 07:44

Vermoedelijk....

Geerke, vermoedelijk is dit het ouderlijk huis en zijn de kinderen na de dood van hun ouders blijven wonen.

Verder is het niet bizar het samenwonen van broers en zussen, maar toch ook niet echt doorsnee:-) Niet dat je daar direct iets achter moet zoeken, maar 5 kinderen uit 1 gezin die geen relatie hebben? Dat vind ik toch wel op 'anders' als doorsnee.

Vind het toch ook weer een vreemd verhaal hoor...die mensen moeten hem geroken hebben, dat kan toch niet anders. Dit verhaal is niet helemaal verteld...dat kan niet.

een heleboel zussen en broers in 1 huis is al vreemd en eentje komt er niet van zijn zolderkamer af, gelukkig stonk hij dan niet al die jaren, hoe dat dan kan is mij ook een compleet raadsel, zo'n zolder moet dan wel extreem goed geisoleerd zijn wil je daar niets van merken, ja sorry ik moet even een grapje maken.

Het was vast wel handig dat zijn uitkering gewoon doorliep. Ja laat Henk maar boven liggen, hij zei zelf toch ook dat hij met rust gelaten wou worden.

Bastet

Bastet

24-06-2010 om 11:35

Brrrrrrr

het aroma komt je tegemoet.....ik snap ook niet dat het nooit is geroken,er moet meer achter zitten.lijkt mij.

En architect

en specialist op gebied van wijkvernieuwing etc. Nogmaals ik ben helemaal tevreden, Jorritsma was ook absoluut geen match geweest. Verder zag ik Rob Oudkerk ook niet zitten, te instabiel.

Sorry

dit had hier onder moeten staan ;-)

koentje

koentje

24-06-2010 om 13:06

Deze

zussen en broers hebben de instructie 'laat me met rust' zo letterlijk opgevat... zou er autisme in de familie 'voorkomen'???

mirreke

mirreke

24-06-2010 om 13:55

Haha, koentje!

Dat dacht ik ook meteen :-)
Gewoon heel erg letterlijk genomen, die opdracht. En volgens het bericht was het een nare, opvliegende persoon, dus de broers en zussen waren al lang blij dat ze die opdracht hadden gekregen.
Over normaal. Ergens vind ik het niet zo normaal. Toevallig wonen in ons straatje in een aantal huizen volwaseen broers en zussen bij elkaar, overgebleven nadat de ouders zijn overleden en niet aan de partner geraakt. Het zijn allemaal wel wat wonderlijke types (geworden).

Nasha 1st

Nasha 1st

24-06-2010 om 20:34

Tuurlijk....

waar? ;-)

Apart

Ik heb ooit eens een kantoor gedeeld met een dode muis, en de lucht was niet te harden. De overlast van een dode volwassen man moet toch enorm veel erger zijn geweest.

Je gaat je inderdaad van alles afvragen...

Groeten,

Temet

Jesse_1

Jesse_1

24-06-2010 om 23:31

"sociaal zwak"

zo werden de familieleden in 'onze krant' beschreven.

Kaaskopje

Kaaskopje

24-06-2010 om 23:51

Wonderlijk stel

Zoals ik het begrepen heb zijn ze inderdaad sociaal zwak, maar ook zeer streng in de leer, maar met een doe het zelf kerk. Ze hielden blijkbaar dus niet van menselijk contact buiten het eigen gezin om. Je kunt mij niet wijsmaken dat ze het lijk, of wat ervan over is, nu pas gevonden hebben. Je ruikt een lijk uit de verte. Bizar gewoon.

Toch maar even gewaarschuwd

Ik heb mijn man wel even gezegd dat als ik weer in een boze bui roep dat ik met rust gelaten wil worden, hij dit niet al te letterlijk moet nemen. Hij weet nu dat-ie na een uur of zo geacht wordt even te komen kijken....

Rembrand

Rembrand

25-06-2010 om 09:41

Mummie geworden.

Het bewuste lijk is een mummie geworden. Dit schijnt zo te gaan als de omstandigheden hiervoor gunstig zijn.
En dat waren ze blijkbaar.
M.

Ja maar een mummie

kan je pas maken als je zorgt dat al het vocht wat in het lijk zit er snel uit gaat. Zo'n lijk op zolder zou dan heel snel leeg moeten lopen om goed te kunnen mummificeren zonder dat het gaat stinken en dan veel droge lucht en flink de boel afzuigen anders geurt het als nog. Dus dat matras moet dan wel een super absorberende werkingen hebben gehad, hahaha.

(goh wat is discovery channel toch een onderhoudend onzinkanaal ;-)

Guinevere

Guinevere

25-06-2010 om 09:53

Droogzolder?

Was ie echt gemummificeerd?
Hammen worden vaak ook op een zolder te drogen gehangen. Als er een bepaalde "trek" is van de wind gaat dat prima. Misschien is deze meneer dus gedroogd als een hammetje?

Hahaha

in heer en veer, grappig stukje.

maar die woning ziet er wel erg jaren 70 uit, kan mij toch niet voorstellen dat daar alles in heer en veer blijft.

Polly Shearman

Polly Shearman

25-06-2010 om 18:24

Mummie

In de zomer overleden?

4 jaar geleden was het een hele hele hele warme zomer, zeker op een zolder!

hier in de buurt is ook wel eens iemand overleden terwijl hij tegen een boom inde zon zat, pas een paar dagen later gevonden, volledig ingedroogt en gekrompen, zonder stank om hem heen.

Ik vermoed dat het op die zolder ook zo is gegaan.

greot, pol

Post

Zou deze man in 4 jaar tijd geen enkele post ontvangen hebben?

Pham

Tirza G.

Tirza G.

27-06-2010 om 16:24

Nou

Ik regel de post voor mijn schoonmoeder van 89 en het is opvallend hóe weinig post ze krijgt.

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.